Brązowa farba/szampon bez rudych refleksów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Brązowa farba/szampon bez rudych refleksów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Brązowa farba/szampon bez rudych refleksów

Witam, używam szamponów koloryzujących w kolorze ciemny brąz lub brąz, jednak z czasem kolor zawsze spłukuje się na rudy. Czy może znacie jakieś farby/szampony w kolorze brązu, które nie dają rudych refleksów i nie spłukują się do odcieni rudości lub czerwieni.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lexy (2011-08-21 23:09:31)

Odp: Brązowa farba/szampon bez rudych refleksów

Hej.
Ja polecam farbę syoss. Dla mnie jes świetna, długo się trzyma i daje fajny efekt.
Dodatkowo, możesz zakupić odżywkę do włosów farbowanych. Takie odżywki, utrzymują kolor i dodają blasku włosom farbowanym.
Żeby przedłużyć jeszcze "żywotność" farby do włosów, podobno dłużej trzyma się jak farbuje się trochę "tłuste" włosy, słyszałam również zdania, że nie powinno się farbować włosów w czasie miesiączki.
Nie wiem czy to prawda, ale ja zawszę tak robie
pozdrawiam wink

PS: Szampony są mniej trwałe niż farby do włosów.

3

To zależy wszystko od Twoich włosów, popróbuj różnych to znajdziesz tą odpowiednią dla siebie.

Nie wszystkie tak samo działają na wszystkich

4

większość szamponów koloryzujących się wypłukuje. Farba trwała to farba, a szampon zawsze będzie schodził.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Brązowa farba/szampon bez rudych refleksów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024