Taka dolegliwość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Taka dolegliwość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Taka dolegliwość

Co może oznaczać okropny ból odbytu, po załatwieniu się . Czułam jakbym nie wiem co robiła. Okropnie boli i szczypie. Ale nie ma krwi na papierze toaletowym. Najgorsze jest to , że nie wyobrażam ponowić wizytę w WC .. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Taka dolegliwość
Anitt28 napisał/a:

Co może oznaczać okropny ból odbytu, po załatwieniu się . Czułam jakbym nie wiem co robiła. Okropnie boli i szczypie. Ale nie ma krwi na papierze toaletowym. Najgorsze jest to , że nie wyobrażam ponowić wizytę w WC .. sad

Mogą to być hemoroidy czy szczelina odbytu, ale nie ma co zgadywać, powinnaś pójść do proktologa, jeśli nie jest to wynik zaparć.
Tymczasem dbaj o prawidłowe wypróżnianie.

3

wieka napisał/a:
Anitt28 napisał/a:

Mogą to być hemoroidy czy szczelina odbytu, ale nie ma co zgadywać, powinnaś pójść do proktologa, jeśli nie jest to wynik zaparć.
Tymczasem dbaj o prawidłowe wypróżnianie.

No niestety ostatnio bardzo dużo pracuje wizyty , delegacje itp jedzenie hotelowe w pośpiechu itp . Nigdy nie miałam czegoś takiego, fakt problem z bólem brzucha i zatwardzeniem był i to sporo razy , ale wziąłam tabletkę i jakoś dało się zrobić bez takich incydentów sad

4

To w końcu "bomba wybuchła", pomoże Ci jedzenie jak tylko będziesz mogła na śniadanie owsianki z owocami i suszonych śliwek jako przegryzkę. Chleb z ziarnami zbóż, zwracaj uwagę, żeby kupować produkty jak najmniej przetworzone.

5

wieka napisał/a:

To w końcu "bomba wybuchła", pomoże Ci jedzenie jak tylko będziesz mogła na śniadanie owsianki z owocami i suszonych śliwek jako przegryzkę. Chleb z ziarnami zbóż, zwracaj uwagę, żeby kupować produkty jak najmniej przetworzone.

Bardzo dziękuję za odpowiedź, i informacje. Ale mam takie pytanie czy tak jeszcze można coś kupić w aptece aby tak to złagodzić w sensie ten ból tam ? Wziąłam sobie ibum i tak nawet trochę lepiej nie boli aż tak bardzo ale czuję bardzo sad

6

Anitt28 napisał/a:
wieka napisał/a:

Bardzo dziękuję za odpowiedź, i informacje. Ale mam takie pytanie czy tak jeszcze można coś kupić w aptece aby tak to złagodzić w sensie ten ból tam ? Wziąłam sobie ibum i tak nawet trochę lepiej nie boli aż tak bardzo ale czuję bardzo sad

Nie wiem, ale skoro wzięłaś ibum w czopkach, to chyba nic innego się nie da, może jedynie czopki glicerynowe. Czas wygoi, ale musisz dbać o wypróżnienia.

7

wieka napisał/a:
Anitt28 napisał/a:
wieka napisał/a:

Nie wiem, ale skoro wzięłaś ibum w czopkach, to chyba nic innego się nie da, może jedynie czopki glicerynowe. Czas wygoi, ale musisz dbać o wypróżnienia.

Nie , nie bo ibum brałam a tabletach,  tak koło 11 po wypróżnieniu bo bardzo bolało i szczypalo tam. No ale teraz trochę lepiej nie aż tak boli

8

Ibum jest też w czopkach, a czopki glicerynowe też pomogą w wypróżnianiu.

9

wieka napisał/a:

Ibum jest też w czopkach, a czopki glicerynowe też pomogą w wypróżnianiu.

Nie to brałam w tabletkach. Ale dziękuję za pomoc i wsparcie. Najbardziej boję się kolejnej wizyty w toalecie sad co prawda przestało boleć ale no tak by móc funkcjonować..

10

W najbliższej przychodni zapytaj

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Taka dolegliwość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024