Witam, chciałam stworzyć wątek dla miłośników ciężkiego grania, mocnych gitar, powalającego wokalu.... czyli dla wszystkich tych, którzy wolą dać nieco po uszach
Chcesz pogadać o jakiejś muzie, pochwalić nową płytą, polecić jakiś zespół, poplotkować o tym czego słuchasz, czy choćby pogadać z kimś kto lubi podobnej muzy.... ZAPRASZAM !
Proponuję na wstępie nieco powiedzieć o sobie i jakiej muzy słuchacie, może to pomoże nam rozwinąć watek
A więc.
Ja jestem WICHEREK, płeć piękna, mała okularnica z poczochranymi krótkimi włoskami, dusza nieco artystyczna i kolorowa, jak każdy mam swoje dwa oblicza, jedna spokojna, trochę nieśmiała i zamknięta, a druga otwarta, zakręcona i pełna pomysłów, wszystko zależy od towarzystwa i klimatu, wtedy jedna albo druga przejmuje nademną kontrolę Jednak obie lubią tę samą muzykę, więc nie muszą kłócić się ze sobą w tym temacie haha
Co lubię, postaram się wymienić, choć pewnie połowę zapomne więc mogę z czasem coś dopisać Kolejność przypadkowa, wsród nich zespoły bardziej i mniej uwielbiane, np.:
Korn, Sweet Noise, Proletaryat, Godsmack, Sully Erna, Samael, Serj Tankian, Drowning Pool, Linkin Park, Metallica, Hurts, Disturbed, Coma, Carrion, Adema, Soil, Lipali, Audioslave, Millionare, Ozzy, Franz Ferdinand, Placebo, Republika, Siddharta, System Of A Down, The Sisters Of Mercy, Within Temtation, Lenny Kravitz, Muse, Nickelback, Paradise Lost, Stratovarius, Black Symphony...