Częstochowa sposób na nową garderobe impreza wymiany ciuchów opinie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Częstochowa sposób na nową garderobe impreza wymiany ciuchów opinie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Częstochowa sposób na nową garderobe impreza wymiany ciuchów opinie?

Witam serdecznie chciałabym zorganizować w Częstochowie imprezę wymiany ciuchów tzw. swap party pewnie każda z nas odświeżyłaby swoja szef za darmo. Jest to dobra możliwość na zdobycie super ciuszków i innych dodatków. Bardzo proszę wszystkie Panie o opinie i ewentualna chęć uczestniczenia w takiej imprezie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Częstochowa sposób na nową garderobe impreza wymiany ciuchów opinie?

Fajniee:) pierwszy raz o takim czymś słyszę:) chętnie bym się przejechała,tylko ciekawe kto by mnie tam zawiózł:(

? ? ? Tylko ja sypiam w jego ramionach
To dla niego zostałam stworzona
Tylko do mnie mówi `KOCHANIE`
To mój teren pod jego ubraniem ? ? ?  ;-*

3

szkoda moja koleżanka byla na takiej wymianie mowi ze fajna sprawa ale niestety widze ze małe zainteresowanie ta "imprezą" sad a naprawde można duzo zaoszczedzic i zdobyc kilka fajnych ciuchów

4

Super pomysł wink

5

ja chętnie bym się na coś takiego złapała big_smile ha.

6

nie widze problemu jesli jesteście z Częstochowy lub macie mozliwośc przyjazdu ja chetnie to zorganizuje wyznaczymy date spotkania smile dogadamy szczegół i działamy podam moze jeszcze nr gg  10377115 dla wszystkich zainteresowanych

7

ciekawe, w sumie nigdy nie byłam w Częstochowie

8

Bardzo dobry pomysł, spotkanie w babskim gronie, ciuchy w roli głównej... Jeśli miło się to zaaranżuje, to naprawdę świetnie może wypaść taki wieczorek i dać dużo satysfakcji wielu paniom smile

"Człowiek, który w głębi siebie nie kryje niespodzianki, z reguły nie bywa interesujący." M. Bułhakow

9

Juz niebawem organizuje juz 7 wymiane ciucha w Częstochowie. Zapraszam smile
12 stycznia 2012 rok i o 17.33 w kawiarni montmartre.
Lokal jest w bramie 31 na alejach pomiedzy "karpiem" a szafa chyba. Wiem ze to z 2 czy 3 bramam od kwadratow smile
mozna zlalesc wydarzenie na facebooku i grupa tez powstala juz ajkis czas temu wiec prosze sie zapisywac. jak narazie jest to oststnia wymiana bo lokal jest zamykany i musze znalesc mowe miejsce na spotkania.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Częstochowa sposób na nową garderobe impreza wymiany ciuchów opinie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021