Sens inicjowania spotkania w taki sposób - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sens inicjowania spotkania w taki sposób

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Sens inicjowania spotkania w taki sposób

Hej,
Chciałbym się dopytać o coś z perspektywy kobiet. Nigdy bym do totalnie obcej dziewczyny nie zagadał na ulicy, natomiast tutaj jest trochę inna sytuacja. Widziałem jedną dziewczynę na tinderze z mojego miasta, napisałem na fb, przez dobre parę dni żeśmy ze sobą pogadali, była otwarta na rozmowę, sama dopytywała, choć się wydawała dość nieśmiała. Zaproponowałem żeby się widzieć za parę dni, to nie powiedziała nie, ale też nic konkretnego nie ustaliliśmy ostatecznie. Miałem też wtedy straszne zakwasy przez parę dni po weekendzie, to nawet nie chciało mi się bardziej tego inicjować. Wydaje mi się też, że moje zdjęcie z liceum na profilowym na fb nie ułatwiło sytuacji wink Teraz, po dobrych kilku latach wyglądam sporo lepiej.

Głupio mi teraz po miesiącu napisać, więc pomyślałem, że skoro sprzedaje auto od praktycznie miesiaca i na olx jest jej numer, to umówić się smsowo jako potencjalny kupiec w jakimś neutralnym miejscu typu parking dużego marketu niedaleko jej, oczywiście idąc w zupelnie innych zamiarach - tam trochę z nią chwilę pogadać i zaproponować wyjście, zawsze gdy coś będzie nie tak, to można się ewakuować do sklepu. Trochę już o niej wiem, także nie będzie jakiejś niezręcznej ciszy, natomiast pytanie czy to nie będzie za bardzo creepy z pozycji dziewczyny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sens inicjowania spotkania w taki sposób

Ja bym tak nie chciała.
Zmień zdjęcie profilowe, odczekaj tydzień, zaproponuj konkretny dzień na spotkanie i napisz do niej .

3

Loczek123123 napisał/a:

Ja bym tak nie chciała.
Zmień zdjęcie profilowe, odczekaj tydzień, zaproponuj konkretny dzień na spotkanie i napisz do niej .

W sumie bardziej wkurzyłabyś się całą sytuacją, że musiałabyś dojechać do tego marketu i wracać, czy po prostu samym spotkaniem w takim miejscu i celu?

4 Ostatnio edytowany przez Loczek123123 (2024-05-15 23:21:11)

Wkurzyłabym się, że narobiłam sobie nadziei że sprzedam samochód a to tylko podstęp.

Z potencjalnym klientem umówiłabym się w miejscu zamieszkania bo tak raczej zawsze to wygląda i do tego może ona dążyć podczas rozmowy.

Czułabym się trochę śledzona przez Ciebie.
Nr z olx, wyśledzenie mnie na OLX.

Chyba prościej napisać, rzucić rozsądne wytłumaczenie i zaproponować spotkanie.

5

Absolutnie tego nie rób!

1. Laska pomyśli że jesteś creepy dziwakiem i stalkerem.

2. Wkurzy się że nie przyjechał kupiec.

3. Ma prawo do przygotowania się na randkę! Kompletnie nie rozumiesz kobiet. Kobieta chce się ładnie ubrać, pomalować, pachnieć, a tu pewnie przyjdzie z marszu np. po pracy.

Słowem: nie tylko pogrzebiesz jakąkolwiek szansę na znajomość, to jeszcze zapamięta Cię jako pierdolniętego.

6 Ostatnio edytowany przez Noble (2024-05-16 10:15:17)

.

7

madoja napisał/a:

Absolutnie tego nie rób!

1. Laska pomyśli że jesteś creepy dziwakiem i stalkerem.

2. Wkurzy się że nie przyjechał kupiec.

3. Ma prawo do przygotowania się na randkę! Kompletnie nie rozumiesz kobiet. Kobieta chce się ładnie ubrać, pomalować, pachnieć, a tu pewnie przyjdzie z marszu np. po pracy.

Słowem: nie tylko pogrzebiesz jakąkolwiek szansę na znajomość, to jeszcze zapamięta Cię jako pierdolniętego.

No tylko, że on jest pierdolniety i właściwie dla tej kobiety to lepiej żeby się dowiedziała i szybciej odpuściła siebie jakakolwiek relacje z nim.
Normalna osoba nie wymyśliłaby czegoś tak creepnego jak zwabianie obcej laski w jakieś miejsce pod przykrywką czegoś zupełnie innego. To jest poziom creepa podobny do tego typa z serialu You. Brrr, totalny creep albo troll.

8

Zmień zdjęcie, zacznij z nią pisać. Jak się sytuacja rozwinie zaproponuj rozmowę przez telefon a potem spotkanie.

9

Kurry13 napisał/a:

Hej,

Głupio mi teraz po miesiącu napisać, więc pomyślałem, że skoro sprzedaje auto od praktycznie miesiaca i na olx jest jej numer, to umówić się smsowo jako potencjalny kupiec w jakimś neutralnym miejscu typu parking dużego marketu niedaleko jej, oczywiście idąc w zupelnie innych zamiarach - tam trochę z nią chwilę pogadać i zaproponować wyjście, zawsze gdy coś będzie nie tak, to można się ewakuować do sklepu. Trochę już o niej wiem, także nie będzie jakiejś niezręcznej ciszy, natomiast pytanie czy to nie będzie za bardzo creepy z pozycji dziewczyny.

Cieszyłabym się, gdybyś przyszedł jako kupiec i jako zainteresowany mną. A tak to... wyjdziesz na gołodupca co zawraca głowę. Napisz do niej normalnie na fb czy tinderze i tyle.

10 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2024-05-18 16:52:56)

Przeszlo Ci juz kiedys przez mysl, ze jestes psychopata?

Dokonales tutaj strategicznej analizy jakbys na wojne szedl.
Nawet zastanowiles sie nad lokalizacja bitwy tak abys w razie czego mial bezpieczna droge ucieczki do sklepu.
Ten temat nie jest wytworem zdrowego umyslu, oj nie...

11

Kurry13 napisał/a:

Jest Ci głupio po miesiącu normalnie się odezwać, a robić coś takiego już nie??
I to by było na tyle mojego komentarza.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sens inicjowania spotkania w taki sposób

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024