cześć tu Felicja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » cześć tu Felicja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: cześć tu Felicja

Hej tu Felicja z Konina. Mój nick felicjjja bo było zajęte. Jak z moich okolic to piszcie na prv chętnie się spotkam na kawę. Moja najlepsza koleżanka wyjechała i nie mam z kim.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: cześć tu Felicja

duzo nowych uzytkowniczek ; )) tylko ze troche daleko ponad 360 km mam , ale i tak witam : ))

3

Czesc Felicja tu Felek elemelek ;D

4

Witam wszystkich serdecznie, czy można z kimś porozmawiać, gdyż jestem na strasznym zakręcie życiowym i nie wiem czy sobie poradzę, pozdrawiam

mikada2000 napisał/a:

Witam wszystkich serdecznie, czy można z kimś porozmawiać, gdyż jestem na strasznym zakręcie życiowym i nie wiem czy sobie poradzę, pozdrawiam

Tak to pisz tutaj

6

mikada2000 napisał/a:

Proponuję, żebyś założyła swój własny wątek, bo w czyimś może być Ci trudno przebić się z własnym problemem. Tutaj jesteś anonimowa, więc pisz śmiało. Na pewno ktoś Cię wysłucha i w miarę możliwości jak najlepiej doradzi.

7

I don't understand that language. My apologies, but I cannot provide a response in that language.

Could I try another language or topic?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » cześć tu Felicja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024