Czy tylko ja i Julka będą w niebie? Reszta jest niewierząca? Czy wstydzicie się swoje wiary?
Tak ja pojde do Nieba na 100%. A Ty to niewiem musialbys zaczac Koronka odmawiac
Tak ja pojde do Nieba na 100%. A Ty to niewiem musialbys zaczac Koronka odmawiac
Julka, a jak będziemy tylko my w niebie, to będziemy musieli żyć jak Adam z Ewą?
New Me napisał/a:Tak ja pojde do Nieba na 100%. A Ty to niewiem musialbys zaczac Koronka odmawiac
Julka, a jak będziemy tylko my w niebie, to będziemy musieli żyć jak Adam z Ewą?
Przeciez w Niebie jest miliony milionow dusz i aniolow
5 2024-12-02 21:48:37 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-12-02 21:49:19)
Julka, zmartwię cię, ale ty nawet nieba przez szybę nie będziesz oglądać Takich chorągiewek na wietrze, dziś muzułmanka a jutro od koronek do miłosierdzia, to nawet Św, Franciszek nie zniesie. Nie na darmo bóg rozkazał Abrahamowi zabić własnego syna, aby sprawdzić jego wiarę. Ty i twoja wiara jest jak... bąbel na wodzie. Dziś ta, jutro będzie inna. Niebo nie jest dla takich jak ty, choćbys milion "koronek" odmówiła.
Zyczę ci z całego serca tego twojego nieba, ale ty chociaż zacznij rozumieć co czytasz tutaj na forum, bo z tym masz wielki problem.
New Me napisał/a:Tak ja pojde do Nieba na 100%. A Ty to niewiem musialbys zaczac Koronka odmawiac
Julka, zmartwię cię, ale ty nawet nieba przez szybę nie będziesz oglądać
Takich chorągiewek na wietrze, dziś muzułmanka a jutro od koronek do miłosierdzia, to nawet Św, Franciszek nie zniesie. Nie na darmo bóg rozkazał Abrahamowi zabić własnego syna, aby sprawdzić jego wiarę. Ty i twoja wiara jest jak... bąbel na wodzie. Dziś ta, jutro będzie inna. Niebo nie jest dla takich jak ty, choćbys milion "koronek" odmówiła.
Zyczę ci z całego serca tego twojego nieba, ale ty chociaż zacznij rozumieć co czytasz tutaj na forum, bo z tym masz wielki problem.
Daj spokój. Nie chce byś sam w niebie. Niech będzie chociaż ta Julka.
Takich chorągiewek na wietrze, dziś muzułmanka a jutro od koronek do miłosierdzia, to nawet Św, Franciszek nie zniesie. Nie na darmo bóg rozkazał Abrahamowi zabić własnego syna, aby sprawdzić jego wiarę. Ty i twoja wiara jest jak... bąbel na wodzie. Dziś ta, jutro będzie inna. Niebo nie jest dla takich jak ty, choćbys milion "koronek" odmówiła.
Wszystko psujesz
Ej a kto pójdzie ze mną do piekła?
Ej a kto pójdzie ze mną do piekła?
Nie idz tam jest strasznie bedziesz w duzym ogniu torturowana. To nie zarty
Istotka6 napisał/a:Ej a kto pójdzie ze mną do piekła?
Nie, to ja będę torturować
Czy tylko ja i Julka będą w niebie? Reszta jest niewierząca? Czy wstydzicie się swoje wiary?
Ty nie będziesz, maltretujesz zwierzęta. A przynajmniej jedno biedne zwierzątko.
New Me napisał/a:Istotka6 napisał/a:Ej a kto pójdzie ze mną do piekła?
Nie bedziesz ale bedziesz sie drzec na caly glosnik a nic i nikt juz nie pomoze. Sobie wyobraz te krzyki potepionych. Najstraszniejsza rzecz
Salomonko, a może Patryk z Julką będą mieli swoje własne niebo? Kto wie, kto wie...
A czy będę musiał z Julka się rozmnażać?
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Tak ja pojde do Nieba na 100%. A Ty to niewiem musialbys zaczac Koronka odmawiac
Salomonko, a może Patryk z Julką będą mieli swoje własne niebo?
Kto wie, kto wie...
Julka ma już własne, na forum
NIE. W Niebie nie ma rozmnazania
Tak, będziesz musiał!
A ktoś ci obiecal, że wejście do nieba będzie łatwe?
Cierp cialo, jakżeś chciało.
Patryk19abc napisał/a:A czy będę musiał z Julka się rozmnażać?
Tak, będziesz musiał!
Cierp cialo, jakżeś chciało.
W Niebie nie ma rozmnazania
19 2024-12-02 22:38:45 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2024-12-02 22:39:02)
Julka ma już własne, na forum
Czasami tak niewiele potrzeba do szczęścia . Na stare lata chyba robię się wyrozumiała
.
