Prosze o pomoc w zrozumieniu .Nie potrafię zrozumieć chlopaka-36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prosze o pomoc w zrozumieniu .Nie potrafię zrozumieć chlopaka-36 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 42 ]

1 Ostatnio edytowany przez catty.melena (2022-08-14 22:25:25)

Temat: Prosze o pomoc w zrozumieniu .Nie potrafię zrozumieć chlopaka-36 lat

Na koniec maja poznałam chlopaka, była między nami niesamowita chemia i wieczór skończyliśmy u mnie w domu. Kojarzyliśmy się już wcześniej bo chodzimy do tego samego baru i znamy tych samych ludzi.
Potem ja nic się nie odzywałam, bo nie chciałam się łudzić, że coś z tego może być po takiej szalonej nocy. Ale on zaczepiał, zagadywał na instagramie. Po 2 tygodniach widzieliśmy się znowu w tym barze i było fajnie, dużo czasu spędziliśmy razem, ale wyszliśmy osobno smile zagadałam tylko kiedy pójdziemy na piwo sami i on powiedział że jutro smile następnego dnia popołudniu odezwałam się w tej sprawie to napisał, że zapomnial że już jest umówiony do kina. Ja napisałam mu na to, że jak nie chce mnie poznać bliżej to może wprost napisać to on na to żebym nie wywierala presji. Po tym kontakt trochę się zmienił, jak wcześniej pisałem to teraz nic i ja stałam się stroną,która szukała tego kontaktu, pogubiłam się przez to, że nagle po propozycji piwa zmiana stosunku do mnie.
Mieliśmy wtedy przez to kilka dziwnych wymian wiadomości a stanęło na tym że mam nie naciskać, on teraz jest po 6 letnim związku I nie chce spotykać się z nikim więc tylko przyjaźń. Zaakceptowałam to bo czułam.ze jest coś między nami więc może to lepiej poznać się na spokojnie jako przyjaciele i zobaczyć co z tego wyjdzie później. Potem znowu spotkaliśmy się w naszym barze, gdzie ja byłam z przyjaciółką. Stresowałam.soe jak wszedł do baru bo nie wiedziałam w dumie w jakich stosunkach jesteśmy, czy jesteśmy ok. Podeszłam do niego do baru I zaczęliśmy rozmawiać było ok. Wtedy zaczęła przychodzić non stop do nas moja przyjaciółka, która zrobiła wszystko żeby stać się w centrum uwagi i ja już nawet nie miałam jak odpowiedzieć na pytanie jak mi zadał, bo ona od razu coś do niego mówiła. Oczywiście ona wiedziała, że on mi się podoba. Potem pojechaliśmy we 3 do innego baru, tam już zrobiłam tak, że dałam jej swoją kartę żeby szla pi drinki bo chciałam z nim zostać sama. Było ok dopóki nie wróciła. Potem pojechaliśmy też wszyscy razem do mnie, ja siedziałam obok kierowcy a oni z tyłu. W domu przygotowywałam jedzenie dla nich i wracając do nich zauważyłam że pod stołem jej ręce są na jego nogach. Wkurzyłam się, nie powiedziałam nic i wyszlam zapalić na balkon. On mówił żebym nie szła ale ja byłam wkurzona więc wyszlam, jak wróciłam to ona powiedziała, że jedzie już do domu. On jeszcze chwile został ze mną ale nie chciał zostać na noc więc nic się nie wydarzyło.
