Moje swiadectwa odmiawiania Modlitwy Dwoch Koronek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moje swiadectwa odmiawiania Modlitwy Dwoch Koronek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Moje swiadectwa odmiawiania Modlitwy Dwoch Koronek

Jak wiecie odmawiam regularnie Koronke do Bozego Milosierdzia. Ostatnio natrafilam tez na Koronke do Najswietszych Ran Jezusa, ktora tez jest bardzo potezna i zawiera obietnice Jezusa,ktore mnie sie spelniaja.  Bede wam tu pisac moje swiadectwa odmiawiania tych dwoch Koronek. Zachecam was tez do ich odmawiania a w waszym zyciu beda sie dzialy cuda i pojdziecie do Nieba

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje swiadectwa odmiawiania Modlitwy Dwoch Koronek
New Me napisał/a:

Jak wiecie odmawiam regularnie Koronke do Bozego Milosierdzia. Ostatnio natrafilam tez na Koronke do Najswietszych Ran Jezusa, ktora tez jest bardzo potezna i zawiera obietnice Jezusa,ktore mnie sie spelniaja.  Bede wam tu pisac moje swiadectwa odmiawiania tych dwoch Koronek. Zachecam was tez do ich odmawiania a w waszym zyciu beda sie dzialy cuda i pojdziecie do Nieba

Zapoznałam się z treścią Koronki do Miłosierdzia.
Niezrozumiałe są dla mnie słowa "ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo Najmilszego Syna Twojego..."
Ofiarować można coś co się posiada, coś własnego.
Czy ja Gloria posiadam wymienione w słowach modlitwy ciało, duszę Jezusa?
Jak Ty rozumiesz te słowa Julio?

3 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-12-03 16:14:59)

GloriaSoul napisał/a:
New Me napisał/a:

Zapoznałam się z treścią Koronki do Miłosierdzia.
Niezrozumiałe są dla mnie słowa "ofiaruję Ci Ciało i Krew, Duszę i Bóstwo Najmilszego Syna Twojego..."
Ofiarować można coś co się posiada, coś własnego.
Czy ja Gloria posiadam wymienione w słowach modlitwy ciało, duszę Jezusa?
Jak Ty rozumiesz te słowa Julio?

Tak rozumiem. Zgadzam sie z tymi slowami, poniewaz podyktowal te modlitwe sam Pan Jezus swietej Faustynie. Pan Jezus ofiarowal sie za nas na krzyzu dlatego ofiara Jezusa jest dla nas darem. My posiadajac  ten dar mozemy ofiarowac go Bogu

4

Dla mnie ten tekst jest bez sensu.
A także to wszystko razem.
Bóg ofiarował ludziom Jezusa na ofiarę za ich grzechy.
A teraz ludzie ofiarują Jezusa Bogu.
Słowa modlitwy pisał ktoś mocno zakręcony.

5

GloriaSoul napisał/a:

Dla mnie ten tekst jest bez sensu.
A także to wszystko razem.
Bóg ofiarował ludziom Jezusa na ofiarę za ich grzechy.
A teraz ludzie ofiarują Jezusa Bogu.
Słowa modlitwy pisał ktoś mocno zakręcony.

Nie wierzysz, bo nie rozumiesz.  Slowa tej modlitwy podyktowal sw Faustynie sam Jezus. Mnie Koronka zblizyla do Boga tak bardzo, ze jak tylko sie od Niego na chwile oddale czyli pojde w swiat grzechu to nie umiem juz zyc rozrywkami tego swiata,wszystko jest marne w porownaniu do tego co ma dla mnie Pan Bog

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moje swiadectwa odmiawiania Modlitwy Dwoch Koronek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024