ulubione pływalnie;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » ulubione pływalnie;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: ulubione pływalnie;)

Witam!

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam pływać i relaksować się w wodzie;)
Dlatego chciałabym, żebyście napisały coś o swoich ulubionych pływalniach - gdzie warto się wybrać...

Zacznę od siebie....według mnie najlepszy obiekt znajduję się w Lesznie...
Można tam doskonale się zabawić, zrelaksować i zadbać o sprawność fizyczną;)
W nowoczesnym, przeszklonym budynku mieści się basen pływacki o długości 25 m i 16 m szerokości, basen rekreacyjny 16 x 19 m oraz brodzik dla dzieci.
Największą atrakcję stanowią trzy zjeżdżalnie wodne, o długości 136 m, 108 m i 52 m oraz baseny z ciepłą wodą (34 st C).

Największe wrażenie robi zjeżdżalnia audio - wizualna o długości 108 m, zewnętrzna z wlotem do brodzika na terenie Pływalni,
posiadająca liczne i niesamowite efekty wizualno - akustyczne towarzyszące przy każdym zjeździe...
Takie efekty przy to np efekt burzy z błyskami, wodospadu, murowanej ściany, padających płatków śniegu, gwiaździstego nieba i inne równie emocjonujące;D

A gdy już się zmęczymy to pozostaje relax w jaccuzi wink)

Być jak płynąca rzeka...
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ulubione pływalnie;)

Ja byłam na basenie w Mikołajkach w hotelu Gołębiewskim smile
jest tam naprawdę cudownie. Jest basen sportowy, basen z falą morską, mały basen dla dzieci, rzeka, zjeżdżalnia dla odważnych i uniejących dobrze płyawc tzw. Cebula, trzy zjeżdżalanie długie, jedna zjeżdżalania gdzie można zjeżdżac na pontonie, a ponad to sa sauny i trzy jacuzzi. Jest też basen z ciepła wodą z którego mona wypłynąc na zewnątzr i płyawc na świeżym powietrzu smile
Serdecznie polecam smile

3 Ostatnio edytowany przez Puma (2008-11-30 23:38:44)

Fajny jest aquapark i pływalnie które  są w moim Wrocławiu na Browarskiej. To taki cały kompleks fajnych aqua spraw wink Jest tutaj  25-metrowa sportowa pływalnia,  basen z falami, które mogą mieć nawet dwa metry wysokości, leniwa rzeka wypływająca na zewnątrz obiektu, basen solankowy, cztery różne zjeżdżalnie, w tym jedna zakończona skocznią. Jest też strefa saunarium gdzie znajdują się sauny fińskie, łaźnie parowe i kamienne oraz kilka jacuzzi. W specjalnej sali wypełnionej piaskiem odtworzony został klimat pustyni, w innych znajdują się gabinety masażu, pielęgnacji i odnowy biologicznej. Jeżeli będziecie kiedyś we Wrocławiu - koniecznie zahaczcie o aquapark smile

4

Kobitki, nie chodzicie na pływalnie;P
Co z Wami;)?

Być jak płynąca rzeka...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » ulubione pływalnie;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021