Następnego dnia, zobaczyłam że jeszcze ja dodał do znajomych na insta, tak nagle. Przyjacioleczka mi napisała, że dotykał ją w taxi, u mnie w domu. Zapytałam się dlaczego nie zareagowala, to powiedziała że zapytała się grzecznie co robi a on wzruszył ramionami. Napisałam też do niego o te sytuację a on do mnie że nie pamięta niczego i nie chce nic ani z nią ani z nikim. Ja czułam się dziwnie, oboje wiedzieli ze on mi się podoba. Ta sytuacja bardzo mnie zabolała. Jak moja przyjaciolka mogła nie zareagować? Zapytałam się jej czy ob jej się podoba , odpowiedziała że nie więc powiedziałam jej że mam problem x zaufaniem do niej więc wolę żeby go usunęła z instagramu, skoro tylko 2 razy w zyciu z nim rozmawiala i jej się nie podoba. Nie chciała tego zrobić co jeszcze bardziej mnie irytowało, on moich relacji nie oglądał , a jej tak. Potem miała mi mówić wszystko co zrobi w jej stronę, nie powiedziała jak zareagował na jej relacje, dopiero po czasie się mi przyznała. Ja już nie potrafiłam rozmawiać z nią, nie miałam zaufania i nie wiedziałam co myśleć bo jeszcze mi mówiła że on nie jest wart uwagi mojej itp. A potem nie przyznała się że on do niej napisał o tą sytuację u mnie w domu i w taxi. Ona mu powiedziała że nic się nie wydarzyło I też nie pamięta. Mi specjalnie co innego powiedziała. Ja strasznie pokłóciłam się z nim wtedy bo nie rozumiał że nie powinna wydarzyć się taka sytuacja w moim domu skoro wie, że mi się podoba i mi powiedział ze nic nie chce z nikim. Zablokował mnie, nie rozumiał że nawet jeśli nie jesteśmy razem to taka sytuacja z moją przyjaciółka w moim domu nie była ok. Powtarzal tylko ze moze robic co chce i z kim chce. Jeszcze dodał że pierwszej nocy nie miał na mnie ochoty ale to ja nalegalam, już pisał tak po chamsku gdzie wiadome że jakby nic nie chciał to nie pojechałby wtedy ze mną. Bardzo przeżyłam to zablokowanie.
Ona w tym czasie przyznała mi się że coś czuję do niego,  nie chciała mi się przyznać bo ciężko jej z tym j woli zrezygnować z naszej przyjaźni niż spojrzeć mi w oczy
Zapytałam się żeby mi powiedziała czy rozmawiają I chcą się spotykać. Odpowiedziała że tak rozmawiają I chcą się spotykać. Ja ja w momencie zablokowałam pisząc że jest zaklamaną osobą. Po czasie wysłała mi smsa że przeprasza to był glupi zart, nic między nimi nie ma i chciała tylko zobaczyć moje zachowanie. Jaj jej odp że bawić się moze uczuciami innych osób ale nie moimi. Zapytała się czy jej wybaczę kiedyś to odpisałam jej : usuń go z insta i odpocznij, ona na to : usunę. Na drugi dzień zapytalam się czy go usunęła to już nie odpisała. Ja ją usunęłam ze wszystkich sociali bo nie chce takich ludzi kolo mnie. Uważam, że oklamala mnie z sytuacja w taxi i w domu sama do niego się dostawiala. Napisałam to wszystko temu chłopakowi na WhatsApp bo tam mnie nie Zablokował tylko usunął numer.
Tak milczeliśmy przez 3 tygodnie.
A teraz nagle w patrzę a tutaj jestem rano w niedzielę odblokowana przez niego, jeszcze w nocy idąc spać o 2 byłam zablokowana ( widziałam to po braku czatu z nim kiedy jestem zablokowana i w momencie odblokowania czat się pokazał).