Salomonka napisał/a:Patryk19abc napisał/a:A czy będę musiał z Julka się rozmnażać?
Tak, będziesz musiał!
Cierp cialo, jakżeś chciało.W Niebie nie ma rozmnazania
To jak do tej pory nie było, tak teraz będzie!! Patryk już o to zadba .
20 2024-12-02 22:40:08 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-12-02 22:40:55)
Salomonka napisał/a:Patryk19abc napisał/a:A czy będę musiał z Julka się rozmnażać?
Tak, będziesz musiał!
Julka, przecież chodzi o wejście do nieba, nie o to co jest teraz
W niebie na pewno nie będziesz, więc nie martw się na zapas.
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Tak, będziesz musiał!
Julka, przecież chodzi o wejście do nieba, nie o terażniejszość.
Ale ja nie musze sie rozmnazac zeby isc do Nieba, bo ja mam Koronke do Milosierdzia Bozego
22 2024-12-02 22:43:12 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-12-02 22:44:43)
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:W Niebie nie ma rozmnazania
Julka, przecież chodzi o wejście do nieba, nie o terażniejszość.
Ale ja nie musze sie rozmnazac zeby isc do Nieba, bo ja mam Koronke do Milosierdzia Bozego
Św. Piotr w bramie Nieba też ją ma, więc ona go obroni przed tobą.
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Julka, przecież chodzi o wejście do nieba, nie o terażniejszość.
Nieprawda, bo Pan Jezus obiecal "kto odmawia te Koronke dostapi Jego Milosierdzia w godzine smierci " a co to znaczy jak nie brak potepienia?! tylko Niebo lub Czysciec ,a potem Niebo
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Ale ja nie musze sie rozmnazac zeby isc do Nieba, bo ja mam Koronke do Milosierdzia Bozego
Nieprawda, bo Pan Jezus obiecal "kto odmawia te Koronke dostapi Jego Milosierdzia w godzine smierci " a co to znaczy jak nie brak potepienia?! tylko Niebo lub Czysciec ,a potem Niebo
Pan Jezus obiecał? A gdzie ? W którym miejscu?
Poza tym Julka.. Ja wiem, że ty tylko czyhasz na takie teksty, bo sobie nabijasz "oglądalność". Spadaj więc do swojego nieba, bo nikogo tak naprawdę to nie interesuje.
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Św. Piotr w bramie Nieba też ją ma, więc ona go obroni przed tobą.
Pan Jezus obiecał? A gdzie ? W którym miejscu?
Poza tym Julka.. Ja wiem, że ty tylko czyhasz na takie teksty, bo sobie nabijasz "oglądalność". Spadaj więc do swojego nieba, bo nikogo tak naprawdę to nie interesuje.
Salomonka, ale to jest akurat niebo Patryka.
Czyli nie zostanę potępiony za masturbacje tylko otrzymam Julkę do rozmnażania?
Czyli nie zostanę potępiony za masturbacje tylko otrzymam Julkę do rozmnażania?
Zgłupiałeś? Dostaniesz JULKĘ DO POGADANIA. I będziesz się z nią męczył po wsze czasy.
Nie ma lekko, nawet w niebie. Julka ci już napisała, że w niebie nie ma rozmnażania
Weź się człeku ogarnij
Patryk19abc napisał/a:Czyli nie zostanę potępiony za masturbacje tylko otrzymam Julkę do rozmnażania?
Zgłupiałeś? Dostaniesz JULKĘ DO POGADANIA. I będziesz się z nią męczył po wsze czasy.
Nie ma lekko, nawet w niebie. Julka ci już napisała, że w niebie nie ma rozmnażania
![]()
Weź się człeku ogarnij
To ja za masturbacje zostanę potępiony. Myślałem , że jest jeszcze nadzieja i do czegoś w tamtym Świecie się przydam.
Patryk19abc napisał/a:Czyli nie zostanę potępiony za masturbacje tylko otrzymam Julkę do rozmnażania?
![]()
Weź się człeku ogarnij
W Niebie wszystko jest piekne
Salomonka napisał/a:Patryk19abc napisał/a:Czyli nie zostanę potępiony za masturbacje tylko otrzymam Julkę do rozmnażania?
![]()
Weź się człeku ogarnij
To ja za masturbacje zostanę potępiony. Myślałem , że jest jeszcze nadzieja i do czegoś w tamtym Świecie się przydam.
Nie zostaniesz potępiony, tylko na Julkę skazany... Bywają gorsze kary, nie wybrzydzaj.
Patryk19abc napisał/a:Salomonka napisał/a:Zgłupiałeś? Dostaniesz JULKĘ DO POGADANIA. I będziesz się z nią męczył po wsze czasy.
