Znalazłam ten adres w gazecie i tak z ciekawości zajrzałam.I nie żałuję bo wreszcie mam z kim pogadać na takie tematy,na które nie z każdym można.Dużo interesujących rzeczy można się dowiedzieć.Dziękuję,że jesteście...
witam
liczymy na miłe i wnikliwe dyskusje pozdrawiam.
Nie było mnie na tym forum jakieś 2 czy 3 lata więc przywitam się jeszcze raz bo raczej nikt mnie tu już nie pamięta
Ja pamiętam kilka tylko osóbek - Ansja,Atina, Jeanne z którą miałam kilka ostrzejszych wymian zdań wydaje mi się że Delicious też troszkę pamiętam, Wczesajka była wtedy , no i CookieBitch
pamiętam doskonale , czarna w czerwone kropki też mi się kojarzy
OxyEwa kiedyś była ale nick zmieniła i nie pamiętam na jaki , pewnie nie ma tych dziewczyn z tak dawnych czasów już??? Widziałam Ansję że nadal jest na tym forum
Pozdrawiam Cię Ansja serdecznie
Mam prawie 25 lat , od ponad 6 mężatka, mam córcię Julkę 5-cio letnią ,mieszkam nie daleko stolicy , siedzę w domu od kiedy szkołę średnią skończyłam i myślę o zbliżającym się 1 września kiedy to moja mała pójdzie do zerówki
i jestem pełna obaw z tym związanych.
Witam cię serdecznie
Więc nadal się zajmujesz dziećmi
A jakie masz hobby
Póki co mam tylko jedno dziecko ale planuję jeszcze ze dwoje
Hobby hm sama nie wiem jestem taką dziwną osobą nie mam żadnego talentu i żyję z przekonaniem iż nic nie potrafię .... bardzo lubię czytać i uwielbiam koty
Póki co mam tylko jedno dziecko ale planuję jeszcze ze dwoje
Hobby hm sama nie wiem jestem taką dziwną osobą nie mam żadnego talentu i żyję z przekonaniem iż nic nie potrafię .... bardzo lubię czytać i uwielbiam koty
No to hobby to masz juz he ksiązki :d