Wyjazd Wakacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Wyjazd Wakacje

Cześć
Dzień dobry

Jestem tutaj nowy. Mam do Was pytanie mam niby mały problem. Mam syna nie mieszka ze mna w te wakacje okazało się ze bedziemy jechali w to samo miejsce . Sprawa jest taka ze On nie za bardzo chce tam jechac argumetujac ze bedzie mu sie nudzic , etc ...no i wybrzydza.  Matka jego niby nie chce se wtracac, mowiac ze sami musimy to zalatwic , ale daje do zrozumienia  "za moglbym sie lepiej postarac i dziecku zapewnic wakacje , no bo przeciez nie moge mu sie dziwic  - on potrzebuje atrakcji" , no ze zrobie jak chce , no trudno ... ale ....
i pytanie czy mam go zabrac i tyle ( czy mu sie podoba czy nie sa takie wakacje i jedziemy )  czy skoro steka i nie podoba mu sie - w najlepszym razie laskawie zaakceptuje - to go zostawic z matka i tyle?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyjazd Wakacje

Ile ma lat? Trzeba bylo wczesniej z nim dogadac, dokad pojedziecie. Teraz albo go zabierz albo z nim zostan. Serio musisz wchodzic na forum, zeby sie o to zapytac?

9lat

Ja miałem z dzieckiem ustalać gdzie jedziemy na wakacje ? Gdzie chce jechać ? Myślałem że z Żona lub partnerka takie rzeczy sie ustala.
Pytanie było czy go brać... nie dyskutując czy mu się podoba czy nie.  Czy skoro marudzi i jego matka marudzi ..w najlepszym wypadku z nią go zostawić.

4

Skoro 9 to go zabierz. Mozesz polukac, czy sa jakies atrakcje dla dzieciakow w tym miejscu. Ewentualnie zostan z nim. Oprocz wakacji to raczej nie macie okazji dluzej pobyc ze soba? Trzeba sobie ustalic priorytety.

Już znalazłem ale dalej marudzi wink  No mam opieka na przemienna 1/2 - mamy bardzo dobry kontakt ( wakacje 70% co rok razem) . Tylko ja mam ograniczony budżet  wink

6 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-02-26 12:37:55)

AndrzejMuchomor napisał/a:

Tylko ja mam ograniczony budżet  wink

haha jak kazdy niestety xD A jak lubi spedzac czas? Ma cos ulubionego to zabierzcie ze soba. Ewentualnie mozna jedna fajna zabawke dokupic. Sa np taka pileczka bumerang ktora wraca czy samochod sterowany gestami. Tak w razie wu gdyby serio mialo mu sie mega nudzic to mysle, ze z czyms takim na bank bedzie mial zajecie. Moj jest kapke starszy i wyrosniety z zabawek, ale te prezenty byly strzalem w dziesiatke. Ta pilka i mi sie zdarzy rzucic. Oczywiscie dalabym dopiero na wyjezdzie, zeby nie zdarzylo sie znudzic. I wakcje w razie cos uratowane xD

7

W to samo miejsce w sensie ze już tam byliście? Bo zabrzmialo jakbyscie mieli sie tam spotkac przypadkiem.

LadyLoka : bylismy juz tam wink

9

Cześć
Dzień dobry

Jestem tutaj nowy. Mam do Was pytanie mam niby mały problem. Mam syna nie mieszka ze mna w te wakacje okazało się ze bedziemy jechali w to samo miejsce . Sprawa jest taka ze On nie za bardzo chce tam jechac argumetujac ze bedzie mu sie nudzic , etc ...no i wybrzydza.  Matka jego niby nie chce se wtracac, mowiac ze sami musimy to zalatwic , ale daje do zrozumienia  "za moglbym sie lepiej postarac i dziecku zapewnic wakacje , no bo przeciez nie moge mu sie dziwic  - on potrzebuje atrakcji" , no ze zrobie jak chce , no trudno ... ale ....
i pytanie czy mam go zabrac i tyle ( czy mu sie podoba czy nie sa takie wakacje i jedziemy )  czy skoro steka i nie podoba mu sie - w najlepszym razie laskawie zaakceptuje - to go zostawic z matka i tyle?

Nawet jak jedziecie do dziadków pod gruszę to mogą to być dla 9 latka atrakcyjne wakacje o ile się nim zajmiesz, będziesz nim zainteresowany.
Nie trzeba dużo kasy aby dziecko było zadowolone.
Można kupić tanio piłkę, jakiś inny drobny sprzęt sportowy.
Zaproponuj mu grę w nogę, kosza, siatkę- może mu się to spodoba.
Może badminton, ping pong, jakieś planszówki, bierki czy inne gry gdy pada.
Od czasu do czasu jakiś wyjazd na zwiedzanie, może jest coś ciekawego dla takiego dziecka w okolicy gdzie będziecie.
Konie, basen, paintball, ścianka wspinaczkowa - to aż tak dużo nie kosztuje.
Najważniejsze aby był w centrum Twojego zainteresowania.
Rozmawiaj z nim, pytaj o różne rzeczy.
Bo jeśli go zostawisz samemu sobie, zajmiesz się telefonem to faktycznie będzie się nudził i marudził.

10

LadyLoka : bylismy juz tam wink

A nie możecie budżetowo jechac tam, gdzie jeszcze nie byliście?

11

no właśnie jest w centrum moich zainteresowań i to mnie zgubiło.
To o czym pisze gloria soul na końcu to domena jego matki siedzenie na telefonie ...ja na to nie mam czasu.
Na dzialce u dzialków nie lubi byc bo sie nudzi ,  zwiedzac nie lubi bo go nogi bola,  do innego miasta za długa podróz ... wink szałas w lesie tez nie .. Lubi na telefonie jak mamusia.
Ale temat sie rozwiazal zostaje z mama w domu. Nie chce mu sie jechac . rozmawiac tez rozmawilem wiele raz o swoich wakacjach o jego marzeniach ... wink

12 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-02-26 18:11:47)

9lat

Ja miałem z dzieckiem ustalać gdzie jedziemy na wakacje ? Gdzie chce jechać ? Myślałem że z Żona lub partnerka takie rzeczy sie ustala.
Pytanie było czy go brać... nie dyskutując czy mu się podoba czy nie.  Czy skoro marudzi i jego matka marudzi ..w najlepszym wypadku z nią go zostawić.

102% tatusia w tatusiu.

13

Agnes76 :  moze 103 %  wink powiedziała co wiedziała .
Dziękuje za podzielenie sie przez wszystkich opiniami wink

14

Ja bardzo polecam też bardziej odległe kierunki. Nasza wyprawa z Konsorcjum.pl była niesamowita! Widoki podczas rejsu były zapierające dech w piersiach, a safari było ekscytujące. Przepiękne widoki, a obsługa na medal. Naprawdę było ekstra!

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024