Taka Pan Jezus zlozyl obietnice dla wszystkich ktorzy z ufnoscia z uczynkami milosierdzia odmawiaja Koronke do Milosierdzia Bozego
" przez odmawianie tej koronki podoba mnie sie dac wszystko o co mnie prosic beda". Jezeli to bedzie dobre dla nas oraz dla innych. Ja sama daje swiadectwo ze wiele prosb na Koronce mnie sie spelnilo. Jezeli jakas prosba nie zostanie wysluchana to znaczy ze Bog wie ze nie jest ona dobra ani dla nas ani dla innych I wtedy nalezy sie cieszyc ze Bog nie wysluchal tej prosby zamiast byc na Pana Boga obrazonym. Bog zna nasza przyszlosc wie co zrobimy za 10,20 lat. My natomiast niewiem co przyniesie nam jutro ,wiec jak mozemy wiedziec czy to o co prosimy jest dla nas dobre. Pan Jezus natomiast spelnia wszystkie prosby,ktore nam i innym przynosza korzysci
Przykladowa rozmowa "dlaczego zabrales nam dziecko maja do Boga pretensje rodzice dziecka ktore umarlo w wieku 5 lat dlaczego nie moglo zyc chociaz 50 lat tu na ziemii? Zabralem mowi Bog poniewaz gdybym je zostawil na ziemii dusza jego poszla by na wieczne potepienie poniewaz znam przyszlosc i wiem ze dziecko wasze juz dorosle popelnialo by straszne czyny. Zabralem wiec je do siebie bo okazalem Milosierdzie jego duszy gdzie na wieki jest teraz szczesliwe". Czytajac niektore swiadectwa mozna znalezc takie wyznania jak np " bylam zla,ze Bog nie dal mi wymarzonej pracy odmawialam Koronke nieustannie a tu nic zadnych efektow... po dwoch miesiacach dowiedzialam sie ze na firme w ktorej chcialam pracowac byl napad-zginelo 5 pracownikow. Bog ochronil moje zycie" . Dziekujcie Bogu za prosby spelnione oraz za prosby niespelnione bo jedne i drugie sa dla nas dobre
1 2024-11-26 15:54:28 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-26 16:02:19)
Taka Pan Jezus zlozyl obietnice dla wszystkich ktorzy z ufnoscia z uczynkami milosierdzia odmawiaja Koronke do Milosierdzia Bozego
" przez odmawianie tej koronki podoba mnie sie dac wszystko o co mnie prosic beda". Jezeli to bedzie dobre dla nas oraz dla innych. Ja sama daje swiadectwo ze wiele prosb na Koronce mnie sie spelnilo. Jezeli jakas prosba nie zostanie wysluchana to znaczy ze Bog wie ze nie jest ona dobra ani dla nas ani dla innych I wtedy nalezy sie cieszyc ze Bog nie wysluchal tej prosby zamiast byc na Pana Boga obrazonym. Bog zna nasza przyszlosc wie co zrobimy za 10,20 lat. My natomiast niewiem co przyniesie nam jutro ,wiec jak mozemy wiedziec czy to o co prosimy jest dla nas dobre. Pan Jezus natomiast spelnia wszystkie prosby,ktore nam i innym przynosza korzysci
Przykladowa rozmowa "dlaczego zabrales nam dziecko maja do Boga pretensje rodzice dziecka ktore umarlo w wieku 5 lat dlaczego nie moglo zyc chociaz 50 lat tu na ziemii? Zabralem mowi Bog poniewaz gdybym je zostawil na ziemii dusza jego poszla by na wieczne potepienie poniewaz znam przyszlosc i wiem ze dziecko wasze juz dorosle popelnialo by straszne czyny. Zabralem wiec je do siebie bo okazalem Milosierdzie jego duszy gdzie na wieki jest teraz szczesliwe". Czytajac niektore swiadectwa mozna znalezc takie wyznania jak np " bylam zla,ze Bog nie dal mi wymarzonej pracy odmawialam Koronke nieustannie a tu nic zadnych efektow... po dwoch miesiacach dowiedzialam sie ze na firme w ktorej chcialam pracowac byl napad-zginelo 5 pracownikow. Bog ochronil moje zycie" . Dziekujcie Bogu za prosby spelnione oraz za prosby niespelnione bo jedne i drugie sa dla nas dobre
A ciekawe czemu Pan Bóg nie odebrał dziecka rodzicom Hitlera, Stalina, Putina czy innym potworom w ludzkiej skórze na przestrzeni wieków?
