Brak seksu w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brak seksu w związku

Cześć. Przychodzę do was z tematem który od dłuższego czasu mnie zastanawia. Jestem w związku z facetem od ponad półtora roku. Od jakiegoś czasu nie uprawiamy seksu. W naszym życiu było dużo stresu, przeprowadzka,zmiana pracy itp. Dodam też że facet bardzo ciężko pracuje fizycznie i często jest bardzo zmeczony. Zastanawia mnie to czy to jest wina tylko stresu i zmęczenia tą sytuacją związaną ze zmianą środowiska pracy i miejsca zamieszkania czy wina czegoś innego. Nigdy nie rozmawialiśmy na tematy związane z brakiem seksu. Bardzo boje się tej rozmowy. W jaki sposób radzicie z nim o tym rozmawiać? Bardzo proszę bez hejtow i pisania że facet  ma kogoś innego  bo wiem  że nie ma. Jesteśmy w wieku 26 i 29 lat

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak seksu w związku
Agnes122 napisał/a:

Cześć. Przychodzę do was z tematem który od dłuższego czasu mnie zastanawia. Jestem w związku z facetem od ponad półtora roku. Od jakiegoś czasu nie uprawiamy seksu. W naszym życiu było dużo stresu, przeprowadzka,zmiana pracy itp. Dodam też że facet bardzo ciężko pracuje fizycznie i często jest bardzo zmeczony. Zastanawia mnie to czy to jest wina tylko stresu i zmęczenia tą sytuacją związaną ze zmianą środowiska pracy i miejsca zamieszkania czy wina czegoś innego. Nigdy nie rozmawialiśmy na tematy związane z brakiem seksu. Bardzo boje się tej rozmowy. W jaki sposób radzicie z nim o tym rozmawiać? Bardzo proszę bez hejtow i pisania że facet  ma kogoś innego  bo wiem  że nie ma. Jesteśmy w wieku 26 i 29 lat

To co to za związek, jak boisz się rozmowy na taki temat, nic nie mówisz, to może myśleć, że to Ci pasuje. Iniciujesz bliskość, on odmawia?

Nie masz wyjścia, nikt za Ciebie nie wyjaśni tego problemu, najpierw przejrzyj jego laptop i telefon, sprawdź czy nie przeszedł na kamerki.

Nie samą pracą się żyje, więc niech przystopuje, bo się wykończy, skoro tak go męczy ta robota.

3

Lepiej podejmować delikatne działania niż rozmawiać.

4 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-30 07:38:01)

Weź sprawy w swoje ręce... yyyy w swoje usta smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024