Cześć wszystkim, mam do was pytanie. Ostatnio poznałem pewną kobietę, która jest mężatką od ponad 15 lat. Żeby nie owijać w bawełnę powiem, że bardzo mi się spodobała i z charakteru i z wyglądu. Nie mam zamiaru psuć jej związku czy w niego ingerować, chciałbym żeby tylko wiedziała o tym co o niej myślę. I tu pojawia się moje pytanie do was. Jak ją o tym poinformować? Powiedzieć coś w stylu: Pani Marto, czy potrafi Pani dochować sekretu, żałuję że nie poznałem Pani wcześniej ponieważ uważam że jest Pani piękna kobietą i bardzo zazdroszczę Pani mężowi że znalaz taką kobietę jak Pani, a mi było dane panią spotkać? Czy coś innego? Dziękuję za każdą odpowiedź, proszę o normalne porady.
Nic.
Skoro nie chcesz ingerować w jej związek to najlepiej nie mówić nic.
No ale po jaką cholerę?
.... Pani Marto, czy potrafi Pani dochować sekretu, żałuję że nie poznałem Pani wcześniej....
Dobre
Liczysz na coś? Bo jesli nie, to jaki ma sens taki tekst? Zauroczyłeś się? Zdarza się, ale nie poznałeś jej wcześniej i tego nie zmienisz. Skieruj swoją energię na poznanie kobiety samotnej, bez męża i rodziny.
Ołtarzyk zrobić i oddawać rano i wieczorem hołd.
Cześć wszystkim, mam do was pytanie. Ostatnio poznałem pewną kobietę, która jest mężatką od ponad 15 lat. Żeby nie owijać w bawełnę powiem, że bardzo mi się spodobała i z charakteru i z wyglądu. Nie mam zamiaru psuć jej związku czy w niego ingerować, chciałbym żeby tylko wiedziała o tym co o niej myślę. I tu pojawia się moje pytanie do was. Jak ją o tym poinformować? Powiedzieć coś w stylu: Pani Marto, czy potrafi Pani dochować sekretu, żałuję że nie poznałem Pani wcześniej ponieważ uważam że jest Pani piękna kobietą i bardzo zazdroszczę Pani mężowi że znalaz taką kobietę jak Pani, a mi było dane panią spotkać? Czy coś innego? Dziękuję za każdą odpowiedź, proszę o normalne porady.
Każdą kobietę, która podoba się Tobie informujesz ją o tym sekrecie ?
Ile takich kobiet obdarzyłeś takim szczęściem ?
Qurna chłopie co Ty masz w głowie ? BAŁAGAN.
Nieee to chyba prowokacja trollowa.
Żadna prowokacja trollowa tylko zwykłe pytanie...
No to po co bedziesz jej gadac takie rzeczy jak i tak nie bedziecie razem. No jako komplement to powiedz normalnie
Cześć wszystkim, mam do was pytanie. Ostatnio poznałem pewną kobietę, która jest mężatką od ponad 15 lat. Żeby nie owijać w bawełnę powiem, że bardzo mi się spodobała i z charakteru i z wyglądu. .
Może być to przykrym doświadczeniem bo nie wszyscy małżonkowie są wyrozumiali względem podrywaczy ich żon
Z jednej strony piszesz że nie chcesz być przyczyną rozwalenia małżeństwa z drugiej chcesz spowodować w przyszłości jej tragedię. To że się zauroczyłeś nie oznaccza że musisz ją krzywdzić. Nie wiesz w jakim stanie jest jej związek naprawdę. Mogą przechodzić kryzys i ty będziesz zapalnikiem romansu=rozwodu. Wezmiesz na siebie odpowiedzialność za skutki ? czy tylko pobawisz się i odstawisz ? Takie oświadczenie to spowodowanie początku romansu między wami prawdopodobnie. Więc zamilcz i się odseparuj bo tak postępuje facet z moralnym kręgosłupem. Poszukaj lepiej wolnej kobiety.
Kochanki i kochankowie to sa wrzody na dooopie kazdego malzenstwa i zwiazku i wogole powinno byc wiezienie za niszczenie innym zycia i rodziny
Dlaczego uważasz, że ona powinna o tym wiedzieć?
I dlaczego miałaby ten powierzony jej "sekret" zachować dla siebie?
Poważnie pytam.
13 2024-09-10 09:59:49 Ostatnio edytowany przez bullet (2024-09-10 10:07:01)
Jeśli kobieta jest rzeczywiście atrakcyjna to takie teksty słyszy kilka razy dziennie. Jak zareaguje ? Poczuje zażenowanie po raz kolejny. By wzbudzić zaciekawienie nie należy powielać innych. Trzeba być oryginalnym. Taki sposób raczej oryginalny nie jest, a już hitem stulecia zostanie:
Pani Marto, czy potrafi Pani dochować sekretu, żałuję że nie poznałem Pani wcześniej ... bardzo zazdroszczę Pani mężowi że znalaz taką kobietę jak Pani, a mi było dane panią spotkać? ...
jeśli ze śmiechu się nie opluje tzn, ze jest taktowna.
czy potrafi Pani dochować sekretu ...Dżizaz ... To jest tak żenujące, ze nawet nie wyobrażam sobie bym tak kiedykolwiek zrobił.
Daj kobiecie spokój skoro ma rodzinę.
Zupełnie nie widzę sensu, żeby pchać się między wódkę a zakąskę.
Masakra....
Wiesław to Ty? Miałem kiedyś kumpla co tak fantazjował o jakiś starszych kobietach... Nie skończyło się to dla niego dobrze. To chyba jakieś zabużenie wynikające z kompleksów i braku zdrowej relacji ze zwykłą dziewczyną. Ogarnij się chłopie, bo szkoda życia. Znajdź sobie jakąś zwykłą dziewczyne i na początek podchodź z nią za rączke.
Powiedz jej to oficjalnie w obecności innych osób.
Wtedy nie będzie mieć dylematów co do Twoich intencji i potraktuje wyznanie jako komplement.