JohnyBravo777.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » JohnyBravo777....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 50 ]

1 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2023-10-06 18:21:55)

Temat: JohnyBravo777....

JohnyBravo777 z forum Forum Kobiet wysłał Ci nową wiadomość. Możesz wysłać odpowiedź do JohnyBravo777 odpowiadając na ten e-mail.

Poniżej znajduje się treść wysłanej wiadomości.
-----------------------------------------------------------------------

Jak tam Ci dzien mija Rita? smile

-----------------------------------------------------------------------

--
Forum Kobiet

Ty serio?

To odpowiadam Ci tu za siebie.
Bardzo dobrze, dziękuję, że się interesujesz też co u Rity, na pewno będzie Jej miło, dlatego dzielę się wiadomością aby też się udzieliła, skoro to Jej dotyczy smile

A co u Ciebie? Wszyscy zdrowi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: JohnyBravo777....
R_ita2 napisał/a:

hahahahaha big_smile Laska na forum od 2017 z ponad 2 tys. postów też jest mną? tongue
Byłam już Grasse, Ulle, socjocośtam, dobrąkobietą90 i dziesiątkami innych.
Ale, że ty istotko? Wybacz!

To nic smile

3

Powiem Ci tak .... już wiem z czym się mierzysz, współczuję

Mnie to tylko rozbawilo i nie zamierzam nic udowadniać, ale mogę zapewnić z całą mocą tego słowa - pudło smile

4

To już zaczyna przypominać polowanie na czarownice i czasy świętej inkwizycji ....

Jedyny cel życia - namierzyć Rite. Obłęd

Na stos!
big_smile

5

A po co się tym przejmujesz? Przecież to jakieś randomy, niech sobie myślą co chcą. Jeśli nie mają życia poza forum, to ich problem. Mnie to totalnie nie interesuje który z tematów, użytkowników to Ty,a który nie

6

R_ita2 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Szkoda, że tym sposobem rozpierdalają nowym forumowiczom wątki i Ci przez to nie otrzymują pomocy ; ) Szczególnie panna na M. która wszędzie mnie widzi. Bo Isabella (dracarys) to to tam luz : D niech ma swój kajecik który skrupulatnie prowadzi od 2 lat na mój temat z nazwami nicków : D

To ignoruj, a Ty się tłumaczysz, że nie jesteś wielbłądem...
Tu więcej osob jest zaburzonych, więc nie bierz wszystkiego do siebie...Bo, żeby Istotke wziąć za Ritę... już samo to świadczy o autorze.

7

wieka napisał/a:
R_ita2 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Szkoda, że tym sposobem rozpierdalają nowym forumowiczom wątki i Ci przez to nie otrzymują pomocy ; ) Szczególnie panna na M. która wszędzie mnie widzi. Bo Isabella (dracarys) to to tam luz : D niech ma swój kajecik który skrupulatnie prowadzi od 2 lat na mój temat z nazwami nicków : D

Tu więcej osob jest zaburzonych, więc nie bierz wszystkiego do siebie...Bo, żeby Istotke wziąć za Ritę... już samo to świadczy o autorze.

Jejku te ludzie wszedzie widza Rite to cud, ze jeszcze nie napisali, ze to ja jestem Rita

8

Hah. Nigdy nawet nie przyszło mi do głowy, że Istotka i Rita to ta sama osoba smile

Johnny pewnie był bardzo z siebie dumny, że rozwikłał tajemnicę. big_smile

9

R_ita2 napisał/a:
wieka napisał/a:

Od kiedy ktoś mnie uśmiercił (tak, nie wierzycie, że to nie ja sama wiem, nie zamierzam się z tego tłumaczyć, bo nawet nie wiem co tam było napisane!) to wiesz mi, zaczęłam ignorować, obracać w żart i zmieniłam stosunek do forum, użytkowników, swojego miejsca na forum. Tak jak pisałam- jak obiecałam Madzi, że jak JA ZAŁOŻĘ WĄTEK TO SIĘ NIKT NIE POŁAPIE bo jestem w tym dobra, i tak było : P Więc wszelkie oskarżenia o trollingi można sobie w dupę wsadzić- nie doceniają mnie : ( ; D