Nie wiem dlaczego mnie odblokowal tak nagle.
Nie było go w Polsce teraz przez ten czas kłótni, wrocil teraz , a to był jego pierwszy weekend w Polsce od miesiąca

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prosze o pomoc w zrozumieniu .Nie potrafię zrozumieć chlopaka-36 lat

Serio zależy ci na takim facecie?
Przyjaciółeczka to tez niezłe ziółko.
Pomyśl nad lepszym doborem ludzi którymi się otaczasz.

3

Przespałaś się z gościem, potem się nie odzywałaś, potem nagle zaczęłaś cisnąć na spotkanie, a potem wyszłaś na zazdrosną wariatkę.

To tak w skrócie.

4

Odzywałam się po, to ja wyszlam z propozycją piwa

5

Szeptuch napisał/a:

Serio zależy ci na takim facecie?
Przyjaciółeczka to tez niezłe ziółko.
Pomyśl nad lepszym doborem ludzi którymi się otaczasz.

Fałszywa przyjaciółka już skreślona na zawsze.

Jego chciałabym zrozumieć, chciałabym się dowiedzieć o co mu chodziło i chciałabym się dowiedzieć dlaczego teraz tak nagle mnie odblokował.

6 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2022-08-14 22:12:31)

Tutaj nie ma wiele do tłumaczenia.
Zaliczył cie i tyle.
nie miał ochoty na żaden związek.
W jego orbicie pojawiła sie twoja przyjaciółeczka, również chętna,
Ją pewnie tez zaliczył.
Teraz ma braki na horyzoncie wiec pisze do ciebie licząc na sex.

7

Szeptuch napisał/a:

Tutaj nie ma wiele do tłumaczenia.
Zaliczył cie i tyle.
nie miał ochoty na żaden związek.
W jego orbicie pojawiła sie twoja przyjaciółeczka, również chętna,
Ją pewnie tez zaliczył.
Teraz ma braki na horyzoncie wiec pisze do ciebie licząc na sex.

Nie zaliczył jej.
Gdyby tylko seks był istotny to w ostatnią noc też zostałby i uprawialibysmy seks a tak się nie stało

8

Tylko  po co nagle mnie teraz odblokował ?

9

catty.melena napisał/a:

Po to, żebyś rozkminiała.

10

catty.melena napisał/a:

Mogło być tak, że odblokował  cię, bo ty zablokowałaś przyjaciółkę.
W sumie to jak on się tobą nie zainteresował, to po co to ciągniesz/

11

Tamiraa napisał/a:
catty.melena napisał/a:

A co ma do tego że ją zablokowałam ?
Zablokowałam ją 3 tygodnie temu a nie wczoraj

12

Nagle w nocy z soboty na niedzielę mnie odblokowuje. 
Nagle Pomyślał o mnie o 4 w nocy "odblokuje ją"  no dziwne to jest

13

catty.melena napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Źle zrozumiałam. No, to z innej beczki: jakby myślał o tobie poważnie, to pewnie dałby znać. Napisał ci coś?

14

Tamiraa napisał/a:
catty.melena napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Źle zrozumiałam. No, to z innej beczki: jakby myślał o tobie poważnie, to pewnie dałby znać. Napisał ci coś?

Wydaje mi się, że był w barze do którego zawsze chodzimy. Może myślałam że mnie tam spotka a ja w ten weekend byłam poza miastem.

Za tydzień pewnie się zobaczymy co dla mnie będzie bardzo ciężkim przeżyciem bo rozum jedno a jednak serce drugie bo zauroczyłam się nim wtedy na początku i wciąż to trwa...

15

catty.melena napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Wydaje mi się, że był w barze do którego zawsze chodzimy. Może myślałam że mnie tam spotka a ja w ten weekend byłam poza miastem.

Za tydzień pewnie się zobaczymy co dla mnie będzie bardzo ciężkim przeżyciem bo rozum jedno a jednak serce drugie bo zauroczyłam się nim wtedy na początku i wciąż to trwa...

To po co idziesz do tego baru? Liczysz na cos? Odpusc to nie bedziesz cierpiec.

16

KoloroweSny napisał/a:
catty.melena napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

To jest mój ulubiony bar, przychodzą tam moi znajomi . To jest bar tematyczny, znam go od 10 lat . Rezygnowac z mojego ulubionego miejsca przez niego ?
Ja tam mam więcej znajomych niż on, to on może tam nie przychodzić bo wie że tam się spotkamy.
Ja nie zachowałam się źle wobec niego więc dlaczego ja mam rezygnować z czegoś co lubię?

17

Odpuść, nie analizuj, stało się a teraz mesz pewność że to nie jest materiał na coś poważnego. Dla niego to była zabawa, nie chcę CIebie całkowicie skreślać bo mu napompowało się ego że jesteś o niego zazdrosna i potencjalnie ma dostęp do seksu jak by z tą drugą nie wyszło. Tak bywa.

