Poznanie nieznajomej dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznanie nieznajomej dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Poznanie nieznajomej dziewczyny

Cześć, mam 23 lata, koleżanka około 21. Nie znamy się, mieszkamy w innych miastach i nie ma szans zobaczyć jej przypadkowo. Chciałbym ją poznać, lecz nie przez internet, bo dziś jest tego przesyt. Wiem, gdzie mieszka pozostaje mi czekać pod domem, śledzić i zagadać jak będzie szła np. do sklepu albo wysłać list do jej domu. Tylko na to wpadłem. Jak to najlepiej rozegrać, żeby dziewczyna odebrała to pozytywnie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-10-16 12:14:06)

Odp: Poznanie nieznajomej dziewczyny

Jak może być Twoją koleżanką skoro się nie znacie, pozostaje nieznajomą.

Gdzie ją zobaczyłeś? Skąd znasz jej adres?

Nie ma opcji, żebyś wyczekiwał pod jej domem i zaczepił, bo wyjdziesz na stalkera i wszelkie szanse przepadną.
Pozostaje tylko napisanie do niej.

3

wieka napisał/a:

Nie ma opcji, żebyś wyczekiwał pod jej domem i zaczepił, bo wyjdziesz na stalkera i wszelkie szanse przepadną.

W galerii i mi została w głowie, ja byłem z rodzicami i ona też. Przy takich towarzyszących Osobach ciężko było podejść. Firmę prowadzi i jest wspierany adres

4

R_ita2 napisał/a:

Nieźle bym się przestraszyła gdyby ktoś wystawał pod moim domem, potem śledził i zaczepiał w czasie, kiedy wykonuje swoje czynności życiowe jak spacer do sklepu. Byłby skreślony.
Nie możesz do niej po prostu napisać jak człowiek?

Ona nie musi się o tym dowiedzieć.
Nie chcę pisać na internecie, bo dziś dziewczyny mają setki wiadomości od stulejarzy, czy jesteś dobry czy słaby i tak skreślony. Jeżeli już napisać to moze ten list

5

Magik1 napisał/a:
wieka napisał/a:

W galerii i mi została w głowie, ja byłem z rodzicami i ona też. Przy takich towarzyszących Osobach ciężko było podejść. Firmę prowadzi i jest wspierany adres

Ale samo spotkanie nie powiedziało Ci jak ona się nazywa i prowadzi firmę, wasi rodzice się znają?

6

wieka napisał/a:
Magik1 napisał/a:
wieka napisał/a:

Ale samo spotkanie nie powiedziało Ci jak ona się nazywa i prowadzi firmę, wasi rodzice się znają?

Kolega miał ją w znajomych i zna ją z widzenia tylko

7

Magik1 napisał/a:

Cześć, mam 23 lata, koleżanka około 21. Nie znamy się, mieszkamy w innych miastach i nie ma szans zobaczyć jej przypadkowo. Chciałbym ją poznać, lecz nie przez internet, bo dziś jest tego przesyt. Wiem, gdzie mieszka pozostaje mi czekać pod domem, śledzić i zagadać jak będzie szła np. do sklepu albo wysłać list do jej domu. Tylko na to wpadłem. Jak to najlepiej rozegrać, żeby dziewczyna odebrała to pozytywnie?

A co napisałbyś do niej w tym liście?

8

KoralinaJones napisał/a:
Magik1 napisał/a:

Nie rozpisywałbym się jakoś, przedstawił się, napisał dlaczego piszę i dał propozycje zapóźnienia się. Jedno zdjęcie swoje wrzucił i kwiatka zrobił małego z papieru. Jestem tradycjonalistą i sądzę, że to mogłoby mieć dobry odbiór

9 Ostatnio edytowany przez szeptem (2023-10-16 14:04:25)

Raczej nie masz szans na poznanie jej, list może trafić do kosza czy folderu spam/inne - najwyżej, że jesteś w stanie gdzieś się znaleźć gdzie i ona bywa, w kawiarni, na imprezie itd. Wyłącznie w sytuacji dla niej relaksującej i bezstresowej, mógłbyś wtedy ją zagadnąć po prostu i od razu wiedziałbyś czy coś zaiskrzyło czy klapa. Aby tego dokonać musiałbyś ją chyba śledzić, żeby wiedzieć, gdzie chodzi. Innych opcji nie widzę.

10

Magik1 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Magik1 napisał/a:

Nie rozpisywałbym się jakoś, przedstawił się, napisał dlaczego piszę i dał propozycje zapóźnienia się. Jedno zdjęcie swoje wrzucił i kwiatka zrobił małego z papieru. Jestem tradycjonalistą i sądzę, że to mogłoby mieć dobry odbiór

Możesz tak zrobić, nic nie tracisz, a będziesz miał problem z głowy. Ale szczerze, gdzie ją spotkałeś, skąd masz jej dane osobowe, o sobie też parę zdań, swoje dane...
Nie jest przecież powiedziane, że ona nie jest w związku, jak nie odpisze będziesz miał jasność.

11

Jeśli jesteś przystojny i wysoki to obczaj gdzie ona bywa (nie wiem, siłownia, kluby) i po prostu tam jedź i po drugim czy trzecim spotkaniu zacznij mówić jej cześć. Jeśli jesteś <przeciętniakiem to pewnie cokolwiek wymyślisz to i tak zostaniesz spławiony.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznanie nieznajomej dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024