Dziwny problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwny problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dziwny problem

Cześć.Potrzebuję porady.Otóż od dłuższego czasu mam problem ze ślinotokiem nocnym.Nawet nie wiem kiedy poduszka jest zaśliniona od mojej śliny.Nie śpię z otwartymi ustami oddycham przez nos.Czy może ktokolwiek słyszał o ślinotoku nocnym lub ma podobny problem?Co na to poradzić? Może to i  dziwne pytanie ale ja już nie wiem jaka jest tego przyczyna.Dzięki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny problem

A co na to lekarz?

3

Masz założone 24 tematy, w których pytasz o porady związane ze zdrowiem.
W tym choćby ten, w którym pytasz o dokładnie to samo co tutaj:
https://www.netkobiety.pl/t128074.html

nie pomyślałaś, żeby swoje dolegliwości jednak w pierwszej kolejności konsultować z lekarzem?

4

Katarzyna019 napisał/a:

Cześć.Potrzebuję porady.Otóż od dłuższego czasu mam problem ze ślinotokiem nocnym.Nawet nie wiem kiedy poduszka jest zaśliniona od mojej śliny.Nie śpię z otwartymi ustami oddycham przez nos.Czy może ktokolwiek słyszał o ślinotoku nocnym lub ma podobny problem?Co na to poradzić? Może to i  dziwne pytanie ale ja już nie wiem jaka jest tego przyczyna.Dzięki

nie wiesz co dzieje się przez sen tak naprawdę nie wiesz jak oddychasz ja mam często mocny ślinotok kiedy wkręcam się bardzo w jakiś sen odczuwam bardzo mocno to co się dzieje i budzę się z całą mokra buzia i gdzie ślina też jest na poduszce.nie zdarza się to non stop.jesli myślisz że masz jakiś problem zdrowotny to warto iść do lekarza nie wiem czy to objaw choroby.. być może.kiedys czytałam że to jest dość częsty problem gdy się ma przeziębienie bądź grype głównie gdy zaatakowane jest gardło bądź zatoki i nie ma swobody w oddychaniu

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dziwny problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024