Gdybyś mógł/a mieć każdego, to czy chciałbyś/abyś stałego związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdybyś mógł/a mieć każdego, to czy chciałbyś/abyś stałego związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez pamabianka (2022-08-24 13:00:54)

Temat: Gdybyś mógł/a mieć każdego, to czy chciałbyś/abyś stałego związku?

Gdybyś miał/a wysokie powodzenie wśród płci, która cię interesuje, dostawał/a często różne propozycje z wielu stron, to czy chciałbyś/chciałabyś tworzyć stały monogamiczny związek?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdybyś mógł/a mieć każdego, to czy chciałbyś/abyś stałego związku?

Tak. Cenię sobie stabilizację i zalety związku.

3

To strasznie abstrakcyjne pytanie i odpowiedź jest raczej z gatunku tych "życzeniowych". Ja oczywiście mogę deklarować, że wolałbym tworzyć stały związek, bo generalnie lepiej się czuję w "bezpiecznych układach". Ale z drugiej strony naprawdę nie wiem, czy jakbym był np. Bradem Pittem, to czy by mi nie odwaliło big_smile Mam nadzieję, że nie.

4

Kurna, ja bym chciał mieć jakiekolwiek powodzenie... xD

5

jakis_czlowiek napisał/a:

A gdybyś miał totalne?;)

6 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-08-24 14:07:55)

pamabianka napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

A gdybyś miał totalne?;)

No to zakładam, że skoro teraz mam zerowe, to przy takiej zmianie bym nie wiedział co zrobić, zwariował i wylądował w psychiatryku xD

Ale tak, zdecydowanie monogamiczny. Ale to i tak jakaś abstrakcja dla mnie mega.

7

Wolałabym monogamiczny.
Ale pytanie odwrotne: kto chciałby być w związkach takich tylko na chwilę, raz z tym , za rok z innym a jeszcze potem jeszcze z innym/inną? I to świadomie, po prostu nie chciał się wiązać z jedną osobą.

8

Pytanie powinno być czy byłbyś/byłabyś w stanie stworzyć monogamiczny związek wink. Lekka pokusa już jest niebezpieczeństwem, a co dopiero ciagła pokusa kiedy byłbyś/byłabyś atakowany/a zewsząd. Stąd odpwiedź czemu gwiazdy zdradzają top modelki. Jak może byc inaczej kiedy gdziekolwiek jesteś pewnie ponad 50%, i to takich serio top atrakcyjnych kobiet, jest gotowych od razu pójść z Tobą do łózka;). No i oczywiście tak samo jeśli odwrócimy na żeńskie gwiazdy.

9

TSEL napisał/a:

Pytanie powinno być czy byłbyś/byłabyś w stanie stworzyć monogamiczny związek wink. Lekka pokusa już jest niebezpieczeństwem, a co dopiero ciagła pokusa kiedy byłbyś/byłabyś atakowany/a zewsząd. Stąd odpwiedź czemu gwiazdy zdradzają top modelki. Jak może byc inaczej kiedy gdziekolwiek jesteś pewnie ponad 50%, i to takich serio top atrakcyjnych kobiet, jest gotowych od razu pójść z Tobą do łózka;). No i oczywiście tak samo jeśli odwrócimy na żeńskie gwiazdy.

Zwykli ludzie też zdradzają. Tylko nie piszą o tum w tabloidach, przez co nie wiadomo i rozwody są rzadziej(głównie przez kwestie finansowo-mieszkaniowe).

10

poszedłbym w to przynajmniej do 40 lat....poza tym coraz bardziej mam wrażenie ze człowiek nie jest monogamiczny i nie ma co z tym walczyć

11

pamabianka napisał/a:

Gdybyś miał/a wysokie powodzenie wśród płci, która cię interesuje, dostawał/a często różne propozycje z wielu stron, to czy chciałbyś/chciałabyś tworzyć stały monogamiczny związek?

Nie narzekam na brak powodzenia czy jak to tam chcesz nazwać..:)
Jednak  nie chcę stworzyć żadnego monogamicznego związku. "Najadłam" się związkami w ogóle:) Dobrze mi samej, więc po co zmieniać coś, co jest dobre?

Ludzie z reguły wiążą się z miłości.....chcą żyć z tym jednym jedynym.....i nie ważne jest powodzenie.

Chyba, że komuś tylko sex w głowie.....to rżnie wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka smile

13

Miałam powodzenie, a długo byłam sama, bo nie interesowały mnie relacje przelotne czy na przeczekanie; można powiedzieć, że czekałam na tego jedynego. wink Więc myślę, że gdybym mogła mieć każdego, to moje życie by się nie zmieniło i wyglądałoby dokładnie tak jak teraz.

14

Po co mi każdy, do kopulacji? Jakie z tego korzyści, oprócz jak się poszczęści kilku chwil orgazmu. Smutne jest życie ludzi, dla których ważne jest tylko, że mogą mieć każdego.  Spełnienie to szczęście zaznać bycia z kimś z kim jest ci dobrze. Albo, ze jest komuś dobrze samemu ze sobą.
Możliwość bycia z każdym zabija wyjątkowość, niepowtarzalność.

15

Czysto teoretycznie, nie lubię zmian, a stabilizację i rutynę, więc i tu raczej byłoby podobnie, ale realanie... będąc na przeciwległym biegunie tej skali, nie ma sensu zaprzątać sobie tym głowy wink

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdybyś mógł/a mieć każdego, to czy chciałbyś/abyś stałego związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024