Można płakać na żądanie? Podobno niektóre aktorki to umieją, jedna z nich podam przykład. Małgorzata Kożuchowska.
Każda kobieta umie?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Płakania na żądanie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Można płakać na żądanie? Podobno niektóre aktorki to umieją, jedna z nich podam przykład. Małgorzata Kożuchowska.
Każda kobieta umie?
Każda kobieta umie?
Ja nie umiem wyc na zadanie. Musiala bym dostac w leb na scenie, zeby sie rozwyc jak stado syren
Prawie każde dziecko potrafi łzy wydobyć na żądanie Kożuchowska nie jest wyjątkiem. Nie znam się na fizjologii, jednak wiem, że nie muszą być powiązane z aktualnym stanem psychicznym. może ma zapalenie spojówek?
Prawie każde dziecko potrafi łzy wydobyć na żądanie Kożuchowska nie jest wyjątkiem. Nie znam się na fizjologii, jednak wiem, że nie muszą być powiązane z aktualnym stanem psychicznym. może ma zapalenie spojówek?
Tak umiesz pojawiły łzy, jak przyjdą twoje kolezanki z nimi śmiejesz.
Tamiraa napisał/a:Prawie każde dziecko potrafi łzy wydobyć na żądanie Kożuchowska nie jest wyjątkiem. Nie znam się na fizjologii, jednak wiem, że nie muszą być powiązane z aktualnym stanem psychicznym. może ma zapalenie spojówek?
Tak umiesz pojawiły łzy, jak przyjdą twoje kolezanki z nimi śmiejesz.
Możesz jaśniej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Płakania na żądanie.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024