Hej!
Zbliża mi się impreza karnawałowa. Z moimi znajomymi mamy tradycję, że losujemy, w co mamy się przebrać. Wylosowałam kaftan bezpieczeństwa . Czy ktoś z Was może wie, gdzie można jakiś kupić, na intrenecie widzę same takie dziwnie, erotyczne. Ważne jest to, żeby kaftan rzeczywiście działał
1 2024-01-15 17:11:37 Ostatnio edytowany przez Ja_to_jestem_Sonia (2024-01-15 17:17:03)
A ja będziesz jadła, piła, cokolwiek co wym aga użycia rąk?
Pić można przez słomkę. Jak pisałam, wszyscy na imprezie to moi przyjaciele, pomogą. Cała zabawa polega na tym, że pomysły, każdy wymyśla po jednym pomyśle, z których potem każdy losuje jeden. Tak się już utarło, że zwykle pomysły są albo trudne do realizacji, albo nie praktyczne do noszenia, albo jedno i drugie, jak w moim przypadku. Taką mamy tradycję
Po co Ci kaftan bezpieczenstwa na kostium, jeszcze bedzie karetka obok przejezdzac i pomysla, ze ucieklas z wariatkowa i Cie beda gonic po calym miescie
Jak pisałam, mamy taką zabawę-tradycję. Będziemy w mieszkaniu znajomej, więc przed nikim nie będę musiała uciekać
fajna faza. tez myslalam nad taka zabawa ze znajomymi.
a co do kaftanu: to kup prawdziwy:
fajna faza. tez myslalam nad taka zabawa ze znajomymi.
a co do kaftanu: to kup prawdziwy:
Dzięki za propozyję! Szkoda, że jest tylko rozmiar L i że nie ma tego paska między nogami, fajnie to wtedy wygląda
tu masz tańszy i z paskiem:
https://allegro.pl/oferta/kaftan-bezpie … 4698995061
Chociaż nie rozumiem dlaczego jest taki drogi
9 2024-01-16 15:09:57 Ostatnio edytowany przez Ja_to_jestem_Sonia (2024-01-16 15:10:08)
Chociaż nie rozumiem dlaczego jest taki drogi
To prawda Jak macie pomysł skąd dostać tańszy, albo jakiś używany, dajcie znać