Brud w domu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brud w domu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brud w domu

Sprawa według mnie nie do rozwiązania. Proszę o nie proponowanie wspólnego zamieszkania, bo przez kolejne pół roku jest to niemożliwe.
Mój problem polega na tym, że mój facet pochodzi z rodziny gdzie o porządek dba się pozornie poprzez odkurzanie dywanow i mycie okien. Ale że ściany są brudne, pokryte wilgocią i plamami, że łóżko od tej wilgoci i brudu śmierdzi to już tego jego mama nie widzi.. A że mama nie widzi to i chłop tak jest przystosowany. Przebywanie w domu mojego faceta jest dla mnie istotną katorgą. Gdy wracam do domu czuć ode mnie ten specyficzny zapach stęchlizny. Muszę wszystko prać i myć włosy. Nie wiem jak mu to powiedzieć, że mi to przeszkadza, żeby go nie obrazic? Mam przez to koszmary. Ograniczam wizyty u niego do dwóch na rok, ale zawsze to przeżywam tydzień przed.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brud w domu
Blackdiamond napisał/a:

Nie wiem jak mu to powiedzieć, że mi to przeszkadza, żeby go nie obrazic?

A dlaczego powiedzenie mu tego wprost, tak jak opisalas tutaj, mialoby go obrazic?

3

Czyli już się pogodziliście?

4

Blackdiamond napisał/a:

Sprawa według mnie nie do rozwiązania. Proszę o nie proponowanie wspólnego zamieszkania, bo przez kolejne pół roku jest to niemożliwe.
Mój problem polega na tym, że mój facet pochodzi z rodziny gdzie o porządek dba się pozornie poprzez odkurzanie dywanow i mycie okien. Ale że ściany są brudne, pokryte wilgocią i plamami, że łóżko od tej wilgoci i brudu śmierdzi to już tego jego mama nie widzi.. A że mama nie widzi to i chłop tak jest przystosowany. Przebywanie w domu mojego faceta jest dla mnie istotną katorgą. Gdy wracam do domu czuć ode mnie ten specyficzny zapach stęchlizny. Muszę wszystko prać i myć włosy. Nie wiem jak mu to powiedzieć, że mi to przeszkadza, żeby go nie obrazic? Mam przez to koszmary. Ograniczam wizyty u niego do dwóch na rok, ale zawsze to przeżywam tydzień przed.

Ale jak mu do tej pory nie powiedziałaś, to chyba nie ma takiej potrzeby.
Od sylwestra nie jesteście razem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brud w domu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024