Niepełnosprawny pozna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Niepełnosprawny pozna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Niepełnosprawny pozna

Jestem osobą z autyzmem i zaburzonym intelektem poznam kolegę lub koleżankę.Interesuje się grami kompie ,oraz trenuje na siłce.Pracuje w zakładzie aktywności zawodowej na pół etatu .Jestem osobą samotną niemająca kolegów ani znajomych .Mam 27 lat .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niepełnosprawny pozna

A w tym zakladzie, w ktorym pracujesz nie ma nikogo, kogo moglbys zaprosic na wspolny spacer, pograc albo pokazac mu silke? moglby zrobic darmowy  testowy trening?

3

blueangel napisał/a:

A w tym zakladzie, w ktorym pracujesz nie ma nikogo, kogo moglbys zaprosic na wspolny spacer, pograc albo pokazac mu silke? moglby zrobic darmowy  testowy trening?

Niestety nikogo nie ma z nikim nie rozmawiam są tam ludzie z różnymi schorzeniami .

4 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2023-10-28 22:42:40)

Szkoda że moje wysiłki w poszukiwaniu idą zawsze na marne.Zło pewnie prześladuje mnie cały czas może powienen iść do egzorcysty?

5

Myślę że warto żebyś dodał przybliżoną chociaż lokalizację.

6

Foxterier napisał/a:

Myślę że warto żebyś dodał przybliżoną chociaż lokalizację.

Dawałem szukałem dużo osób jest na internecie przeważnie młodych poniżej 25 lat ja już jestem starym koniem .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Niepełnosprawny pozna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024