Witam.Chcialbym się dowiedzieć czy są jakieś witaminy itp. podobne do tabletek antykoncepcyjnych Atywia? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
2 2023-09-27 17:24:11 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-09-27 17:24:29)
Witam.Chcialbym się dowiedzieć czy są jakieś witaminy itp. podobne do tabletek antykoncepcyjnych Atywia? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
Ale podobne w jakim sensie? Ich wyglądu? Bo chyba nie masz na myśli działania . Taką mam przynajmniej nadzieję.
Chodzi o wygląd
A to podobno tylko kobiety łapią facetów na dziecko Jak widać nie tylko.
A to podobno tylko kobiety łapią facetów na dziecko Jak widać nie tylko.
Wiem ale nie powiem
Jeśli chcesz złapać dziewczynę na dziecko,to jesteś psycholem....
Tak się nie robi,bez względu na płeć, to jest zwykle chujostwo, bardzo podłe
M!ri napisał/a:A to podobno tylko kobiety łapią facetów na dziecko Jak widać nie tylko.
Wiem ale nie powiem
Tak się nie robi,bez względu na płeć, to jest zwykle chujostwo, bardzo podłe
A ile to bylo historii jak kobieta z dzieckiem odeszla, a facet musial alimenty placic. Niech sie lepiej zastanawia nad swoim glupim pomyslem... a drugi fakt jest taki,to,ze ona zajdzie w ciaze to jedno, a urodzic to drugie i tutaj ona decyduje czy rozsieje jego geny czy nie
Istotka6 napisał/a:M!ri napisał/a:A to podobno tylko kobiety łapią facetów na dziecko Jak widać nie tylko.
Wiem ale nie powiem
Tak się nie robi,bez względu na płeć, to jest zwykle chujostwo, bardzo podłeA ile to bylo historii jak kobieta z dzieckiem odeszla, a facet musial alimenty placic. Niech sie lepiej zastanawia nad swoim glupim pomyslem... a drugi fakt jest taki,to,ze ona zajdzie w ciaze to jedno, a urodzic to drugie i tutaj ona decyduje czy rozsieje jego geny czy nie
Julka, co Ty za głupoty piszesz...
Nie obchodzi mnie jakie są historie, przypadki itp. Twierdzę, że takie coś to zwykłe perfidne świństwo i tak się nie robi.
Liczę, że karma wraca i wróci ze zdwojoną siłą (jeśli temat dotyczy tego, czego myślę)
JuliaUK33 napisał/a:Istotka6 napisał/a:Wiem ale nie powiem
Tak się nie robi,bez względu na płeć, to jest zwykle chujostwo, bardzo podłeA ile to bylo historii jak kobieta z dzieckiem odeszla, a facet musial alimenty placic. Niech sie lepiej zastanawia nad swoim glupim pomyslem... a drugi fakt jest taki,to,ze ona zajdzie w ciaze to jedno, a urodzic to drugie i tutaj ona decyduje czy rozsieje jego geny czy nie
Julka, co Ty za głupoty piszesz...
Nie obchodzi mnie jakie są historie, przypadki itp. Twierdzę, że takie coś to zwykłe perfidne świństwo i tak się nie robi.
Liczę, że karma wraca i wróci ze zdwojoną siłą (jeśli temat dotyczy tego, czego myślę)
Zgadzam sie wrabianie w dziecko jest podle