Tym akurat nie masz się co chwalić tongue
Niektóre wątki wyglądają na nieprawdziwe, a takie nie są i odwrotnie. Tego nie da się uniknąć.
Chociaż Ty jako stała użytkowniczka forum wnosząca sporą wiedzę, staraj się nie tworzyć fikcji i prowokować do zaśmiecanie wątków przez swoich "wrogów". Bądź mądrzejsza od nich smile

10

R_ita2 napisał/a:

hahahahaha big_smile Laska na forum od 2017 z ponad 2 tys. postów też jest mną? tongue
Byłam już Grasse, Ulle, socjocośtam, dobrąkobietą90 i dziesiątkami innych.
(...)

A ja byłam Tobą big_smile.

PS. Byłam bardzo ciekawa, co kryje się pod tym tematem, ale... tego, to się nie spodziewałam big_smile.

11 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-10-07 01:16:00)

R_ita2 napisał/a:

Tak jak pisałam- jak obiecałam Madzi, że jak JA ZAŁOŻĘ WĄTEK TO SIĘ NIKT NIE POŁAPIE bo jestem w tym dobra, i tak było : P Więc wszelkie oskarżenia o trollingi można sobie w dupę wsadzić- nie doceniają mnie : ( ; D

Trochę to trwało, ale ktoś się jednak połapał, więc wyraźnie coś zostało do dopracowania.

R_ita2 napisał/a:

Od kiedy ktoś mnie uśmiercił (tak, nie wierzycie, że to nie ja sama wiem, nie zamierzam się z tego tłumaczyć, bo nawet nie wiem co tam było napisane!)

A jak wyjaśnisz fakt, że temat został z forum usunięty? Nie wierzę, że nie na Twoją prośbę, tak jak nie wierzę, że gdyby ktoś inny był jego autorem, to wcześniej nie zapoznałabyś się z treścią.

12

Dziękuje Dziewczyny smile

To w ogóle śmieszne, by swoją energię poświęcać na namierzanie Rit... w imię czego? Po co?

13

Każdy ma prawo nie wierzyć, tak jak i wierzyć, i zostać przy swojej opinii, co nie znaczy, żeby na siłę się przekonywać.

14

R_ita2 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

To w ogóle śmieszne, by swoją energię poświęcać na namierzanie Rit... w imię czego? Po co?

Ja to bym chciała mieć tak najnormalniej po ludzku czas na te wszystkie konta, wątki : D Poza tym- za takie potencjalne generowanie ruchu na stronie to powinni mi płacić. A co!

Nie chcę Cię martwić, ale do udziału w zysku za generowanie ruchu na stronie jest już kolejka big_smile.

15

R_ita2 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Ja to bym chciała mieć tak najnormalniej po ludzku czas na te wszystkie konta, wątki : D Poza tym- za takie potencjalne generowanie ruchu na stronie to powinni mi płacić. A co!

Dawno to mówiłem big_smile
Też z Koraliną produkujemy się za frajer a raczej produkowaliśmy

nie mówiąc o tym że Biedronka i Żabka nas olewa big_smile

16 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 13:23:35)

Watek w temacie, ze konto uzytkownika A nalezy do tej samej osoby do ktora pisze z konta uzytkownika B.
Watek ma na celu wysmianie, ze to ewidentnie nie prawda.

I teraz obczaj ta akcje:
Uzytkownik A: zaklada nowy temat (17:19:45).
Uzytkownik B: 1 minute i 38 sekund pozniej (17:21:23) juz odswiezyl strone, znalazl i przeczytal temat, zastanowil sie, napisal i opublikowal odpowiedz w temacie uzytkownika A xD

Moim zdaniem Rita nie jest tylko ciepla i inteligenta kobieta, ale jest tez slodka jak brudne od czekolady dziecko mowiace, ze nie wie co sie z czekolada stalo xD

Kaman, Rita, czas zmienic strategie radzenia sobie z problemami na cos powazniejszego.
Tworzenie roznych narracji, ktore ze soba rozmawiaja jest moim zdaniem fajne.
Ale musisz to zrobic w jakiejs innej formie - nie jako dwoch uzytkownikow na forum.
I dodac do tego komponent zastanowienia sie nad tym jakie akcje mozesz wykonac by zmienic rzeczywistosc zamiast swojego podejscia.

