Cześć wszystkim chciał bym poruszyć kwestię rozmiaru wielkości penisa oraz tego jak wygląda i jest wygięty ułożony podczas pełnego spoczynku w częściowym wzwodzie i w pełnej erekcji. Jak duża jest u was różnica między rozmiarem penisa w spoczynku a pełnej erekcji. Czy jest to bardzo duża różnica czy wręcz przeciwnie.
Jeśli chodzi o mnie to między spoczynkiem a erekcją jest tak duża różnica w rozmiarze że aż ciężko uwierzyć. Jestem ciekawy jak to wygląda u was czy też tak macie pozdrawiam Mariusz 38 lat
Nie sprawdzałem ile jest w spoczynku ale w erekcji jakieś 11 cm
Ale tak mniej więcej ile masz cm w spoczynku jest duża różnica między spoczynkiem a erekcją
Miklosza napisał/a:Nie sprawdzałem ile jest w spoczynku ale w erekcji jakieś 11 cm
Ale tak mniej więcej ile masz cm w spoczynku jest duża różnica między spoczynkiem a erekcją
Tak spora różnica
Może 6 w spoczynku
Może 6 w spoczynku
No to powiem ci kolego że 6 cm w spoczynku to nie jest zły wynik , jesteśmy w tym samym wieku i w spoczynku mam dużo mniej od ciebie tak między 2,5-3 cm maksymalnie
Ale w sumie liczy się w erekcji prawda
Jak najbardziej wtedy jest kilkanaście razy większy
Jak chcesz to pokaże ci jak wygląda i w jednej i drugiej sytuacji . To jest mój e-mail mariusz198439@interia.pl
Wybacz ale nie chce oglądać czyiś interesów
Powiecmy mogę sobie wyobrazić ![]()
Wybacz ale nie chce oglądać czyiś interesów
Powiecmy mogę sobie wyobrazić
Spoko
Najbardziej liczy się cipcia... ![]()
Miklosza napisał/a:Ale w sumie liczy się w erekcji prawda
Najbardziej liczy się cipcia...
Dokładnie i bez apelacyjnie cipcia liczy się najbardziej. Ale jednak pozostaje dalej kwestia różnicy między spoczynkiem a erekcją w rozmiarze
Miklosza napisał/a:Ale w sumie liczy się w erekcji prawda
Cuda, Panie cuda....kilkanaście razy ....to jak to jest z tych 6 cm robi się 90 cm?![]()
Mariusz1984 napisał/a:Miklosza napisał/a:Ale w sumie liczy się w erekcji prawda
Cuda, Panie cuda....kilkanaście razy ....to jak to jest z tych 6 cm robi się 90 cm?
Z niecałych 3 cm robi się 18,5 cm
Kekłem.
KILKANAŚCIE RAZY.
Mariusz1984 napisał/a:Z niecałych 3 cm robi się 18,5 cm
Kekłem.
KILKANAŚCIE RAZY.
To jest alternatywna matematyka......
Mnie to zastanawia co innego. Jak przy 3 cm trafić do muszli w toalecie.
Lekka zmiana kąta i wali po ścianach ![]()
Mariusz1984 napisał/a:Z niecałych 3 cm robi się 18,5 cm
Kekłem.
KILKANAŚCIE RAZY.
Lekka zmiana kąta i wali po ścianach ![]()
U mnie w spoczynku różnie od 3 cm do 6 w pełnej erekcji 15 cm więc dość sporo się zmienia
Miklosza napisał/a:Może 6 w spoczynku
No to powiem ci kolego że 6 cm w spoczynku to nie jest zły wynik , jesteśmy w tym samym wieku i w spoczynku mam dużo mniej od ciebie tak między 2,5-3 cm maksymalnie
hahaha
czyzby miklosz i mariusz to jedna osoba?
zwyczajny gość napisał/a:Mariusz1984 napisał/a:Jak najbardziej wtedy jest kilkanaście razy większy
Cuda, Panie cuda....kilkanaście razy ....to jak to jest z tych 6 cm robi się 90 cm?
dobre, toz 3 cm to siusiorek malutkiego chlopczyka
fajnie jest sie posmiac "z rana" ![]()
Jack Sparrow napisał/a:Mariusz1984 napisał/a:Z niecałych 3 cm robi się 18,5 cm
Kekłem.
KILKANAŚCIE RAZY.
Lekka zmiana kąta i wali po ścianach
hahaha
Gosiawie to długość spoczynkowa w zwisie. Nie ma to za wiele wspólnego z długością w czasie erekcji. Jeden może mieć 3cm, a drugi 7cm, a w erekcji okaże się, że mają tyle samo.
Raz na saunie widziałem typa, który miał....hmmm....jakby to dobrze i obrazowo ująć.....widywałem większe łechtaczki....
nigdy na oczy nie widzialam u doroslego faceta 3cm w stanie spoczynku, myslalam ze to zarty, nie wkrecacie mnie?
Jedynie na filmie Kac w Vegas ten azjata mial cos kolo tego ![]()
Nie, nie wkręcamy. Takie małe też się zdarzają. Bardzo, ale to bardzo rzadko, ale się zdarzają.
Nie, nie wkręcamy. Takie małe też się zdarzają. Bardzo, ale to bardzo rzadko, ale się zdarzają.
Moj wnuczek ma takiego, ma 4 latka ![]()
Jack Sparrow napisał/a:Nie, nie wkręcamy. Takie małe też się zdarzają. Bardzo, ale to bardzo rzadko, ale się zdarzają.
Moj wnuczek ma takiego, ma 4 latka
Nie każdemu jest dane mieć wielkiego bydlaka
w spoczynku mam dużo mniej od ciebie tak między 2,5-3 cm maksymalnie
Gdybys nie ukrywal tylko szczerze napisal, ze to jest powodem, dla ktorego terroryzowales dziewczyne, z ktora sie spotykales o jej przeszlosc seksualna - w niepewnosci co moze myslec o twoim 2.5cm - to bys zostal zrozumiany.
Zostales skrytykowany bo do realnej, zrozumialej obawy dokrecasz jakies manosferowe ideologie.