Albo miałam kilkusekundowa wizje(ok 5 sekund). Nagle miałam przebłysk i widziałam 3 zolnierzy na polu walki, dwoje pomagało isc trzeciemu rannemu. Obraz biało-czarny jak gdyby z przeszlosci niewiem może z 1 wojny światowej. Chyba czas wybrać się do psychiatry. Zupełnie nie wiem co to mogło by oznaczać.
A. Zdurnialam do reszty
B. Miałam serio wizje tylko co by to.moglo oznaczać
-że będzie wojna niedlugo
-czy może ktoś chce mnie coś z przeszlosci przekazać? Może to jakiś moi przodkowie? Czasami tak dusze w Czyśćcu chcą modlitwy i pokazują różne znaki?
Nie mam.pojecia czemu miałam takie coś
Zmień dostawce Julcia
Ja naprawdę czuję, że skończę w domu wariatów jak tak dalej pójdzie. Może powinnam sobie zrobic przerwę z koronkami co? Niedawno jak odmawiałam Koronkę czułam jakby mnie ktoś naciskał palcem czoło w miejsce miedzy oczami jakoś tak.... wogole to się zapisuje do psychiatry, bo tak dalej być nie bedzie, żebym ja wogole na nic nie miała energii a teraz miała halucynacje
Zmień dostawce Julcia
Problem polega na tym,że ja nie biorę żadnych narkotyków itp. Gdybym brala to bym się tu nie pytała, bo bym wiedziała,że efekt działania narkotyków itp
UserNew napisał/a:Zmień dostawce Julcia
Problem polega na tym,że ja nie biorę żadnych narkotyków itp. Gdybym brala to bym się tu nie pytała, bo bym wiedziała,że efekt działania narkotyków itp
Omamy raz dwa do psychiatry
Julia life in UK napisał/a:UserNew napisał/a:Zmień dostawce Julcia
Omamy raz dwa do psychiatry
No pojde,pojde. Mam nadzieję, że to było jednorazowe.
7 2025-03-16 23:25:19 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-03-16 23:26:15)
Myślę o tej swojej wizji. Co by mogła oznaczać? Kiedyś kilka lat temu na profilu randkowym napisał do mnie jakiś żołnierz podał mi jakieś numery(z poczatku nawet myslalam, ze to jakis troll jest . Na początku myslalam, że to numer telefonu, ale później skapowalam się że na nr telefonu jest zbyt krótki. Odpisalam mu "ze wysłał mi za krótki nr tel" to napisał,że to nie jest nr telefonu numer, ze mam go trzymac. A pozniej mnie zablokowal. Tak bez powodu. To byl jedyny raz w zyciu kiedy mialam jako taki kontakt z żołnierzem i to bylo dość dawno,wiec nie rozumiem po co ja mam nagle takie wojenne wizje albo halucynacje
Z przemęczenia wiesz mozna widzieć dosłownie WSZYSTKOni. przeróżne rzecY, albo zrób jeśli chcesz najwyżej ta przerwę ..
9 2025-03-17 14:05:56 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-03-17 14:06:07)
Z przemęczenia wiesz mozna widzieć dosłownie WSZYSTKOni. przeróżne rzecY, albo zrób jeśli chcesz najwyżej ta przerwę ..
Chyba tak przez to zmeczenie ciągle mam juz halucynacje, ale od tamtego czasu nie mam żadnej halucynacji. Tak tydzien poczekam jak nic sie nie powtorzy tzn,ze to bylo jednorazowe