W taki sposob, ze najpierw zastanawiasz sie jak zmienic rzeczywistosc a w obliczu braku dobrych pomyslow dopiero zastanawiac sie jakie podejscie byloby najlepsze jesli rzeczywistosci sie nie da zmienic.

17

Ej weź mi nie odbieraj mnie big_smile

Czuję jakaś taką pustkę, jakby ktoś obdarł mnie z części mnie, mojej duszy, serca, z mojego prawa istnienia, bytu... tongue

Johnny, nie chce Cię wyśmiać, całej tej sytuacji, bo nie o to chodzi  czy mi uwierzysz czy nie, chcę żebyś zaufał, że jesteś w błędzie, serio. Ja już kończę a Ty zastanów się porządnie nad tym co tu napisałam i czy warto tkwić w swoim błędnym przekonaniu,czy może uwierzyć komuś na słowo. Cokolwiek postanowisz,już mam to gdzieś smile wybieraj

18 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 14:24:13)

madoja napisał/a:

Johnny pewnie był bardzo z siebie dumny, że rozwikłał tajemnicę. big_smile

Nie bylem dumny - wrecz przeciwnie - zrobilo mi sie smutno.
Bo ja chcialbym wierzyc w Rite, ktora ma bogatego tate i nadopiekunczego meza.
Ale obawiam sie, ze rzeczywistosc jest blizsza temu co opisuje jako Istotka w tym watku: https://www.netkobiety.pl/t128090.html

Istotka i Rita przez caly czas prowadza ze soba dialog - probuja odnalezc jakis sens w traumie, ktora przechodza.

R_ita2 napisał/a:

Istotko "zaraz" minie rok od waszego kryzysu. Jak to wszystko oceniasz z perspektywy czasu? Jak jest dziś?

Forum jest pamietnikiem, ktore dokumentuje wewnetrzna walke.

W temacie o seksie lesbijskim, gdzie Istotka pisze, ze zapraszaja z partnerem inne kobiety do lozka i dalszej dyskusji z Rita widac, ze ona ma jakies podstawy do obawy, ze jej maz jest zainteresowany trojkatem i probuje nastawic sie na to psychicznie.
Kwituje to jako Istotka:

Istotka6 napisał/a:

Póki co to się nie nagrzał na inną bardziej,a nawet jeśli - podziękuję, że nie marnuje więcej mojego czasu smile

Widac wszedzie ten wewnetrzny konflikt czlowieka, ktory znalazl sie w sytuacji potrzasku w ktorej jest oslabiony, zalezny i wystraszony - trzy cechy, ktore prowadza do depresji.
Czlowieka, ktory chcialby aby cos w koncu stalo sie jasne. Aby sprawy poszly w jedna strone lub druga. Czlowieka, ktory jest okrutnie manipulowany otrzymujac od swojego partnera w tym samym czasie krzywde i nadzieje na lepsze jutro.
I najbardziej smutne jest dla mnie to, ze sam czuje sie bezsilny aby jej pomoc (choc bardzo bym chcial) bo jesli nie ma materialnego wsparcia w rodzinie to jest uzalezniona od tego co ja rani.

19

JohnyBravo777 napisał/a:

https://www.netkobiety.pl/t128090.html.

Nie ma takiego wątku.

20 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 14:27:41)

Tamiraa napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

Nie ma takiego wątku.

Kropka dodala sie na koncu linku. Juz poprawilem.
Od posta nr 14 zaczynaja sie istotne szczegoly.

21

JohnyBravo777 napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

Nie ma takiego wątku.

Kropka dodala sie na koncu linku. Juz poprawilem.
Od posta nr 14 zaczynaja sie istotne szczegoly.

Czyli jakie?

22

Istotka / Rita - przeczytaj swoje pierwsze wypowiedzi na tym forum i zobacz ile bylo w nich madrosci, ktora dalas sobie wybic z glowy.

https://www.netkobiety.pl/t104214.html

mrs090 napisał/a:

On jest idealny, przystojny, inteligentny a ja tępa, niezdara i do niczego się nie nadaje.  Mam przez niego bardzo niska samoocenę.