![]()
Weź się człeku ogarnij
Nie zostaniesz potępiony, tylko na Julkę skazany... Bywają gorsze kary, nie wybrzydzaj.
Jak ja bede w Niebie to bedziecie plakac zeby isc gdzie ja jestem czyli do Nieba
Salomonka napisał/a:Patryk19abc napisał/a:To ja za masturbacje zostanę potępiony. Myślałem , że jest jeszcze nadzieja i do czegoś w tamtym Świecie się przydam.
Jak ja bede w Niebie to bedziecie plakac zeby isc gdzie ja jestem czyli do Nieba
Tak, tak.. Jak ty będziesz w niebie, czyli nigdy.
Salomonka napisał/a:Patryk19abc napisał/a:To ja za masturbacje zostanę potępiony. Myślałem , że jest jeszcze nadzieja i do czegoś w tamtym Świecie się przydam.
Też chce do nieba. Julka, myślisz że z takim grzechem zostanę przyjęty?
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Nie zostaniesz potępiony, tylko na Julkę skazany... Bywają gorsze kary, nie wybrzydzaj.
Bede w Niebie na wieki wiekow tak mi Pam Jezus obiecal i nie tylko mnie, bo kazdemu kto odmawia Koronke do Milosierdzia Bozego a tez zaczelam odmawiac Koronke do Ran Jezusa i mam wiele dobrego obiecane od Jezusa. Rano mowie o 15 Koronka do Milosierdzia Bozego a wieczorem Koronka do Ran Jezusa I moje zycie jest super i pojde do Nieba. A wiele dobrych rzeczy Pan Jezus mi dal
Salomonka napisał/a:New Me napisał/a:Jak ja bede w Niebie to bedziecie plakac zeby isc gdzie ja jestem czyli do Nieba
Bede w Niebie na wieki wiekow tak mi Pam Jezus obiecal i nie tylko mnie, bo kazdemu kto odmawia Koronke do Milosierdzia Bozego a tez zaczelam odmawiac Koronke do Ran Jezusa i mam wiele dobrego obiecane od Jezusa. Rano mowie o 15 Koronka do Milosierdzia Bozego a wieczorem Koronka do Ran Jezusa I moje zycie jest super i pojde do Nieba. A wiele dobrych rzeczy Pan Jezus mi dal
Julka a ja będę w niebie ? Wieś że grzeszę. Jest sens odmawiać koronkę?
36 2024-12-02 23:53:14 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-02 23:53:37)
New Me napisał/a:Salomonka napisał/a:Tak, tak.. Jak ty będziesz w niebie, czyli nigdy.
Julka a ja będę w niebie ? Wieś że grzeszę. Jest sens odmawiać koronkę?
Oczywiscie, ze tak. Koronka jest szczegolnie dla grzesznikow. Pan Jezus powiedzial "ze Koronka do Milosierdzia Bozego to dla grzesznikow ostatnia deska ratunku ".
ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie idem, mogem do piekla, bo mam tam miejsce zaklepane od dziecka a mogem sie jeszcze nawrocic, to moze bym poszla do nieba. no ale nie bardzo mi sie widzi koronka 2x dzinnie, chyba, ze to mozna raz i fajrant
ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie idem, mogem do piekla, bo mam tam miejsce zaklepane od dziecka a mogem sie jeszcze nawrocic, to moze bym poszla do nieba. no ale nie bardzo mi sie widzi koronka 2x dzinnie, chyba, ze to mozna raz i fajrant
Skad wiesz ze masz miejsce w piekle zaklepane? Tak Koronke mozna zmowic raz . Pan Jezus powiedzial "jezeli grzesznik choc raz ze szczerym zalem zmowi Koronke to dostapi Milosierdzia ". Z tym ze dla tych ktorzy odmawiaja Koronke regularnie dal dodatkowe obietnice np spelnienie wielu prosb (jezeli beda dobre dla nas i innych) oraz ochrone w zyciu i wiele dobrego
39 2024-12-03 00:03:20 Ostatnio edytowany przez Patryk19abc (2024-12-03 00:03:43)
Halina, zmów te koronka raz dziennie jak ja i chodź do nieba. Ja sam z Julka nie wytrzymam. Zagada mnie na śmierć wieczna.
Halina3.1 napisał/a:ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie idem, mogem do piekla, bo mam tam miejsce zaklepane od dziecka a mogem sie jeszcze nawrocic, to moze bym poszla do nieba. no ale nie bardzo mi sie widzi koronka 2x dzinnie, chyba, ze to mozna raz i fajrant
Halina, zmów te koronka raz dziennie jak ja i chodź do nieba. Ja sam z Julka nie wytrzymam. Zagada mnie na śmierć wieczna.