18

kamiloo86 napisał/a:

Odpuść, nie analizuj, stało się a teraz mesz pewność że to nie jest materiał na coś poważnego. Dla niego to była zabawa, nie chcę CIebie całkowicie skreślać bo mu napompowało się ego że jesteś o niego zazdrosna i potencjalnie ma dostęp do seksu jak by z tą drugą nie wyszło. Tak bywa.

Z tą drugą nic nie chce, nie jest w jego typie.  Tego jestem pewna bo to mi pisał.

19

36 lat to nie chłopak, lecz stary koń wink

20

catty.melena napisał/a:
kamiloo86 napisał/a:

Z tą drugą nic nie chce, nie jest w jego typie.  Tego jestem pewna bo to mi pisał.

nie słowa świadczą o prawdzie lecz czyny, spójrz na to co napisałaś z perspektywy 3 osoby i postaraj na chwilę odciąc emocje.
nie wydaje CI się że zbyt dużo emocji w Tobie się wygenerowało? czemu on dla Ciebie nagle jest tak ważny? odpowiedz sobie

21

kamiloo86 napisał/a:
catty.melena napisał/a:
kamiloo86 napisał/a:

nie słowa świadczą o prawdzie lecz czyny, spójrz na to co napisałaś z perspektywy 3 osoby i postaraj na chwilę odciąc emocje.
nie wydaje CI się że zbyt dużo emocji w Tobie się wygenerowało? czemu on dla Ciebie nagle jest tak ważny? odpowiedz sobie

Bo niestety coś poczułam do niego.

22

Normalne że po fajnym seksie pojawiają się emocje, trzeba jednak podejść do sprawy realistycznie, on jasno zaznaczył że nie myśli o poważnej relacji, raczej nie jest też nastawiony na relację z Tobą, ewidentnie odbija sobie poprzedni związek. Odblokowuje i blokuje bo nie wie jak zareagować na to że czuje nacisk z Twojej strony. Dużo facetów tak robi.

23

kamiloo86 napisał/a:

Normalne że po fajnym seksie pojawiają się emocje, trzeba jednak podejść do sprawy realistycznie, on jasno zaznaczył że nie myśli o poważnej relacji, raczej nie jest też nastawiony na relację z Tobą, ewidentnie odbija sobie poprzedni związek. Odblokowuje i blokuje bo nie wie jak zareagować na to że czuje nacisk z Twojej strony. Dużo facetów tak robi.

Ja nic do niego nie pisze, nie szukam kontaktu, więc nie musiał tanie odblokowywać skoro nie chce mnie w swoim życiu.
A w ten weekend pewnie zobaczymy się w barze I nie wiem jak mam się zachować wobec niego

24

Te problemy szesnastolatków...

25

catty.melena napisał/a:
kamiloo86 napisał/a:

Ja nic do niego nie pisze, nie szukam kontaktu, więc nie musiał tanie odblokowywać skoro nie chce mnie w swoim życiu.
A w ten weekend pewnie zobaczymy się w barze I nie wiem jak mam się zachować wobec niego

Musisz się pogodzić że to on ma kontrolę nad Tobą. Niestety tak bywa po seksie, biologia swoje robi. Nie narzucaj się i zachowuj normalnie. Po pewnym czasie emocje opadną.

26

catty.melena napisał/a:
KoloroweSny napisał/a:
catty.melena napisał/a:

To jest mój ulubiony bar, przychodzą tam moi znajomi . To jest bar tematyczny, znam go od 10 lat . Rezygnowac z mojego ulubionego miejsca przez niego ?
Ja tam mam więcej znajomych niż on, to on może tam nie przychodzić bo wie że tam się spotkamy.
Ja nie zachowałam się źle wobec niego więc dlaczego ja mam rezygnować z czegoś co lubię?

Dlatego, ze po nim to splynie a Ty bedziesz przeżywać jak mrówka okres? I pozniej bedzie 10 stron wywodu dlaczego nawet cześć nie powiedział albo jak Ci było przykro. Zapytam raz jeszcze, na co Ci to ?

27

Szokujące że jesteście wszyscy tacy starzy, a zachowania jak u dzieci. I to Twoje pisanie do niego z pretensjami po każdej rozmowie z przyjaciółką. Fakt, bardzo źle się zachowali w Twoim mieszkaniu, ale z drugiej strony on Ci niczego nie obiecywał, więc po co do niego pisałaś z wyrzutami?

