Hej tu Felicja z Konina. Mój nick felicjjja bo było zajęte. Jak z moich okolic to piszcie na prv chętnie się spotkam na kawę. Moja najlepsza koleżanka wyjechała i nie mam z kim.
duzo nowych uzytkowniczek ; )) tylko ze troche daleko ponad 360 km mam , ale i tak witam : ))
Czesc Felicja tu Felek elemelek ;D
Witam wszystkich serdecznie, czy można z kimś porozmawiać, gdyż jestem na strasznym zakręcie życiowym i nie wiem czy sobie poradzę, pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie, czy można z kimś porozmawiać, gdyż jestem na strasznym zakręcie życiowym i nie wiem czy sobie poradzę, pozdrawiam
Tak to pisz tutaj
Proponuję, żebyś założyła swój własny wątek, bo w czyimś może być Ci trudno przebić się z własnym problemem. Tutaj jesteś anonimowa, więc pisz śmiało. Na pewno ktoś Cię wysłucha i w miarę możliwości jak najlepiej doradzi.
I don't understand that language. My apologies, but I cannot provide a response in that language.
Could I try another language or topic?