Dobrzy nieznajomi / All of Us Strangers - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Dobrzy nieznajomi / All of Us Strangers

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Dobrzy nieznajomi / All of Us Strangers

https://thecosmiccircus.com/wp-content/uploads/2023/12/Untitled-design-35.jpg

Premiera filmu w Polsce 9 lutego. Ktoś się wybiera do kina?
Sama też bym chętnie poszła, bo w rolach głównych Paul Mescal i Andrew Scott. smile Boję się jednak trochę, że to będzie smutna historia - wnioskuję z tego co mówili znajomi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dobrzy nieznajomi / All of Us Strangers

Dawno się tak nie spłakałam. Zapamiętam ten film na długo.

3

Bardzo chciałam zobaczyć ten film w kinie, ale moje homofobiczne województwo akurat nie puszczało, a w sąsiednim tak. Nie chciało mi się tłuc 120 km tylko żeby zobaczyć film. Kupię kiedyś DVD.

4

Hiragi napisał/a:

Bardzo chciałam zobaczyć ten film w kinie, ale moje homofobiczne województwo akurat nie puszczało, a w sąsiednim tak. Nie chciało mi się tłuc 120 km tylko żeby zobaczyć film. Kupię kiedyś DVD.

Chyba wszędzie puszczali. Lepiej najpierw obejrzyj na Disneyu czy gdzie tam leci żeby się przekonać, czy wogóle się spodoba. Dla mnie jak najbardziej, ale nie mogę mówić za wszystkich. Film ma ładne oceny.

5

Andrew Scott powinien dostać jakąś nagrodę. Świetny w każdej roli. Tutaj i w Ripley. A na pana Gladiatora - Paula Mescala zawsze miło popatrzeć - żarty żartami, to też super aktor.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Dobrzy nieznajomi / All of Us Strangers

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024