Zauwazylam, że faceci zrobili dużo złego w moim zyciu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauwazylam, że faceci zrobili dużo złego w moim zyciu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-04-01 12:13:22)

Temat: Zauwazylam, że faceci zrobili dużo złego w moim zyciu

Pierwszy taki przypadek miałam z glupim bratem, ktory od poczatku mnie nie lubial i musialam zawsze się z nim bic jak pies z kotem

Drugi przypadek w zerowce pamietam to do dzisiaj,mimo,ze wtedy bylam dzieckiem 6 letnim-byl taki chlopiec i on caly czas w szatni mnie bil i kopal

W podstawowce mnie oraz moim kolezankom to tylko chlopaki dokuczali,  nigdy nie mialam takich problemow z dziewczynami. To oni siedzieli za nami w lawce szkolnej i rzucali w nas roznymi przedmiotami.  Przez to moja jedna kumpela bala sie chodzić do szkoly, bo chlopaki jej na przerwie kazali oddawac kieszonkowe

W gimnazjum ta sama grupka chlopakow plus jeszcze inni non stop się ze mna bila, dodatkowo po szkole rzucali we mnie i moje kolezanki kamieniami co na szczęście skończyło się dla nich tragicznie,bo trafili raz w dyrektorke

Moj pierwszy polski chlopak to była tragedia wogole zaluje z nim pierwszego razu

3 powazne nieudane zwiazki z winy faceta,bo to oni polezli zdradzic plus wkurzajacy ex

Czasem sobie mysle, ze ktos rzucil na mnie zaklecie,zebym nigdy nie miala udanego związku i zawsze miała w zyciu stres,problemy itp przez plec przeciwna.  Nawet mnie potrafia wkurw**kierowcy autobusu np ostatnio jeden celowo pominal jeden przystanek(widzial,ze stoje obok i naciskam przycisk stop to wysadzil mnie przystanek dalej).

Teraz mija prawie pol roku od mojego ostatniego związku, a ja wogole nie czuje potrzeby związku, malo tego tak nawet seks mi obrzydl-wogole za nim nie tesknie.

Myslicie, ze to klatwa rzucona na mnie,zeby mnie faceci w zyciu zle traktowali czy moze plan Boży, zebym zamiast szukac zwiazku wychowala najpierw corke i poszla albo do zakonu  albo zostala misjonarka-w koncu bez faceta ,nie majac obowiązków żony miała bym duzo wiecej czasu na sluzbe Bogu i pomoc innym

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zauwazylam, że faceci zrobili dużo złego w moim zyciu

Nawet teraz wkur*** mnie facet, bo mialam jechać do urzedu, ale napisal mi notke na moim profilu"ze nie musze jechać tylko beda dzwonić ok czasu spotkania" pol godziny czekam na telefon i jeszcze nie dzwoni. Nie znosze facetow. Kobiety w urzedzie zawsze na czas dzwonia. Zawsze to facet mnie wkurza

Jeszcze ten kretyn nie dzwoni z urzędu.  Boże kochany jak ja mam nadzieję, że pojde do zakonu za kilka lat i będę żyła w pięknej przyjaźni z samymi kobietami-bedziemy jak siostry dla siebie. Ja oglądam dużo filmów na you tubę z życia zakonnego tam.kazda zakonnica jest taka uśmiechnięta,pogodna,szczesliwa i ma tyle dobra w sobie- tam za murami zakonu będzie mi najlepiej z kobietami spędzić resztę życia w pięknej przyjaźni blisko Boga, a corke zawsze będę mogła odwiedzać.

4

Julia life in UK napisał/a:

Myslicie, ze to klatwa rzucona na mnie,zeby mnie faceci w zyciu zle traktowali czy moze plan Boży

To może być plan. smile

Legat napisał/a:

Myslicie, ze to klatwa rzucona na mnie,zeby mnie faceci w zyciu zle traktowali czy moze plan Boży

To może być plan. smile

Serio? To dobrze by było. To bym mogła iść do zakonu albo na misje jeździć

6

Julka wydaje mi się że doszukujesz się tego typu problemów
Jesteś młoda kobieta serio może spójrz trochę inaczej poszukaj nowych znajomości a od razu będzie lepiej.

minnie.89 napisał/a:

Julka wydaje mi się że doszukujesz się tego typu problemów
Jesteś młoda kobieta serio może spójrz trochę inaczej poszukaj nowych znajomości a od razu będzie lepiej.

Mam znajomości tylko przez brak energii nie wychodzę mam nadzieję,że jak hormony zaczną działać to wszystko wróci do normy tzn moje życie towarzyskie.

8 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-04-01 17:18:44)

Jak w programach informacyjnych znów zaczną mówić o imprezach Julki to będzie znaczyć, że wszystko wróciło do normy big_smile A to już niedługo...

Alessandro napisał/a:

Jak w programach informacyjnych znów zaczną mówić o imprezach Julki to będzie znaczyć, że wszystko wróciło do normy big_smile A to już niedługo...

big_smile nie będzie już imprezek do zakonu idem

10 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-04-01 17:47:30)

To jeszcze masz sporo czasu, więc warto go wykorzystać. Mam uwierzyć, że jak Twoje kumpele zadzwonią z propozycją wspólnej imprezy to Ty odmówisz? big_smile Nie ma takiej opcji.

Alessandro napisał/a:

To jeszcze masz sporo czasu, więc warto go wykorzystać. Mam uwierzyć, że jak Twoje kumpele zadzwonią z propozycją wspólnej imprezy to Ty odmówisz? big_smile Nie ma takiej opcji.

Z kumpelami nie odmowie big_smile

12

Alessandro napisał/a:

Z kumpelami nie odmowie big_smile

A my ciebie wkurwiamy nie lubisz nas ?

13 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-04-01 19:26:53)

Miklosza, nie bluzgaj przy kobietach. To jest słabe.

14

Alessandro napisał/a:

Miklosza, nie bluzgaj przy kobietach. To jest słabe.

Masz racje słabe może ze dwa razy mi się zdarzyło

15

Julcia wybaczysz moje bluzgi to było nie chcący big_smile

Miklosza napisał/a:

Julcia wybaczysz moje bluzgi to było nie chcący big_smile

Jakie bluzgi? Ja nie pamiętam żadnych bluzgow tu na forum od Ciebie big_smile

17

Nie tylko w Twoim sad

beacia96 napisał/a:

Nie tylko w Twoim sad

Niestety

19

kotlety tongue

paslawek napisał/a:

kotlety tongue

Jakie znowu kotlety? big_smile o czym Ty piszesz bez sensu  big_smile big_smile

21

ale do rymu niestety kotlety
faceci i kobiety
dzidy i pistolety
tragedie i podniety
życia zakręty fikołki i flażolety tongue
wszystko musi być z sensem ?
a może to być precedensem

paslawek napisał/a:

ale do rymu niestety kotlety
faceci i kobiety
dzidy i pistolety
tragedie i podniety
życia zakręty fikołki i flażolety tongue
wszystko musi być z sensem ?
a może to być precedensem

No właśnie tragedie  big_smile

23 Ostatnio edytowany przez Sandraa12 (2025-09-27 16:08:07)

Od dziecka byłaś raniona przez mężczyzn, więc to normalne, że teraz czujesz do nich niechęć i nie pragniesz związku. W tej sytuacji myśl o klątwie jest naturalną próbą wytłumaczenia sobie tak wielkiego i długotrwałego zawodu.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauwazylam, że faceci zrobili dużo złego w moim zyciu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024