A odblokować mógł nawet niechcący - po ponownym zainstalowaniu WhatsAppa czy zmianie telefonu (mi się tak raz zdarzyło).

28

madoja napisał/a:

Szokujące że jesteście wszyscy tacy starzy, a zachowania jak u dzieci. I to Twoje pisanie do niego z pretensjami po każdej rozmowie z przyjaciółką. Fakt, bardzo źle się zachowali w Twoim mieszkaniu, ale z drugiej strony on Ci niczego nie obiecywał, więc po co do niego pisałaś z wyrzutami?

A odblokować mógł nawet niechcący - po ponownym zainstalowaniu WhatsAppa czy zmianie telefonu (mi się tak raz zdarzyło).

Odblokował na instagramie.

Mam nadzieję,że jeśli kiedyś twoja przyjaciółka będzie chciala bzykac się z jakimś mężczyzna, który Ci się podoba też do tego podejdziesz na luzie a nawet wynajmiesz im romantyczny hotel

29

madoja napisał/a:

Dodam, jeszcze ze nie miałam pretensji po każdej rozmowie z tą dziwką bo takich rozmów nie było. Bo on jej nie chce.

30

catty.melena napisał/a:
madoja napisał/a:

Mam nadzieję,że jeśli kiedyś twoja przyjaciółka będzie chciala bzykac się z jakimś mężczyzna, który Ci się podoba też do tego podejdziesz na luzie a nawet wynajmiesz im romantyczny hotel

Przyjaciółkę bym olała, ale czepiać się faceta? To mega, mega żałosne. Byłoby mi wstyd.
Wyszłaś na wariatkę i desperatkę, że aż Ci powiedział że nie miał ochoty na seks tylko Ty wymusiłaś i do tego Cię zablokował.
A Ty teraz rozkminiasz czemu odblokował. Jakich odpowiedzi oczekujesz? Że przejrzał na oczy i zrozumiał że Cię kocha? big_smile

31

madoja napisał/a:
catty.melena napisał/a:
madoja napisał/a:

Przyjaciółkę bym olała, ale czepiać się faceta? To mega, mega żałosne. Byłoby mi wstyd.
Wyszłaś na wariatkę i desperatkę, że aż Ci powiedział że nie miał ochoty na seks tylko Ty wymusiłaś i do tego Cię zablokował.
A Ty teraz rozkminiasz czemu odblokował. Jakich odpowiedzi oczekujesz? Że przejrzał na oczy i zrozumiał że Cię kocha? big_smile

A mi nie jest wstyd. Bo to nie ja okazałam brak szacunku komuś, on wiedział o moich uczuciach i chciał się przyjaźnić więc nie będę tą głupią, która akceptuje i siedzi cicho jak ktoś nie okazuje mi szacunku.

Zastanawiam się dlaczego mnie odblokowal bo nikt normalny o 3-7 rano nie siedzi na instagramie i nie zastanawia się czy kogoś odblokować, bo ma się w dupie osoby zablokowane. A on z jakiegoś powodu myślał o mnie i mnie odblokowal.
Skoro nie chce mieć mnie w swoim życiu to mógł mnie zostawić zablokowaną.

32

catty.melena napisał/a:
madoja napisał/a:
catty.melena napisał/a:

A mi nie jest wstyd. Bo to nie ja okazałam brak szacunku komuś, on wiedział o moich uczuciach i chciał się przyjaźnić więc nie będę tą głupią, która akceptuje i siedzi cicho jak ktoś nie okazuje mi szacunku.

Zastanawiam się dlaczego mnie odblokowal bo nikt normalny o 3-7 rano nie siedzi na instagramie i nie zastanawia się czy kogoś odblokować, bo ma się w dupie osoby zablokowane. A on z jakiegoś powodu myślał o mnie i mnie odblokowal.

Jakiego braku szacunku? Szacunku to Ty nie masz do siebie.
On wiedział o Twoich uczuciach i jak sama widzisz, miał je głęboko gdzieś.

