Dwoje chłopaków - randkowanie i wpadka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwoje chłopaków - randkowanie i wpadka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kajsia (2024-03-08 06:10:44)

Temat: Dwoje chłopaków - randkowanie i wpadka

Hej, zacznę od tego, że spotykam się na randkach z dwoma chłopakami, by wybrać najlepszego. Wczoraj byłam na jednej z przystojnym i zaangażowanym chłopakiem (Michał), i to było nasze 4 spotkanie. Dziś zaś miałam trzecią randkę z drugim bardzo wygadanym chłopakiem (Tomek). Pech chciał, że ten pierwszy chłopak był na rowerze i nas zobaczył, gdy wychodziliśmy z restauracji. Był ubrany w czapkę narciarską, więc było mu widać tylko oczy, ale rozpoznałam go po sylwetce i ubraniu. Gdy go zobaczyłam to zamiast pozwolić Tomkowi mnie odprowadzić i zakończyć spotkanie to zabrałam go do kina, by oboje się ze sobą nie spotkali. Tam jak się dowiedzieliśmy właśnie skończył się ostatni seans (22:00), więc postanowiłam, że posiedzimy wewnątrz, porozmawiamy i poczekamy. A tu nagle widzę, że podjeżdża Michał, zatrzymuje się przed kinem i chce chyba wejść, to wtedy wzięłam Tomka w głąb kina, do baru, by mieć widok na wejście. Ja patrzę, a Michał wchodzi do kina, ale nie podszedł do nas tylko do recepcji, by po 5 minutach wyjść. Siedzieliśmy w kinie z godzinę, a Michał nadal się kręcił w pobliżu. W końcu wyszliśmy, by iść w kierunku mego domu, ja zerknęłam do tyłu, a on po drugiej stronie ulicy lekko jedzie i się ukradkiem na mnie patrzy. Weszłam z Tomkiem do zamykanej już galerii handlowej, by przejść nią na drugą stronę do mojego akademika, ale postanowiłam trochę pokluczyć w niej i tam pożegnać się z Tomkiem, by Michał nie widział. Po 15 minutach wyszłam z galerii w stronę akademika, z naprzeciwka jechał w moją i galerii stronę Michał. Nasze spojrzenia spotkały się na ułamek sekundy, przejechał obok mnie pół metra, nie zatrzymał się, nic nie powiedział, wyglądało na to, że chce sprawdzić czy to byłam ja.

Co mam zrobić, czuję się trochę dziwnie, od tamtej chwili nie odezwał się do mnie. On nie wie, że ja go widziałem.
Myślę, że nie powinien mnie tak śledzić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dwoje chłopaków - randkowanie i wpadka
Kajsia napisał/a:

Hej, zacznę od tego, że spotykam się na randkach z dwoma chłopakami, by wybrać najlepszego. Wczoraj byłam na jednej z przystojnym i zaangażowanym chłopakiem (Michał), i to było nasze 4 spotkanie. Dziś zaś miałam trzecią randkę z drugim bardzo wygadanym chłopakiem (Tomek). Pech chciał, że ten pierwszy chłopak był na rowerze i nas zobaczył, gdy wychodziliśmy z restauracji. Był ubrany w czapkę narciarską, więc było mu widać tylko oczy, ale rozpoznałam go po sylwetce i ubraniu. Gdy go zobaczyłam to zamiast pozwolić Tomkowi mnie odprowadzić i zakończyć spotkanie to zabrałam go do kina, by oboje się ze sobą nie spotkali. Tam jak się dowiedzieliśmy właśnie skończył się ostatni seans (22:00), więc postanowiłam, że posiedzimy wewnątrz, porozmawiamy i poczekamy. A tu nagle widzę, że podjeżdża Michał, zatrzymuje się przed kinem i chce chyba wejść, to wtedy wzięłam Tomka w głąb kina, do baru, by mieć widok na wejście. Ja patrzę, a Michał wchodzi do kina, ale nie podszedł do nas tylko do recepcji, by po 5 minutach wyjść. Siedzieliśmy w kinie z godzinę, a Michał nadal się kręcił w pobliżu. W końcu wyszliśmy, by iść w kierunku mego domu, ja zerknęłam do tyłu, a on po drugiej stronie ulicy lekko jedzie i się ukradkiem na mnie patrzy. Weszłam z Tomkiem do zamykanej już galerii handlowej, by przejść nią na drugą stronę do mojego akademika, ale postanowiłam trochę pokluczyć w niej i tam pożegnać się z Tomkiem, by Michał nie widział. Po 15 minutach wyszłam z galerii w stronę akademika, z naprzeciwka jechał w moją i galerii stronę Michał. Nasze spojrzenia spotkały się na ułamek sekundy, przejechał obok mnie pół metra, nie zatrzymał się, nic nie powiedział, wyglądało na to, że chce sprawdzić czy to byłam ja.