...

Istotka6 napisał/a:

Kochana, on Tobą manipuluje, serwuje Ci burze różnych uczuć, karmisz się tym.. To błędne koło. On się nie zmieni. Swoje frustrację przelewa na Ciebie, za wszystko Cie obwinia.. Bo zupa była za słona. Odpowiedź sobie na pytanie, czy widzisz sobie z nim przyszłość za dwa lata, pięć lat? To się nie zmieni, uwierz mi, naprawdę taką chcesz mieć przyszłość?

23 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 15:04:02)

Tamiraa napisał/a:

Czyli jakie?

Idealizowany przez partnerke mezczyzna, ogarniety finansowo (material na CFO), zaradny, oszczedny, malo wylewny jesli chodzi o emocje, neguje emocje partnerki (zamiast ja wspierac w radzeniu sobie z nimi), krytykujacy i mowiacy, ze jest zmeczony relacja (z chora osoba) ale duma i opinia o swoich wartosciach nie pozwala mu odejsc, kazdym zachowaniem sugeruje, ze chce odejsc choc mowi, ze nie chce... ale jest juz zmeczony... i czasami mu przychodzi w emocjach mysl aby sie rozstac i o tym mowi, widzi swoja kobiete przez pryzmat jej wad,

I kobieta: nie radzaca sobie ze swoimi impulsami / emocjami, rozrzutna, majaca niska samo-ocene, wydajaca kase na cele charytatywne (Rita pisala, ze dzieci w Afryce utrzymuje), uwielbia ogrod i roslinnosc, przestala skupiac sie na wadach swojego partnera bo uznala, ze to nie bylo dobre (w tym samym czasie jak Rita zrobila sie TradWife i postanowila calkowicie oddac mezowi), no i oczywiscie nie ma dzieci ale chce je miec (wiec normalne, ze w dniu urodzin swojego "dziecka" spedza caly dzien na forum).

Ogolnie w relacji wedlug kobiety zrobili duzy postep, "Oboje mamy za to mocne temperamenty,  ciężkie charaktery" itp.

To jest 100% ta sama osoba. Nie ulega zadnym watpliwosciom.
Rozni sie tylko to co uzytkownicy od dawna podwazaja - fakt, ze Rita ma dzieci, nie musi pracowac, ma bogatych rodzicow i jest z wyzszej klasy niz cala reszta plebsu na forum.
Bo powyzsze jest fikcja stworzona na potrzeby radzenia sobie ze stresem.

Natomiast to nie jest cos co nalezy krytykowac a jedynie zdawac sobie sprawe, akceptowac a ta osobe wspierac.
Jakby nie bylo to Istotka / Rita jest - w moim przekonaniu - najbardziej pozytywna osoba na tym forum.
I cierpi.

24 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 15:26:58)

R_ita2 napisał/a:

Po raz kolejny udowadniasz, że mimo posiadanej teorii na temat choroby nie masz w ogóle doświadczenia z tą chorobą i ludźmi chorymi smile

Jak moge nie miec doswiadczenia skoro piszemy ze soba od roku? tongue

Przepraszam za obdarcie Cie z czastki Ciebie.
Napisalem do Ciebie na maila dlatego, ze nie chcialem pisac o tym na forum.

25 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-10-07 16:05:44)

Świetny materiał na książkę albo scenariusz filmowy. A ponieważ mamy erę komputera, więc prawie wszystko dzieje się w wirtualnym świecie.    ;P

26 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 17:55:13)

Odswiezylas strone, znalazlas i przeczytalas temat, zastanowilas sie, napisalas i opublikowalas odpowiedz w temacie Istotki - wszystko w ciagu 1 minuty 38 sekund.

Nawet gdybym otworzyl forum na dwoch kontach i na jednym dodawal temat a na drugim od razu odswiezal i pisal odpowiedz to trudno byloby mi to osiagnac w tak krotkim czasie.
(A sporo gralem w dziecinstwie w gry zrecznosciowe)
A co dopiero osoba, ktora nie ma pojecia ze taki temat sie pojawi.