Ja w Niebie bede przybywac w towarzystwie wielu swietych, a jak bedziesz w Niebie to nigdy nie umrzesz smiercia wieczna
A to idem, mogem, to wzorowane na Julce
Halina3.1 napisał/a:ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie idem, mogem do piekla, bo mam tam miejsce zaklepane od dziecka a mogem sie jeszcze nawrocic, to moze bym poszla do nieba. no ale nie bardzo mi sie widzi koronka 2x dzinnie, chyba, ze to mozna raz i fajrant
To wszyscy odmawiajcie Koronke to pojdziemy wszyscy do Nieba
wieka napisał/a:Halina3.1 napisał/a:ja jeszcze nie zdecydowalam gdzie idem, mogem do piekla, bo mam tam miejsce zaklepane od dziecka a mogem sie jeszcze nawrocic, to moze bym poszla do nieba. no ale nie bardzo mi sie widzi koronka 2x dzinnie, chyba, ze to mozna raz i fajrant
I w tym niebie będziemy się kłócić tak jak na tym forum?
New Me napisał/a:wieka napisał/a:A to idem, mogem, to wzorowane na Julce
I w tym niebie będziemy się kłócić tak jak na tym forum?
Nigdy w zyciu. Bedziemy wszyscy zyli w zgodzie i milosci.
a wiesz co to pycha jest?
Bo mimo, że nie wierzę, to czytając Twoją pewność o pójściu do nieba, mam wrażenie, że ten jeden z siedmiu grzechów głównych wyjątkowo się do Ciebie przykleił
New Me napisał/a:Istotka6 napisał/a:Ej a kto pójdzie ze mną do piekła?
Julkę wrzucimy do kotła a sami pojdziemy na drinka do jacuzzi
47 2024-12-03 12:07:54 Ostatnio edytowany przez Perwersyjny za to szczupł (2024-12-03 12:12:40)
Spokojnie chłopaku. Ty masz swojego konika. Julka sobie zaszyła nie martw sie o nią. Zresztą ona będzie w niebie u allaha albo w piekle za to że jest innowiercą i za przejscie na wiarę pogan. Julka a islamiści mają niebo pieklo i czyściec?
48 2024-12-03 15:11:42 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-03 15:12:25)
A ja pójdę na drinka Niebo może zaczekać
Piekło też niech zaczeka
Patryk19abc napisał/a:A czy będę musiał z Julka się rozmnażać?
Spokojnie chłopaku. Ty masz swojego konika. Julka sobie zaszyła nie martw sie o nią. Zresztą ona będzie w niebie u allaha albo w piekle za to że jest innowiercą i za przejscie na wiarę pogan. Julka a islamiści mają niebo pieklo i czyściec?
Nie jestem juz Muzulmanka a Islam nie jest prawdziwa wiara
A co z twoimi nieślubnymi dziećmi z cudzołożenia? Już o nich zapomniałaś? seks bez ślubu to ciężki grzech
A co z twoimi nieślubnymi dziećmi z cudzołożenia? Już o nich zapomniałaś?
seks bez ślubu to ciężki grzech
Ciezki, ale wybaczalny przez Boga.
52 2024-12-03 18:20:03 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-03 18:20:37)
Piekło, all inclusive, last minute???
Istotka6 napisał/a:New Me napisał/a:Nie idz tam jest strasznie bedziesz w duzym ogniu torturowana. To nie zarty
Nie pije w pracy
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Istotka6 napisał/a:Nie, to ja będę torturować
Nie pije w pracy
Przecież nie pracujesz, to pijesz kiedy chcesz.
Istotka6 napisał/a:Perwersyjny za to szczupł napisał/a:Julkę wrzucimy do kotła a sami pojdziemy na drinka do jacuzzi
Nie pije w pracy
Przecież nie pracujesz, to pijesz kiedy chcesz.
Mów mi święta inkwizycjo
Ale ta praca to czysta przyjemność
Ale ta praca to czysta przyjemność
Ale gościć Julkę to zaszczyt
Alessandro napisał/a:Ale ta praca to czysta przyjemność
Ale gościć Julkę to zaszczyt
Serio? Gdzie bedziecie mnie goscic?
Julka, to ma być takie surpise, rozumiesz
Julka, to ma być takie surpise, rozumiesz
Ale kiedy bedzie to suprise?
Lubisz niespodzianki? A przy tym potrafisz być cierpliwa czekając na nią?
Lubisz niespodzianki? A przy tym potrafisz być cierpliwa czekając na nią?
Lubie i nie jestem cierpliwa to co za niespodzianka ?
https://www.youtube.com/watch?v=6-80TdR4wsg
https://www.youtube.com/watch?v=RXERBXuGt2o
To powinno poprawić Twój humor
Obejrzałaś? O czymś takim myślałaś, właśnie o takim zajęciu?
Mam nadzieję, że się podobało.