Co zrobić, gdy zmarszczki są różnej głębokości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Co zrobić, gdy zmarszczki są różnej głębokości?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Co zrobić, gdy zmarszczki są różnej głębokości?

Mam kilka różnych rodzajów zmarszczek i przez to kompletnie nie wiem, czy powinnam szukać jednego uniwersalnego zabiegu. Na czole są raczej zmarszczki mimiczne, natomiast przy ustach mam już bardziej widoczne bruzdy, które pozostają również wtedy, gdy twarz jest rozluźniona. Czytając o możliwościach, zauważyłam, że nie wszystkie zmarszczki traktuje się w taki sam sposób i chyba właśnie tego wcześniej nie brałam pod uwagę. Oferta neonia.com.pl/usuwanie-zmarszczek zainteresowała mnie dlatego, że obejmuje różne okolice twarzy i różne metody ich opracowania.
Nie chciałabym jednak robić kilku zabiegów bez wyraźnego planu tylko dlatego, że każdy z nich jest przeznaczony na inny problem. Jak najlepiej podejść do konsultacji, jeśli jednocześnie występują zmarszczki mimiczne i głębsze bruzdy?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Co zrobić, gdy zmarszczki są różnej głębokości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024