27

R_ita2 napisał/a:

PS Nawet KarolinąJones byłam big_smile

Akurat to pomówienie uważałabym za zaszczyt big_smile.

28 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-07 17:59:49)

R_ita2 napisał/a:

Dla niepoznaki bym odczekała.

Ta, tak samo jak zlodziej, ktory wpadl mowi, ze gdyby to byl on to by zrobil tak ze by go nikt nie wykryl xD
Znajdz mi inny temat odkad masz tutaj konto, w ktorym odpowiedzialas po 1 minucie 38 sekundach od jego zalozenia.
Powodzenia.

29

R_ita2 napisał/a:

Karolina A w sumie czemu ci to zarzucono? smile

Właściwie to nie wiem, jak się później dowiedziałam, to w chwili, w której logowałam się istniała tutaj bardzo silna fiksacja na punkcie każdego nowego nicku, który podejrzewano o Twoje multi big_smile A ja dodatkowo, początkowo pisałam w sposób wykorzystujący wiedzę na temat forum i jego użytkowników big_smile. Ale i tak mnie ktoś szybko prawidłowo rozpoznał, no pech tongue.

30

Jejku Johnny, niepokoi mnie Twój stan.... Masz jakąś obsesję by analizować moje posty i Rity

A co jeśli byśmy Ci udowodniły,że jesteśmy dwiema innymi kobietami? 
Nie będzie trudno to zweryfikować, udowodnić. Co wówczas?
Zdajesz sobie sprawę jak bardzo się ośmieszysz? 

W moich oczach teraz jesteś błaznem,który myśli, że coś rozgryzł, a tkwi w pułapce swojego obłędu...  chcesz innym pomagać, chociaż główny problem masz ze sobą.... Udajesz jakiegoś psychologa , jeśli chociaż trochę masz wiedzę medyczną, bądź psychologiczną,to powinieneś wiedzieć by nigdy nie stawiać diagnozy prze internet, tym jeszcze bardziej się kompromitujesz narażając na śmieszność swoje słowa i przede wszystkim siebie. Warto?

Pomyśl zatem co będzie, jak Ci udowodnimy, że totalnie nie masz racji

31 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2023-10-07 21:39:27)

Rita, priv

Jakie to ehem, że nawet same do siebie wiadomości prywatne wysyłamy.... a niech Johnny ma pożywkę big_smile

32 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-10-07 22:34:12)

R_ita2 napisał/a:

Myślę, że mogę to tu napisać- nie miałam nic już nikomu udowadniać, ale tu też o Twoją Godność chodzi, Twoje jestestwo, twój byt na forum... więc zgadzam się na Twój pomysł!
Tylko jak tu zwerbować do tego choćby Paslawka ; ) A niech ten błazen... Johny znaczy się, przekona jak jest małym, ograniczonym człowiekiem. Tak jak Ci pisałam- mu jest ciężko bo on jako człowiek głodny wiedzy bardzo chciałby WIEDZIEĆ, ROZUMIEĆ, ZROZUMIEĆ, POJĄĆ schizofrenię, a ma tylko książki do dyspozycji, zero materiału żywego : ( stąd obsesja na moim punkcie. Znaczy...on się wyprze : D

Jakaś akcja ?  zadyma zamieszanie spisek ? nie ma problemu big_smile
Nie sądzę żeby Istotka była wcieleniem R_ity
Chociaż TA zapomniała mi napisać tongue cuś na priv big_smile 
R_ita to nowoczesne dziecko internetu szybko pisze i wyławia co ją interesuje natychmiast,ma szybki zaskok
"wszyscy jesteśmy trochę podobni do siebie"(jak mawia jedna koleżanka z forum) aż takich oryginalnych stylów pisania to ze świecą szukać na forach

zastanawiałem się właśnie czy nie ogłosić dla świętego spokoju że R_ita to ja big_smile

jedyny sposób na weryfikację i konfrontację to musiałbym was zobaczyć dwie obok siebie no i jeszcze ze dwóch zaprzysiężonych świadków do towarzystwa
by się przydało wtedy sprawa rozstrzygnięta big_smile

bo zdjęcia to jak widać można zakwestionować

33

R_ita2 napisał/a:

Wystarczy, że wysłałam kiedyś paslawkowi i misinxowi a i tak nie miałam pewności, czy nie krążą po forum : )

Phi tongue big_smile  co za potwarz big_smile tongue
foch normalnie teraz jest big_smile tongue

34 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-10-07 23:05:36)

R_ita2 napisał/a:
paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Wystarczy, że wysłałam kiedyś paslawkowi i misinxowi a i tak nie miałam pewności, czy nie krążą po forum : )

big_smile big_smile big_smile No co! ja Wam tam jak rodzona córka ufałam, a kto wie co dalej było tongue hyhy.
Pasławku, napisałam zaległego maila smile

Widziałem dzięki big_smile
nikomu z misinxem nie przesyłaliśmy zdjęć - nic o tym nie wiem
z resztą jak widzisz i to można zakwestionować ich autentyczność
można wątpić i nie wierzyć jak kto chce lub nie chce i do czego komu to potrzebne

przynajmniej jest wesoło czasem
choć to już przydługo trwa i nudne się już robi
dwa lata temu to był hardcore big_smile
te fazy na R_itę w wielu wątkach i polowanie na trolle,multi przez
nielicencjonowanych łowców big_smile

35

Ale przedstawienie!

36 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-10-07 23:04:47)

paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:
paslawek napisał/a:

big_smile big_smile big_smile No co! ja Wam tam jak rodzona córka ufałam, a kto wie co dalej było tongue hyhy.

nikomu z misinxem nie przesyłaliśmy zdjęć
z resztą jak widzisz i to można zakwestionować autentyczność
wątpić i nie wierzyć

choć to już przydługo trwa i nudne się robi

Jakich nielicencjonowanych? tongue Akredytowanych przez SX roku Pańskiego 2015 tongue

37

Jejku,ja już myślałam,że nie odpisałam.... mogło się zdarzyć kiedy musiałam się przelogować na Ritę smile

38

Istotka6 napisał/a:

Jejku,ja już myślałam,że nie odpisałam.... mogło się zdarzyć kiedy musiałam się przelogować na Ritę smile

Z drugiej strony Istotko to trochę nie fair ujawniać treści prywatnych wiadomości tworząc z nich wątek

39

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

wątpić i nie wierzyć

Jakich nielicencjonowanych? tongue Akredytowanych przez SX roku Pańskiego 2015 tongue

Nie od AD 2018 roku się liczy tongue big_smile

40

paslawek napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Z drugiej strony Istotko to trochę nie fair ujawniać treści prywatnych wiadomości tworząc z nich wątek

Jeśli to do mnie, to zapraszam do mojego tematu smile

41

paslawek napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Zrobiłam to tylko i wyłącznie dlatego, że nie zawierała wiadomość nic poza tym, że była adresowana do kogoś zupełnie innego,mnie nie dotyczyła, ponad to, wiadomość nie zawierała jakiś głębszych spraw,a uderzyła w moje prawo istnienia. Ponad to,nie pierwszy raz mi to zarzucił. Z tego powodu chciałam sprawę wyjaśnić na forum publicznym . Może na pozór wyglądać brzydko moje zachowanie, ale proszę aby przeanalizować sprawę i treść wiadomości, czy była ona faktycznie na tyle prywatna:)

42 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-10-07 23:19:43)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

wątpić i nie wierzyć

Nie od AD 2018 roku się liczy tongue big_smile

Masz ode mnie na kredyt big_smile. We frankach tongue big_smile.

43 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-10-08 00:29:25)

Istotka6 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

Zrobiłam to tylko i wyłącznie dlatego, że nie zawierała wiadomość nic poza tym, że była adresowana do kogoś zupełnie innego,mnie nie dotyczyła, ponad to, wiadomość nie zawierała jakiś głębszych spraw,a uderzyła w moje prawo istnienia. Ponad to,nie pierwszy raz mi to zarzucił. Z tego powodu chciałam sprawę wyjaśnić na forum publicznym . Może na pozór wyglądać brzydko moje zachowanie, ale proszę aby przeanalizować sprawę i treść wiadomości, czy była ona faktycznie na tyle prywatna:)

Ja to rozumiem
czasem z czegoś takiego wychodzą rzeczy zadziwiające big_smile wbrew pozorom
kto wie co będzie dalej big_smile

44

Dlaczego, Rito, udajesz, że nie było mojego pytania? Bo za trudne do wyjaśnienia?

