Jesli bola slinianki to znaczy ze to swinka choroba ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jesli bola slinianki to znaczy ze to swinka choroba ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2025-05-27 19:26:25)

Temat: Jesli bola slinianki to znaczy ze to swinka choroba ?

Mam problem z zatokami ogolnie przewlekly ale teraz bola mnie slinianki gardlo przelyk glowa przy skroniach policzki uszy w srodku ale raczej nie mam goraczki tylko katar i strasznie suchy kaszel i ogolnie slabo sie czuje bola mnie wszystkie miesnia acha i jeszcze jak wysmarkuje nos to mi piszczy w uszach i mam zatkane   co to moze byc swinka ? Ide do lozka bo nie wyrabiam .... jak ktos cos wie to dajcie znac czy to grozne czy przejdzie ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jesli bola slinianki to znaczy ze to swinka choroba ?

A mialas swinke w dziecinstwie ?

3

Nie pamnietam smile Wiem ze mialam ospe jak bylam nastolatka to bylo okropne .... Jutro ide do lekarza ale strasznie sie stresuje poniewaz nie lubie lekarzy .... moze przejdzie do jutra . Wqrwia mnie ze tu to pisze bo ja zwykle wszystko w sobie dusze i sobie radze a przez jednego wstretnego typa tu jestem ... normalnie to nie powinno mnie tu byc . Pozdrawiam i dziex ze napisalas .

Twoja piesia na zdjęciu wygląda na mega smaczną.

ślad_po_bliźnie napisał/a:

Ty jesz piesy i koty jak Korea i China  big_smile

6

ślad_po_bliźnie napisał/a:

O mamo, chyba ostatnie, o czym pomyślałabym na widok jakiegokolwiek pieseła, to że mógłby być smaczny lol

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jesli bola slinianki to znaczy ze to swinka choroba ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024