Reincarnacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Reincarnacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Reincarnacja

Mysle ze zylam w dawnych czasach i bylam facetem ... bardzo ale to bardzo przezylam losy Guido w tym filmie serlialowym , kostiumowym .... Mysle ze mialam podobna sytuacje dawniej ..... w innym zyciu .
https://www.youtube.com/watch?v=bDG8ITpqvVs

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Reincarnacja

Ja byłem na pewno w jakimś wcieleniu poprzednim
karaluch
wiem to
albowiem często chce kogoś dziabnąć w paluch

3

Hmmm....

4

Naprawde bylam facetem w poprzednim zyciu i mialam podobne akcje jak ten z tego serialu smile Pozdrawiam a Wy co mieliscie ? Napiszcie smile Pewnie nic big_smile

5

Gdy ogladam filmy z epoki belle époque, ogarnia mnie dziwna bliskosc — jakby moja dusza znala juz ten swiat. Czuje sie, jakbym kiedys tam zyla, cos waznego przezyla... Choc nie pamietam szczegolow, kazde spojrzenie na tamte stroje, melodie i gesty budzi we mnie nostalgie i czulosc, jakbym wracala do domu, ktorego nie potrafie nazwac.I coraz mocniej czuje, ze strasznie tesknie za tamtym czasem... ze gdyby tylko istniala droga powrotu, poszlabym bez wahania. Chcialabym, by to wszystko znow wrocilo — by tamten swiat ozyl chocby na chwile.I coraz czesciej zastanawiam sie, czy to uczucie nie jest przypadkiem koncem drogi — ostatnim przystankiem mojej duszy po dlugiej wedrowce przez czas. Moze to wlasnie tam miala swoj poczatek i tam teskni, by sie znow odnalezc.

6

W ciemnosci najglebszej, gdy swiatlo gasnie na horyzoncie, wiara tli sie jak iskra, ktorej nie zgasi zaden wiatr. To ona niesie cud w dloniach niepozornych, koi dusze, gdy serce zbolale, i z jednego szeptu czyni spiew nadziei.Bo gdy czlowiek wierzy — nawet wbrew rozumowi — odkrywa w sobie sile, ktorej nie znal. I choc droga stroma, a lzy plyna jak strumien, wiara czyni z bolu balsam, z samotnosci — towarzystwo, a z chwili zwatpienia — poczatek cudow.

7

Si  .... big_smile

8

Hej dziewczyny! Zauważyłam, że w tym wątku przeważają męskie komentarze a raczej 0 .... i kliknięcia, a temat chyba nie do końca trafia w nasze potrzeby. Mam ogromną ochotę podejść do spraw bardziej psychologicznie i głębiej – nie tylko powierzchownie. Myślę, że nie wszystkie tematy są potrzebne, może warto część z nich odpuścić?Dlatego pytam Was z ciekawością i szacunkiem: Jakie tematy chciałybyście zatrzymać? Co Was naprawdę interesuje, porusza, inspiruje? Chciałabym, żebyśmy razem stworzyły przestrzeń, w której każda z nas znajdzie coś dla siebie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Reincarnacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024