Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

24 lata kończę niedługo, bo już w styczniu. Ostatni rok studiów od października zaczynam. W związku nie byłam i nie jestem aktualnie. Gdziekolwiek bym nie była to wszędzie natykam się na dziewczyny. Szkoła średnia, studia licencjackie i teraz magisterskie to większość roku to masa dziewczyny. Znajomych nie mam w rodzinnych stronach ponieważ dwóch chłopaków mi dokuczało gdy byłam w gimnazjum( jeden mnie zmuszał abym z nim była, drugi przy całej klasie rozpowiadał, że z nim spałam co nie było prawdą, jakie kolwiek postawienie się im rozchuchwalało ich jeszcze bardziej). Przez to w liceum bałam się z kimkolwiek rozmawiać, ale wyjazd na studia sprawił, że śmielej zaczęłam w akademiku zagadywać do kogo kolwiek tym bardziej do chłopaków. Dziewczyny z miasta gdzie studiuje raczej mają same dziewczyny wśród znajomych, jak kuzynów to w wieku 10-16 lat.

Mnie interesuje wiek partnera mój rocznik( 00) czy starszy od 2 do 8 lat( 92-98). 10-15 lat starszy odpada, młodszy nawet o rok odpada. Wygląd chłopięcy, ktoś z włosami( łysy nie), ktoś wrażliwy, wyrozumiały, taki aby tylko nie myślał o jednym, aby mnie wspierał w dążeniu za marzeniami. W jakim miejscu można poznać takiego?

Mimo, że w rodzinnych stronach nie mam kolegów to wychodzę w wakacje biegać, jeździć rowerem po okolicznych wioskach?- to nie istnieje szansa, że poznam kogoś?

Teraz w akademiku czy na uczelni to bardziej będą roczniki 04 niż 92-98 i 00.
Proszę o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

już myślałam, że zmądrzałaś, czy coś
https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=391217

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co zrobić w tej sytuacji? Czy będzie mi trudno poznać partnera?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024