Serdecznie Nie polecam !!!
Mimo jasnej informacji na wypisie z SORu o sposobie leczenia, nie otrzymałam recepty na leki w celu kontynuacji leczenia. Przez teleporade mogłam prosić tylko o jedno opakowanie leków, a mimo to kilka razy Pani doktor Klaudia Piotrowska tego dnia odmawiała mi przedłużenia recepty. Jestem po wypadku i są momenty kiedy noga jeszcze bardzo mnie boli i puchnie. Mimo wysłania zdjęć nogi, która wyraźnie jest sina i spuchnięta, a wczorajszego dnia wyjątkowo bardzo mnie bolała, nadal Pani doktor odmawiała mi wystawienia recepty, argumentując swoją decyzję brakiem dokumentacji medycznej, mimo iż wysłałam dwa wypisy z SORu. Z powodu silnego bólu, trafiłam do szpitala poraz drugi, z informacją jakie leki stosuje, gdy ból jest naprawdę duży. Prosząc Panią doktor o podpowiedź jakie jeszcze mogę wysłać dokumenty, aby dostać receptę na jedno opakowanie leków przeciwbólowych, nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, mimo kilku moich pisemnych próśb.
Podsumowując, Pani doktor nie wiadomo z jakich przyczyn odmówiła mi wystawienia recepty w celu kontynuowania leczenia. Pisałam też, że ortopeda który prowadzi moje leczenie po wypadku jest na urlopie i nie mam możliwości poproszenia go o receptę, a do lekarza rodzinnego najbliższy termin wizyty jest za 7 dni, stąd moja decyzja o internetowym wystawianiu recepty. Zostałam po prostu olana przez Panią doktor. Wczorajszego dnia płakałam dosłownie z bólu i bardzo ciężko mi było się poruszać.
Ignorancja Pani doktor jest wyjątkowo duża, brak konkretnych odpowiedzi na maile jakich oczekuje się ode mnie jeszcze dokumentów, oraz brak empatii do osoby która jest po wypadku i naprawdę cierpi z bólu, jest to po prostu przykre. "Przychodnia internetowa" w której pracuje Pani doktor nie wiem w jakim celu jest stworzona, bo wydawało mi się że właśnie w takich awaryjnych sytuacjach lekarze mogą pomóc pacjentom, ale jak widać pomyliłam się.
Muszę jednak przyznać, że wcześniej korzystałam z usług "erecept" i nie miałam żadnych problemów i zastrzeżeń, a też zdarzyło się że lekarz odmówił mi wystawienia recepty z powodu nie pełnej dokumentacji medycznej, ale dostawałam wtedy informacje co konkretnie muszę jeszcze załączyć w formularzu i recepta została mi wystawiona, a chodziło o dokładne ten sam lek o który prosiłam Panią doktor