Julka, takie tłumaczenia są bardzo infantylne.
Dzieci może uwierzą.
New Me napisał/a:Taka Pan Jezus zlozyl obietnice dla wszystkich ktorzy z ufnoscia z uczynkami milosierdzia odmawiaja Koronke do Milosierdzia Bozego
Przykladowa rozmowa "dlaczego zabrales nam dziecko maja do Boga pretensje rodzice dziecka ktore umarlo w wieku 5 lat dlaczego nie moglo zyc chociaz 50 lat tu na ziemii? Zabralem mowi Bog poniewaz gdybym je zostawil na ziemii dusza jego poszla by na wieczne potepienie poniewaz znam przyszlosc i wiem ze dziecko wasze juz dorosle popelnialo by straszne czyny. Zabralem wiec je do siebie bo okazalem Milosierdzie jego duszy gdzie na wieki jest teraz szczesliwe". Czytajac niektore swiadectwa mozna znalezc takie wyznania jak np " bylam zla,ze Bog nie dal mi wymarzonej pracy odmawialam Koronke nieustannie a tu nic zadnych efektow... po dwoch miesiacach dowiedzialam sie ze na firme w ktorej chcialam pracowac byl napad-zginelo 5 pracownikow. Bog ochronil moje zycie" . Dziekujcie Bogu za prosby spelnione oraz za prosby niespelnione bo jedne i drugie sa dla nas dobreA ciekawe czemu Pan Bóg nie odebrał dziecka rodzicom Hitlera, Stalina, Putina czy innym potworom w ludzkiej skórze na przestrzeni wieków?
Julka, takie tłumaczenia są bardzo infantylne.
Dzieci może uwierzą.
Pan Bog ma swoj plan. Po za tym wiele przepowiedni swietych sie przez to spelnilo
Obietnica Jezusa dla tych ktorzy uczcza Jego sw Krzyz
"Ci ktorzy zawiesili w swoim mieszkaniu lub w miejscu pracy krzyz i ozdabiaja go kwiatami otrzymuja blogoslawienstwa i korzysci we wszystkich przedsiewzieciach ..."
1. Pan Jezus obiecal
" Ci ktorzy w nocy z czwartku na piatek trwaja na godzinnej modlitwie dla uczczenia Najswietszego Sakramentu Oltarza (moze to miec miejsce rowniez w domu) zakoncza swoje zycie po przyjeciu Komunii Swietej i tak przejda do wiecznosci
2. Obietnica Pana Jezusa o Koronce Bozego Milosierdzia "kazda dusze bronie w godzinie smierci jako swej chwaly ktora odmawiac bedzie te koronke albo przy konajacym inni odmowia-odpustu tego samego dostapia"
3. Swieta siostra Faustyna pisala Dzienniczek na wyrazne polecenie Pana Jezusa ,ktory polecil by swiat uslyszal o Jego Milosierdziu.
4. Z widzenia Marii Valtorty gdy Maryja Matka Jezusa zmarla nad jej cialem czuwal sw Jan Apostol a z domu wydobywal sie zapach kwiatow i kadzidla. Bylo to na krotki okres zanim Aniolowie zabrali ja z dusza i cialem do nieba
5. Swiadectwo Danuty Nowicz- "przy modlitwie przed obrazem Matki Bozej zobaczylam jak jej oczy lsnia blekitem"
Julka, znasz ten obraz, który jakoby sam Jezus polecił Faustynie aby namalowano?
Czy uważasz, ze Jezus tak właśnie wyglądał?
Czy mężczyzna na tym obrazie jest takiej narodowości jakiej był Jezus?
Wszystkie te świadectwa, które podajesz są od zwyczajnych ludzi. A ludzie mają różne przypadłości chorobowe, halucynacje, lubią fantazjować.
Nawet sam KK nie nakazuje wierzyć w objawienia prywatne.
Julka, znasz ten obraz, który jakoby sam Jezus polecił Faustynie aby namalowano?
Czy uważasz, ze Jezus tak właśnie wyglądał?
