Roxann napisał/a:Uzytkowniczka napisał/a:Fajnie, że uważasz, że problemem nie jest oddawanie się za kase, ale to że mało sobie liczą. 200 zł za godzine? No skandal, wiadomo, że szanująca się kobieta powinna brać 500.
Tak uważam, że 200zł za usługę to skandal i nie wierzę, że jakaś dziewczyna z własnej, nieprzymuszonej woli się na to godzi. Po prostu biorąc pod uwagę ryzyko, również zdrowotne, nijak się to nie kalkuluje. Po prostu stawka 200zł nie robi żadnej selekcji wśród potencjalnych klientów i ...
Kobiety często podkreślają, że robią selekcję przez "odpowiednio wyższą stawkę", czyli zabrzmiałaś jakbyś się na tym znała
Więc pytanie jaka stawka NIE będzie dla Ciebie skandalem? Mi się wydaje, że 200zł to było 10 lat temu...
Stawka 300zł jest ok?
Trzy razy w miesiącu bierzesz z booking com apartament na trzy dni... czyli 9 dni musisz tam siedzieć dzień i noc... ale nie chcesz się przepracowywać, więc umawiasz się w każdym dniu z trzema panami maksymalnie... czyli 9 dni * 3 * 300 zł = 8100zł...
.... na którego w realu żadna kobieta nie spojrzy. ....
Cytat "Jeśli dziewczyna ma problem moralny z uprawianiem seksu z mężczyzną, który jej się nie podoba, a nie ukrywajmy że większość klientów nie jest dla mnie atrakcyjna fizycznie, to znaczy że ona nie nadaje się do tego zawodu. Ja lubię ludzi, lubię mężczyzn, lubię dawać przyjemność, ale ważne, aby pan był zdrowy, zadbany, miły, kulturalny. "
W naturze mężczyzny jest dążenie do seksu z różnymi kobietami, a kobiety robią selekcję kogo do siebie dopuścić a kogo nie. Dlatego prostytucja jest dobra dla mężczyzn, a nie jest dobra dla kobiet (ale to droga do szybkich pieniędzy i dlatego one to robią).
Żarcik: "Stoi facet przed lustrem nago, patrzy na siebie z totalną dezaprobatą, myśli, że będąc dziewczyną nigdy by się ze sobą nie umówił, a co dopiero pójść do łóżka... no za żadne skarby... brrr... Następnie patrzy na łóżko obok, tam leży piękna seksowna dziewczyna... znowu patrzy na siebie, potem na nią, na siebie, na nią... kiwa głową i tak sobie myśli >>Hmm... nie do wiary, że można aż tak kochać pieniądze...<<"
Mniejszą zdradą jest chwila seksu z nieznajomym niż wiele lat życia razem bez miłości. Życie bywa kolorowe, ale w większości jest szare i właśnie w tych odcieniach szarości powinnaś odnajdować szczęście. "Chciałabym to znowu poczuć... to antidotum na śmierć duchową, znowu czuć że żyję...".