Priscilla napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Od kiedy ktoś mnie uśmiercił (tak, nie wierzycie, że to nie ja sama wiem, nie zamierzam się z tego tłumaczyć, bo nawet nie wiem co tam było napisane!)

A jak wyjaśnisz fakt, że temat został z forum usunięty? Nie wierzę, że nie na Twoją prośbę, tak jak nie wierzę, że gdyby ktoś inny był jego autorem, to wcześniej nie zapoznałabyś się z treścią.

45 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-10-08 01:01:43)

JohnyBravo: Co sie stalo z czekolada?
Istotka (Rita): Nie mam pojecia! Ja nie zjadlam!

https://www.financetwitter.com/wp-content/uploads/2015/03/Kids-Are-The-Worst-Hands-Dirty-with-Chocolate.jpg

JohnyBravo: No a od czego masz taki wysmarowany ryjek?
Istotka (Rita): Masz jakas obsesje!
Istotka (Rita): W moich oczach teraz jesteś błaznem,który myśli, że coś rozgryzł, a tkwi w pułapce swojego obłędu!

xD

Za duzo Krishny a za malo matematyki tongue

46

R_ita2 napisał/a:

Byłam już (...) Ulle (...)

Odczepcie się! Ulle TO JA big_smile, czy tam na odwrót, gubię się już. Jest MOJA i tylko moja! tongue

https://media0.giphy.com/media/l1J9u3TZfpmeDLkD6/giphy.gif?cid=ecf05e47s0fw1nyjyzjnd9xv7g3esby74sbuublygsn9n0qz&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g

Oto dowód: https://www.netkobiety.pl/p4025004.html#p4025004
Szanowny Headhunter przypomniał sobie o mnie/Ulle/nas po bagatela pół roku braku z nim interakcji, kiedy to dawnymi czasy dostał ode mnie prztyczka. Nie zapomina uraz, mści się po czasie, to bardzo przypomina mi pewne zaburzenie... Hmmm.. wink

47

Priscilla napisał/a:

Dlaczego, Rito, udajesz, że nie było mojego pytania? Bo za trudne do wyjaśnienia?

Priscilla napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Pewnie więcej osób zgłosiło nadużycie, dlatego usunięto, jak i inne mocno kontrowersyjne spamowe wątki. Z redakcji też ktoś sam mógł się zainteresować...

Co nie oznacza, że Rita go nie czytała czy nie napisała i sama się przy tym nie bawiła, więc sama raczej by nie zgłaszała do usunięcia.

Na Ritę trzeba brać poprawkę, wierzyć jej lub nie... każdy ma wybór. Przecież nie trzeba jej nawet czytać, tym bardziej ją gnębić.

48

Właśnie też chodzi o to gnębienie, nie za dużo tego?

Mam nadzieję, że jak się coś wyjaśni,co po niektórzy zastanowią się zanim rzucą kamieniem. 
Ritę można lubić lub nie,ja akurat lubię i też zauważam dużo podobieństw i "zbiegów okoliczności". Chcę to wyjaśnić nie tylko ze względu na siebie, ale też mi Rity szkoda, bo mimo choroby, uważam Ritę za pozytywną i sympatyczną osobę. Nie oceniam Jej poprzez pryzmat choroby, nawrotów, czy też różnych kont. Oceniam tylko Ritę, jako Ritę.
A jeżeli ktoś nie lubi, proszę tylko nie hejtujmy, bądźmy ponad to. To czy się zmieni nastawienie do Rity, kiedy okaże się, że Johnny się mylił, wątpię szczerze, chociaż z całego serduszka tego Jej życzę. Mam tylko nadzieję, że post będzie miał pewien wydźwięk w tej społeczności smile

49

Tamiraa napisał/a:

Ale przedstawienie!

Phi big_smile

ale "draka" przepiękna  big_smile

50

Rozwikłanie zagadki i ciąg dalszy...

Z podziękowaniem:)
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 1#p4036141

Posty [ 50 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » JohnyBravo777....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024