Co mam zrobić, czuję się trochę dziwnie, od tamtej chwili nie odezwał się do mnie. On nie wie, że ja go widziałem.

Jeśli to nie trolling (a na ponad 50% jednak podejrzewam żeś troll), to Twoje oburzenie przypomina nieco oburzenie złodziejaszka, któremu ktoś zamontował podsłuch, na podstawie którego wykrył że ów złodziejaszek robi przygotowania do dużego włamu. Czyli jeśli to prawda, to zasługujesz jedynie na solidnego kopa w dupę; jeśli jesteś "tylko" trollem, to... w sumie też wink

3

Ale tych 2 gosci wie o sobie?

4

DWOJE CHŁOPAKÓW? Naprawdę?

5

DWOJE CHŁOPAKÓW? Naprawdę?
smile

6

Troll albo ma 15 lat

7

Mariusz 1984 napisał/a:

Ale tych 2 gosci wie o sobie?

Jeden co nas zobaczył teraz wie. I żaden z nich nie jest moim chłopakiem, tylko jesteśmy na etapie randkowania, żaden trolling.

8

Chłopaków dwóch, a nie dwoje. smile
Moja rada. Szukaj dalej. smile

9

Kajsia napisał/a:

Pomyśl lepiej jak Ty byś się czuła będąc na jego miejscu, to będziesz miała od razu odpowiedź na pytanie dlaczego się nie odzywa i przy okazji nauczkę na przyszłość, że tak się po prostu nie robi. Ile czasu zamierzałaś się tak z nimi bujać i z obu robić debili? Nieładnie młoda damo, bardzo nieładnie. Mam nadzieję, że Michał dowie się jednak o Tomku i też zapali Ci kopa, bo tylko na to zasługujesz, na żadnego z nich.

10

Kiedys moj kolega spotykal sie z dziewczyna ( pomijam fakt ze single mother big_smile ) okazalo sie ze dziewczyna, oprocz niego, spi jeszcze z dwoma innymi. Chlopaki jakos dowiedzieli sie o sobie i zlozyli jej wizyte. Dwoch sie wymiksowalo z tego ukladu. Jeden biedak został. Ciekawe z iloma teraz spi  big_smile

Wiec nie zdziw sie jak w Twoim przypadku, z dwoch chlopakow nie zostanie zaden.

Poza tym odwroc role. Jakbys sie poczula?
Nikt nie lubi byc opcja..

11

Mariusz 1984 napisał/a:

Kiedys moj kolega spotykal sie z dziewczyna ( pomijam fakt ze single mother big_smile ) okazalo sie ze dziewczyna, oprocz niego, spi jeszcze z dwoma innymi. Chlopaki jakos dowiedzieli sie o sobie i zlozyli jej wizyte. Dwoch sie wymiksowalo z tego ukladu. Jeden biedak został. Ciekawe z iloma teraz spi  big_smile

Wiec nie zdziw sie jak w Twoim przypadku, z dwoch chlopakow nie zostanie zaden.

Poza tym odwroc role. Jakbys sie poczula?
Nikt nie lubi byc opcja..

Jeśli spotyka się z jednym i drugim, to nawet gorzej niż "tylko" bycie opcją. Po prostu obu oszukuje.

12

Można umówić się na 2 pierwsze randki, ale jęk umawiasz się z kimś na drugą, to lepiej innych znajomości  nie kontynuować na takiej stopie.
Zdrowiej i bez komplikacji.

13

Skoro nie są parą i z żadnym nie jest na etapie wyłączności, to nie widzę problemu z umawianiem się z kilkoma osobami jednocześnie. ALE wszystko ma swoje granice. I jeśli drugiej stronie takie zachowanie nie odpowiada, to trzeba to przyjąć na klatę i albo trzeba zrezygnować z takiej osoby, albo zrezygnować ze wszystkich innych na rzecz tej jednej. Najważniejsze to być uczciwym.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dwoje chłopaków - randkowanie i wpadka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024