Czy to flirt czy zwykła rozmowa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to flirt czy zwykła rozmowa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy to flirt czy zwykła rozmowa?

Witam. Pracuje w żabce i od pewnego czasu przychodzi klient z pobliskiej budowy. Dużo rozmawiamy. Przychodzi kilka razy dziennie. I tu zaczyna się mój dylemat. Czy to flirt czy po prostu zwykła rozmowa z klientem?? Rozmowy często schodzą na prywatne tematy... Ostatnio powiedział że szef chciał go wysłać w delegacje na inną budowę a ja zażartowalam że nie może jechać i musi tu zostać:-D wczoraj znowu był w sklepie i powiedziałam mu,że idę na 4 dni urlopu a on odpowiedział TO JA SPECJALNIE DLA CIEBIE ZOSTALEM A CIEBIE NIE BĘDZIE W SKLPIE?! Ostatnio jechał na inną budowę i wjechał się przywitać i zapytać do której pracuje i że postara się jeszcze wpaść zanim skończę pracę. Oczywiście udało mu się na co stwierdził że robił wszystko aby zdążyć zanim skończę zmianę. I tak zastanawiam czy czy to coś więcej? Oboje jesteśmy w związku dlatego nie jestem pewna jego intencji

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to flirt czy zwykła rozmowa?
Marcia91 napisał/a:

Witam. Pracuje w żabce i od pewnego czasu przychodzi klient z pobliskiej budowy. Dużo rozmawiamy. Przychodzi kilka razy dziennie. I tu zaczyna się mój dylemat. Czy to flirt czy po prostu zwykła rozmowa z klientem?? Rozmowy często schodzą na prywatne tematy... Ostatnio powiedział że szef chciał go wysłać w delegacje na inną budowę a ja zażartowalam że nie może jechać i musi tu zostać:-D wczoraj znowu był w sklepie i powiedziałam mu,że idę na 4 dni urlopu a on odpowiedział TO JA SPECJALNIE DLA CIEBIE ZOSTALEM A CIEBIE NIE BĘDZIE W SKLPIE?! Ostatnio jechał na inną budowę i wjechał się przywitać i zapytać do której pracuje i że postara się jeszcze wpaść zanim skończę pracę. Oczywiście udało mu się na co stwierdził że robił wszystko aby zdążyć zanim skończę zmianę. I tak zastanawiam czy czy to coś więcej? Oboje jesteśmy w związku dlatego nie jestem pewna jego intencji

To po co z nim flirtujesz?

3

A w jakim związku jesteście? Małżeńskim?

4

Może być różnie.
Mam kolegę który tez tak flirtuje z każdą kobieta. Wchodzi do biura i od progu "moja najpiękniejsza panna Krysia" do recepcjonistki, i tak po drodze do każdej.
Ja często chodzę do jednego kiosku gdzie w ten sposób sobie żartuję z sympatycznym panem kioskarzem który ma 70 lat big_smile Też "strasznie rozpaczam" jak się dowiaduję że będzie miał urlop, albo mówię "no już mnie tydzień nie było, tęsknił pan?".
Dla mnie to niegroźne żarciki, zero realnego podtekstu.

5

Marcia91 napisał/a:

Oboje jesteśmy w związku dlatego nie jestem pewna jego intencji

A jakie są twoje intencje, bo to głównie powinno cię interesować. smile

6

Z twoim podejściem, to mogą być spore problemy.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy to flirt czy zwykła rozmowa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024