Uciazliwy kolega. Wie gdzie pracuje :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Uciazliwy kolega. Wie gdzie pracuje :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez onaanna (2025-01-14 20:02:40)

Temat: Uciazliwy kolega. Wie gdzie pracuje :(

Powiedzialam jednemu koledze ktory za mna ugania Sie ze nie jestem zaintereowans. Gdyz z mojej strony nie ma uczuc. A za stara jestem zeby sie zmuszac do czegos. . Godz mu to tlumaczylam.

A ten sie pyta czy nie znam jakiejs kolezanki ktora by byla dla niego odpowiednia.

Niezly numer. Koles ma chyba nie po kolei.
Mowie do niego ze desperacko szuka kogos . A tak milosci sie nie znajdzie. Bo milosc sama przyjdzie. A uczuc sie nie wyczaruje jak ich nie ma.
Wsiadlam w Auto i odjechalam.  Mam nadzieje ze mnie nie bedzie nachodzil bo wie gdzie pracuje. Boje sie.
Popelnilam spory blad ze powiedzialam mu gdzie pracuje.
Dzis stal przy moim aucie . Chcialam niezauwazenie  odjechac i biegl za moim autem. Wiec zatrzymalam sie.
Boje sie . Chce zeby odczepil sie ode mnie. Bo mnie wkurza jego natrectwo i obecnosc. Nie czuje nic do niego. Mam nadzie je zrozumial !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uciazliwy kolega. Wie gdzie pracuje :(
onaanna napisał/a:

P

A ten sie pyta czy nie znam jakiejs kolezanki ktora by byla dla niego odpowiednia.

ahahahahah, wybacz, uśmiałam się big_smile smile)))
Nie po kolei, delikatnie powiedziane wink

no źle zrobiłaś, ale w końcu sie odwali.
Desperatów nie brakuje. Poczytaj wątek niejakiego net53521 - on "wychodził" sobie kiedys kobiete, została jego żoną i nawet mają dziecko. Od lat kocha swojego ex, a autor nadal zakochany w niej jak ciele. XD

3

Moja kolezanja wydzla za takiego. Mowila ze uczuc nie bylo ale kolega orzychodzil i przychodzil....
A dzis mnie mowi ze jak jedzie z nim tranwajem to ona w 1 wagonie a on w ostatnim

Nie dam sie w takie coc wmanewrowac.
Ale strasznie boje sie ze przyjdzie pod prace . Oby nie - chce miec spokoj

4 Ostatnio edytowany przez onaanna (2025-01-14 20:07:44)

Boje sie. Bede musiala gdzie indziej parkowac auto i wychodzic tylnym wyjsciem
Straszny blad popelnilam ze powiedzialam gdzie pracuje sad

5

onaanna napisał/a:

Powiedzialam jednemu koledze ktory za mna ugania Sie ze nie jestem zaintereowans. Gdyz z mojej strony nie ma uczuc. A za stara jestem zeby sie zmuszac do czegos. . Godz mu to tlumaczylam.

Mowie do niego ze desperacko szuka kogos . A tak milosci sie nie znajdzie. Bo milosc sama przyjdzie. A uczuc sie nie wyczaruje jak ich nie ma.
Wsiadlam w Auto i odjechalam.  Mam nadzieje ze mnie nie bedzie nachodzil bo wie gdzie pracuje. Boje sie.
Popelnilam spory blad ze powiedzialam mu gdzie pracuje.
Dzis stal przy moim aucie . Chcialam niezauwazenie  odjechac i biegl za moim autem. Wiec zatrzymalam sie.
Boje sie . Chce zeby odczepil sie ode mnie. Bo mnie wkurza jego natrectwo i obecnosc. Nie czuje nic do niego. Mam nadzie je zrozumial !

Pisałaś wcześniej, że szukasz faceta tylko do towarzystwa, więc masz jak znalazł, to kręcisz nosem big_smile

6 Ostatnio edytowany przez onaanna (2025-01-14 21:22:27)

Wieka . Poszlam po rozum do glowy. Nikogo  z plci meskiej nie szukam. To toarzystwa tez nie. Faceci chca zazwyczaj wiecej potem tzn sexu. Chodze sobie do pracy i mam towarzystwo moich kolezanek. 
Koles gdzies sie nawinal i mnie uczepil.
I wmawia mi milosc.  A dzis - pytal sie czy jakas kolezanke mam.ale obciach
Zadna to nawet milosc nawet z jego strony do mnie. Tylko jakis cyrk desperata.ja milosc jako taka  jestem w stanie poznac

7

Jak w horrorze  to go bedziesz pozniej wszedzie widziala on bedzie tam,gdzie Ty

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Uciazliwy kolega. Wie gdzie pracuje :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024