Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. Czasami odwiedzam opuszczone budynki w mojej okolicy i tam sama "bawię się" w taki sposób - ściągam ubranie i chowam w innym pomieszczeniu i robię sobie dobrze. Ale to nie to samo.
Co o tym sądzicie?
Jeśli ten wątek jest prawdziwy, to polecam dwa razy przemyśleć swoje marzenia...
Jeśli ten wątek jest prawdziwy, to polecam dwa razy przemyśleć swoje marzenia...
Wcielenie w życie takich fantazji to jak zagranie w rosyjską ruletkę.
Większość kobiet ma fantazje o seksie z 2 facetami. Pewnie wiele z nich je realizuje, zwłaszcza w młodym wieku okresu zabawi i buntu. Jednak raczej ze znajomymi, kolegami i zaufanymi osobami. To normlane i realizuj tą fantazję teraz bo potem w stałym związku może być ciężko. Oczywiście jeśli temat prawdziwy bo z tymi żulami to trochę dziwne, chociaż czasami ludzie maja szalone fantazje więc wszystko możliwe
Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. Czasami odwiedzam opuszczone budynki w mojej okolicy i tam sama "bawię się" w taki sposób - ściągam ubranie i chowam w innym pomieszczeniu i robię sobie dobrze. Ale to nie to samo.
Co o tym sądzicie?
Jeśli rok urodzenia to '90, to masz już 35 lat.
To tylko kwestia marzeń.
Ale wielka szansa na chorobę
A czy same chcialybyscie cos takiego zrobic?
8 2025-02-08 20:23:12 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-08 20:29:55)
Co o tym sądzicie?
Wiele kobiet ma fantazje o gwałcie. Ale jak zapytasz o szczegóły to facet jest ostry ale przystojny, miejsce o którym babka mysli to plaża a nie piwnica itd. Nie ma to nic wspólnego z prawdziwym gwałtem. To jakaś tam fantazja o nie kontrolowaniu sytuacji.
Ale ten watek to fake
9 2025-02-08 20:50:22 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2025-02-08 20:51:41)
isc do jednego z wiejskich sklepów? czemu nie
Kiepska prowokacja, musisz się trochę bardziej wysilić
pod sklepem żuli ... oddałabym się kilku takim facetom ... mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli.
Lepiej jak to będzie tylko fantazja.