Czy mężczyzna na tym obrazie jest takiej narodowości jakiej był Jezus?Wszystkie te świadectwa, które podajesz są od zwyczajnych ludzi. A ludzie mają różne przypadłości chorobowe, halucynacje, lubią fantazjować.
Nawet sam KK nie nakazuje wierzyć w objawienia prywatne.
Tak znam. Swieta Faustyna w Dzienniczku pisze "ze za kazdym razem malarz probowal namalowac obraz Jezusa ona byla z niego niezadowolona, poniewaz jak wyjasnila Pan Jezus wygladal duzo piekniej niz na obrazie. Wtedy objawil jej sie Jezus I rzekl "nie w pieknosci obrazu lecz w mocy Mojej jest jego moc". Kosciol nie nakazuje wierzyc? Podaj artykul ktory o tym mowi. Kaze nie wierzyc w objawienia niesprawdzone jezeli juz cos. Natomiast jest uznane za prawdziwe w Kosciele co bylo dlugo badane i potwierdzone
6. Powiedzial Jezus "serce Moje jest przepelnione milosierdziem wielkim dla dusz a szczegolnie dla biednych grzesznikow"
7. Jezus mowi "przychodzcie do Mnie biedni grzesznicy, mali i wielcy "
8. Modlitwa za dusze w Czysciu cierpiace jest wielkim aktem milosierdzia "blogoslawieni milosierni albowiem oni milosierdzia dostapia"
9. Dusze w Czysciu nazywaja Maryje Gwiazda Morza-Ona im przynosi ochlode
10. Sw Jan Apostol mial widzenie koronacji Maryi w Niebie wedlug wizji pewnej kobiety
9 2024-11-27 12:19:19 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-27 12:21:02)
Fragmenty z Dzienniczka sw Faustyny (w tym slowa Jezusa)
1. " Pragne zaufania od swych stworzen,zachecaj dusze do wielkiej ufnosci w niezglebione milosierdzie Moje. Niechaj sie nie leka do Mnie zblizyc dusza slaba, grzeszna, a chocby miala wiecej grzechow niz piasku na ziemi, utonie wszystko w otchlani milosierdzia Mojego " Dz 1059
2. "Utrata kazdej duszy pograza Mnie w smiertelnym smutku ,zawsze Mnie pocieszasz, gdy modlisz sie za grzesznikow. Najmilsza jest Mi modlitwa-to modlitwa za nawrocenie dusz grzesznych, wiedz corko Moja ze ta modlitwa zawsze jest wysluchana" Dz 1397
3."Duszom, ktore uciekac sie beda do Mojego milosierdzia i duszom ktore wyslawiac i glosic beda innym o Moim wielkim milosierdziu, w godzine smierci postapie z nimi wedlug nieskonczonego milosierdzia Mojego" Dz 379
4." Poczulo me serce, ze jestem dzieckiem krolewskim, ze znalazlam sie na wygnaniu na obczyznie. Poznalam, ze dom moj to palac niebieski- tam sie dopiero bede czuc jak we wlasnej ojczyznie" Dz 1632
5."Kto umie przebaczac ten gotuje sobie wiele lask od Boga. Ile razy spojrze na krzyz tyle razy szczerze przebacze" Dz 390
10 2024-11-29 19:53:56 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-29 19:54:36)
Wiecie,ze wiara katolicka to jest jedyna prawdziwa wiara na swiecie i nie ma innej prawdziwej.
A Judaizm byl prawdziwa wiara,ale tylko do czasu smierci Pana Jezusa na krzyzu,poniewaz Jezus wypelnil Prawo. Pozniej wszyscy Zydzi mieli przejsc na Chrzescijanstwo do Kosciola Katolickiego, ale niestety tak sie nie stalo wiec Judaizm pozostal do dzisiaj. Takze od Starego Testamentu do Zbawienia swiata Judaizm byl prawdziwa wiara, a od Zbawienia Swiata do konca swiata na wieki wiekow Katolicyzm jest prawdziwa wiara na swiecie
Wieczór i noc z 29 na 30 listopada – choć obchodzone pod szyldem chrześcijańskiego Apostoła – tak naprawdę nie mają nic wspólnego z wiarą katolicką. Główną atrakcją tego rodzaju imprez jest wróżenie, które Kościół potępia i nazywa grzechem bałwochwalstwa