Warsztaty terapii zajeciowej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Warsztaty terapii zajeciowej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Warsztaty terapii zajeciowej

Witam,
Byłem dzisiaj u lekarza psychiatry i zapytałem się czy są gdzieś w pobliskim mieście zajęcia dzienne dla osób chorych psychicznie. Odpowiedziała mi , że są tylko muszę iść do mopsu/gopsu wziąć kwestionariusz dać jej do wypełnienia i oddać zpowrotem. Poszedłem do mopsu a tam dostałem odpowiedź że są, tylko z Pfronu i trzeba mieć w orzeczeniu zafajkowane że się wymaga takich zajęć. A ja niedawno wyrabiałem w starostwie powiatowym nowe orzeczenie i niestety nie mam tego pola zafajkowanego. To nie wiem czy są jakieś możliwości jeszcze inne dla mnie żeby uczęszczać na takie warsztaty. Lekarzowi już tej informacji zwrotnej z mopsu nie podałem. I teraz nie wiem czy dzwonić jeszcze do poradni zdrowia psychicznego i o tym mówić i pytać się o inne jakieś terapie czy już dać spokój.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Warsztaty terapii zajeciowej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024