Mój ex zaprosił mnie na kawę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój ex zaprosił mnie na kawę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Mój ex zaprosił mnie na kawę

Cześć wszystkim,

10 miesięcy temu rozstałam się z facetem w bardzo burzliwy sposób, doszło między nami do kłótni, on ma problemy z otwartą komunikacją i mówieniem o swoich emocjach, wykrzyczał mi wtedy, że to koniec i widocznie nie możemy być razem, ja płakałam, on też i się rozeszliśmy, każde z nasz przechodziło wtedy przez ciężki okres swojego życia i miało swoje demony.  Nasza relacja była bardzo intensywna, łączyła nas silna więź emocjonalna. Od tamtej pory się nie widzieliśmy, tylko raz miesiąc po rozstaniu napisał mi życzenia urodzinowe. W zeszłym tygodniu napisał do mnie tak nagle na instagramie "Dlaczego zablokowałaś mój numer telefonu? " żadnego "cześć" czy cokolwiek.... odebrałam to jak jakieś oskarżenie, raczej kiepskie rozpoczęcie rozmowy... Odpisałam mu, że nie zablokowałam jego numeru a zwyczajnie mam nowy, od razu o niego poprosił i powiedział, że dzwonił do mnie kilkukrotnie w zeszłą niedziele bo pomyślał o mnie i chciał mnie zaprosić na kawę "to catch up". Przyznam, że mocno się zdziwiłam i nie wiem co o tym myśleć, dodam, że jak dzwonił wtedy w niedziele to był jego dzień urodzin a ja nie napisałam mu życzeń, trochę dziwne, że dzwonił do mnie właśnie tego dnia. Co o tym myślicie? Dlaczego byli zapraszają na kawę po takim czasie? Trochę się boję, że jeszcze mogę mieć do niego jakieś uczucia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój ex zaprosił mnie na kawę

Może dlatego? https://www.youtube.com/watch?v=nFacUjx8zk4&t=6s

3

Pewnie chce wrócić.

Też myślę, że pewnie chce wrócić. To jest dość częste, że ludzie do siebie wracają na jakiś czas po zerwaniu.

5

A Ty chciałabyś wrócić do niego?

6

Marianne678 napisał/a:

Cześć wszystkim,

10 miesięcy temu rozstałam się z facetem w bardzo burzliwy sposób, doszło między nami do kłótni, on ma problemy z otwartą komunikacją i mówieniem o swoich emocjach, wykrzyczał mi wtedy, że to koniec i widocznie nie możemy być razem, ja płakałam, on też i się rozeszliśmy, każde z nasz przechodziło wtedy przez ciężki okres swojego życia i miało swoje demony.  Nasza relacja była bardzo intensywna, łączyła nas silna więź emocjonalna. Od tamtej pory się nie widzieliśmy, tylko raz miesiąc po rozstaniu napisał mi życzenia urodzinowe. W zeszłym tygodniu napisał do mnie tak nagle na instagramie "Dlaczego zablokowałaś mój numer telefonu? " żadnego "cześć" czy cokolwiek.... odebrałam to jak jakieś oskarżenie, raczej kiepskie rozpoczęcie rozmowy... Odpisałam mu, że nie zablokowałam jego numeru a zwyczajnie mam nowy, od razu o niego poprosił i powiedział, że dzwonił do mnie kilkukrotnie w zeszłą niedziele bo pomyślał o mnie i chciał mnie zaprosić na kawę "to catch up". Przyznam, że mocno się zdziwiłam i nie wiem co o tym myśleć, dodam, że jak dzwonił wtedy w niedziele to był jego dzień urodzin a ja nie napisałam mu życzeń, trochę dziwne, że dzwonił do mnie właśnie tego dnia. Co o tym myślicie? Dlaczego byli zapraszają na kawę po takim czasie? Trochę się boję, że jeszcze mogę mieć do niego jakieś uczucia.

Ja bym się bardziej bała Jego roszczeniowości

7

Jak wiesz co nie działało i się to zmieniło albo chcecie zmienić  to można próbować.  Jak nie to bez sensu.  Będzie to samo

8

Marianne678 napisał/a:

Cześć wszystkim,

"dlaczego zablokowałaś mój numer"  może mieć różny wydźwięk. Wyobraź sobie, że ktoś raz mówi to w uprzejmy sposób, a za drugim razem z pretensją w głosie. Tekst pisany ma to do siebie, że nie da się dokładnie odczytać intencji pytającego, więc łatwo może dojść do pomyłki.

Związek był bardzo intensywny, łączyła Was silna więź, dlatego bardzo możliwe, że nadal jesteś mu bliska, że chciałby wrócić do tego co było. Może uważać, że gdyby nie ten ciężki okres w Waszym życiu i ciśnienie, jakie taki okres wywiera na człowieka, wszystko ułożyłoby się inaczej. Pytanie czy jesteś otwarta na ponowne wejście w bliską relację? Albo wystarczą Ci dobre, koleżeńskie relacje z byłym chłopakiem? Te dobre relacje też mają swoją wartość, więc zastanów się jaką możesz mu złożyć propozycję.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój ex zaprosił mnie na kawę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024