Dziwna sytuacja z facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwna sytuacja z facetem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agnes122 (2022-09-07 14:42:50)

Temat: Dziwna sytuacja z facetem

Witam was. Przychodzę tutaj z takim problemem. Spotykałam się z facetem przez dwa miesiące. Dobrze się dogadywaliśmy, pisaliśmy ze sobą dosyć często. Raz on pisał pierwszy a raz ja,ale najczęściej on pisał bo wstawał do pracy wcześniej niż ja i za każdym razem pisał,,dzień dobry". Nawet jak był na urlopie to wysyłał mi zdjęcia widoków,swoje zdjęcia i normalnie pisaliśmy. Na spotkaniach było super,ciągle rozmawialiśmy na różne tematy, przytulaliśmy się, całowaliśmy itp ale seksu nie było bo dobrze wiedział że ja jeszcze nigdy go nie uprawiałam. Powiedział że to nie jest dla niego problem. Gdy wrócił z urlopu pisaliśmy trochę mniej bo od razu następnego dnia poszedł do pracy na 12 godzin. Potem znowu pisaliśmy normalnie. W sumie to między jednym a drugim spotkaniem była miesięczna przerwa z tego względu że przed urlopem był chory a wiem że nie kłamał bo na naszym jednym spotkaniu coś zaczęło go brać i potem rozłożyło go na tydzień i się nie widzieliśmy,potem on miał urlop,potem ja miałam urlop i tak zleciał miesiąc. Ale kontakt mieliśmy. Od początku mówił że szuka poważnych relacji bo przelotne znajomości go nie interesują, mówił że mu się podobam i że lubi spędzać ze mną czas. Dobrze się czułam w jego towarzystwie,zachowywał się tak jakby mu naprawdę zależało. Martwił się o mnie,jak padał deszcz  na naszym spacerze to dał mi swoją kurtkę żebym nie zmokła,to było miłe. Kilka dni temu jak byłam w pracy to napisał do mnie i zapytał czy chcę się z nim zobaczyć dzisiaj wieczorem i że może po mnie przyjechać i pojedziemy do niego na noc żeby spędzić razem więcej czasu bo dawno się nie widzieliśmy.Zgodziłam się, pojechaliśmy do niego,w aucie rozmawialiśmy normalnie tak jak zawsze. U niego doszło do tego że rozmawialiśmy,całowaliśmy się,był seks oralny i palcówka. Potem wzięliśmy wspólny prysznic i poszliśmy spać. Rano rozmawialiśmy normalnie,podwiózł mnie na pociąg,pożegnaliśmy się ,chciał żebym mu napisała jak dotrę do domu. Wysłałam mu wiadomość i od tamtego czasu nie rozmawiamy,nie odpisał mi na żadną z 3 wiadomości które mu wysłałam. Zaczęłam się martwić,nie wiedziałam o co chodzi. Tydzień przed spotkaniem napisał mi że cieszy się że mnie poznał, że zaczynam być dla niego ważną osobą i że chce spędzać ze mną czas na różne sposoby. Ja miałam już różne myśli w głowie i dalej nie poznałam odpowiedzi na jego milczenie. Dodam jeszcze że on jest po kilku nieudanych związkach, ja nigdy w związku nie byłam. On jest osobą która dużo rozmyśla,analizuje itp. ale jego wadą jest to że dużo sobie bierze na głowę. Myślałam że może potrzebuje czasu na przemyślenia,na swoje sprawy rodzinne, ale już przestaje mieć jakiekolwiek nadzieję na to że się odezwie.

Co myślicie o całej tej sytuacji? Myślicie że facet jeszcze się odezwie?
Dodam jeszcze że facet na wiadomości nie odpisuje, ma mnie dalej w znajomych na FB i wyświetla jako pierwszy każdą moją relację,ja już naprawdę nie wiem o co mu chodzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna sytuacja z facetem

Nie, nie odezwie się. Zbajerował, zrobił swoje i się zmył. Historia stara jak świat.

3

Zrobił swoje i się zmył. Nie ma w tym Twojej winy.
Trafiłaś na kłamcę i manipulanta.

4

A kto go tam wie...

5 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-09-07 23:50:51)

Co macie na mysli z  "zrobil swoje"?

6

Odezwie się jak będzie miał nadzieję na seks. Chwila niepewności abyś zatęskniła to być może będziesz bardziej otwarta na seks klasyczny. Coś czuję że o to mogło chodzić, taka analiza .
Teraz dostał seks oralny i póki co to zadowolony.
Nawet gdyby się odezwał, naprawdę chcesz być z kimś kto tak znika i na gdzieś Twoje uczucia?

7

blueangel napisał/a:

smile

Dostał to co chciał.

8

3 dni nie daje znaku życia, ja bym dala sobie juz spokój ze znajomością.

9

Taka refleksja: ludzie coraz częściej traktują się przedmiotowo. Nie odzywa się po trzech wiadomościach? Ciekawe jakich?

Nie odezwie sie. Jesli juz to po żeby Ciebie zaprosic na noc i zaliczy Cie po raz kolejny. Narobił Ci nadziei,zaliczył Cie i sajo nara. Nie odpisał na 3 wiadomosci to powinnas sie domyslic i daj z nim spokój. Im szybciej zapomnisz o nim tym lepiej. A jak sie odezwie to nie odpsuj. Nie reaguj na żadne sygnały z jego strony.

11

blueangel napisał/a:

Seks to nie tylko penetracja. Chciał seksu to go zdobył i sajonara.

12

Nie napisałaś ile minęło od waszego kontaktu, bo to że nie odpisał na 3 wiadomości, to ciężko sprecyzować czy pisałaś wiadomości jedna po drugiej w odstępie kilku godzin czy pisałaś jedna wiadomość na dzien. Zakładając, że nie odzywa się więcej niż dzień to myślę, że maarne szansę, żeby się odezwał. Nie oszukujmy się, odpisać na wiadomość to raptem minuta, tym bardziej że odczytał. W jakiś tam sposób Cię zaliczył, ciśnienie zeszło i facet pewnie buja się gdzieś indziej.

13

Gościowi jakby zależało by dzwonił, pisał i byś nie czekała 3 dni. Nie podobasz mu się nie chce z Tobą zwiazku. Chciał Cię trzaskać i tyle. Gość jest powalony zamiast robić komuś krzywdę mógł iść na kurtyzane, ale szkoda mu było 200zł. Zapomnij o tym typku.

14

Sprawa już się wyjaśniła. Typ nie odzywał się dwa tygodnie i dzisiaj właśnie mnie zablokował

15

Wspolczuje ci autorko. Dziekuje, ze mimo wszystko wrocilas na forum, aby dopisac zakonczenie. W tematach, ktore przeczytalam to sie nie zdarza, a szkoda. Moze sie przydac innym.

16

Myślę, że się nie odezwie.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziwna sytuacja z facetem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024