Czy On się mógł we mnie zauroczyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy On się mógł we mnie zauroczyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy On się mógł we mnie zauroczyć?

Cześć,

Bardzo proszę o poradę o co może chodzić.

Mój kolega z pracy od jakiegoś czasu przychodzi do mnie pod jakimiś pretekstami, zauważyłam, że często przy tym na mnie zerka, przyłapałam go też na tym, że jak stał w drzwiach i udawałam, że nie widzę to stał i się patrzył dłuższy czas. Taka sytuacja zdarzyła się kilka razy. Jak wróciłam z urlopu to odrazu przyszedł mnie przywitać i powiedział, że nie mógł się doczekać aż wrócę, to też dwa razy się zdarzyło. powiedział też za drugim razem'' tęskniliśmy'' . Czasem jak gadamy to jest nieśmiały i spuszcza wzrok, a czasem patrzy mi prosto w oczy. jednak widze, że jest ostrożny i nieśmiały w tym wszystkim. Myślicie, że mu się podobam lub, że się zauroczył????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy On się mógł we mnie zauroczyć?

Na to wygląda, po prostu się z nim umów.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy On się mógł we mnie zauroczyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024