Temat: Kosmetyki Avon i Oriflame

Witam. Poszukuję nowych klientek na kosmetyki Avon i Oriflame. Jeśli któraś by chciała z Was zamówić kosmetyki w Avonie lub w Oriflame, to proszę mi napisać SMS-a na nr 512050750. Dzisiaj potrzebuję bardziej klientek na Avon, bo jeśli któraś z Was mi złoży zamówienie w Avonie, to nie zamkną mi profilu. A ja od roku nic nie zamawiałem w Avonie, więc ja nie chcę mieć zamkniętego konta w Avonie, także proszę o zamówienia z Avonu.  Ale klientki w Oriflame też mogą być. Poszukuję nowych, stałych klientek z trasy Rzeszów - Kraków.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kosmetyki Avon i Oriflame

Witam. Z katalogu Avonu na maj przyjmuję zamówienia do jutra do godziny 19:00, więc jakby miała któraś z Was jakieś zamówienie z Avonu, to można zamówić u mnie do jutra do godziny do 19, a potrzebuję tych zamówień z Avonu, żeby mi profilu nie zamknęli.

3

Jakby się któraś z Was zdecydowała zamówić u mnie kosmetyki z Avonu, to proszę o kontakt.

4

Witam. Rozszerzam grono moich przyszłych, potencjalnych klientek na całą Polskę. Od dzisiaj poszukuję moich nowych, stałych klientek na kosmetyki Avon i Oriflame na terenie całej Polski, także zapraszam do kupowania kosmetyków w Avon i w Oriflame