Moja fantazja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Moja fantazja

Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. Czasami odwiedzam opuszczone budynki w mojej okolicy i tam sama "bawię się" w taki sposób - ściągam ubranie i chowam w innym pomieszczeniu i robię sobie dobrze. Ale to nie to samo.
Co o tym sądzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja fantazja

Jeśli ten wątek jest prawdziwy, to polecam dwa razy przemyśleć swoje marzenia...

3

bagienni_k napisał/a:

Jeśli ten wątek jest prawdziwy, to polecam dwa razy przemyśleć swoje marzenia...

Wcielenie w życie takich fantazji to jak zagranie w rosyjską ruletkę.

4

Większość kobiet ma fantazje o seksie z 2 facetami. Pewnie wiele z nich je realizuje, zwłaszcza w młodym wieku okresu zabawi i buntu. Jednak raczej ze znajomymi, kolegami i zaufanymi osobami. To normlane i realizuj tą fantazję teraz bo potem w stałym związku może być ciężko. Oczywiście jeśli temat prawdziwy bo z tymi żulami to trochę dziwne, chociaż czasami ludzie maja szalone fantazje więc wszystko możliwe tongue

5

Madzias90 napisał/a:

Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim kierunku jakieś komplementy. Jakie było ich zdziwienie, kiedy podwinęłam sukienke i zawołałam ich za sklep, gdzie pozwoliłam im sie podotykać tu i tam...
Niemniej, moje fantazje wykraczają daleko poza tego typu wybryki. Chętnie oddałabym się kilku takim facetom na godzinkę czy dwie, w trakcie których mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli. Czasami odwiedzam opuszczone budynki w mojej okolicy i tam sama "bawię się" w taki sposób - ściągam ubranie i chowam w innym pomieszczeniu i robię sobie dobrze. Ale to nie to samo.
Co o tym sądzicie?

Jeśli rok urodzenia to '90, to masz już 35 lat.
To tylko kwestia marzeń.

Ale wielka szansa na chorobę

7

A czy same chcialybyscie cos takiego zrobic?

8 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2025-02-08 20:29:55)

Madzias90 napisał/a:

Co o tym sądzicie?

Wiele kobiet ma fantazje o gwałcie. Ale jak zapytasz o szczegóły to facet jest ostry ale przystojny, miejsce o którym babka mysli to plaża a nie piwnica itd. Nie ma to nic wspólnego z prawdziwym gwałtem. To jakaś tam fantazja o nie kontrolowaniu sytuacji.

Ale ten watek to fake

9 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2025-02-08 20:51:41)

Madzias90 napisał/a:

isc do jednego z wiejskich sklepów? czemu nie

10

Madzias90 napisał/a:

Kiepska prowokacja, musisz się trochę bardziej wysilić wink

11

Madzias90 napisał/a:

pod sklepem żuli ...  oddałabym się kilku takim facetom ... mogliby zrobić ze mną co by tylko chcieli.

Lepiej jak to będzie tylko fantazja.

https://c8.alamy.com/compes/2fwhk5p/primer-plano-de-los-dedos-sucios-de-un-hombre-despues-de-trabajar-en-un-equipo-sucio-con-suciedad-debajo-de-las-unas-2fwhk5p.jpg

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024