Odblokował, bo może chciał zobaczyć czy robisz dramę? Ty też dobra jesteś, że się zorientowałaś, że odblokował. Oboje siebie warci.

33

Lady Loka napisał/a:
catty.melena napisał/a:
madoja napisał/a:

Odblokował, bo może chciał zobaczyć czy robisz dramę? Ty też dobra jesteś, że się zorientowałaś, że odblokował. Oboje siebie warci.

Jak jest się zablokowanym to nie masz dostępu do czatu w wiadomościach, a jak odblokowanym to masz . Chyba normalne, że zwróciło to moją uwagę

34

catty.melena napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Jak jest się zablokowanym to nie masz dostępu do czatu w wiadomościach, a jak odblokowanym to masz . Chyba normalne, że zwróciło to moją uwagę

Dostęp do chatu masz tylko pisać nie mogłaś, więc musiałaś wchodzić i sprawdzać regularnie, że się zorientowałaś. Pytanie po co.

35

Lady Loka napisał/a:
catty.melena napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Dostęp do chatu masz tylko pisać nie mogłaś, więc musiałaś wchodzić i sprawdzać regularnie, że się zorientowałaś. Pytanie po co.

Rozumiem, że Ty wiesz lepiej niż ja ?
Mi się czat nie pokazywał.
Przypominam, że napisałam tutaj po rady a nie po publiczne zbesztanie mnie za to że w ogóle żyje. Ludzie!!! Po drugiej stronie są zywe osoby z uczuciami, ludzie piszą tutaj bo potrzebują wsparcia a nie dodatkowych negatywnych bodźców, aby dowiedzieć się że są nikim .

36

Czasem wsparcie nie polega na głaskaniu po główce i przytakiwaniu i jojczeniu. Tego oczekiwałaś? Czy opinii wprost i szczerej odpowiedzi co źle robisz?
Moze zaznacz od razu, ze chcesz tylko ubolewania nad Twoim smutnym losem i pojazdów na kolesia i koleżankę.

37

On cię odblokował, bo to wielka miłość, siedział, myślał, a serduszko pukało coraz mocniej. On na 100% myśli... co ja pierdolę - ON CZUJE CAŁYM SOBĄ, że jesteś tą jedyną, a odblokowanie cię to właśnie taki znak! Odezwij się teraz do niego, a dalej to już będzie kula śniegowa: zaręczyny, ślub, dzieci, miłość dozgonna.

38

catty.melena napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
catty.melena napisał/a:

Przypominam, że napisałam tutaj po rady a nie po publiczne zbesztanie mnie za to że w ogóle żyje. Ludzie!!! Po drugiej stronie są zywe osoby z uczuciami, ludzie piszą tutaj bo potrzebują wsparcia a nie dodatkowych negatywnych bodźców, aby dowiedzieć się że są nikim .

Czy zbesztaniem jest napisanie, że gość ma Cię w dupie? Bo ma.
Następnym razem się nie przywiązuj do ludzi, którzy chcą od Ciebie tylko seksu.
On więcej od Ciebie nie chce. Może odblokował, bo nie ma innej kobiety, z którą może sobie ulżyć, a Ty jesteś pod ręką i chętna?

Naprawdę po takich akcjach to gościa byś zablokowała sama i nie rozkminiałabyś czy coś Ci się pokazało czy nie pokazało.
I tak, wiem, bo jak kogoś zablokowałam na ig to chat miałam dopóki go nie usunęłam.

39

KoloroweSny napisał/a:

Czasem wsparcie nie polega na głaskaniu po główce i przytakiwaniu i jojczeniu. Tego oczekiwałaś? Czy opinii wprost i szczerej odpowiedzi co źle robisz?
Moze zaznacz od razu, ze chcesz tylko ubolewania nad Twoim smutnym losem i pojazdów na kolesia i koleżankę.

W tym wątku wsparcie polega na tym, iż cała wina jest po mojej stronie a moja koleżanka i ten gościu są święci.

Wsparcie polega na realnej pomocy a nie pisaniu, że ja sprawdzam non stop media i patrzę czy jestem odblokowana.
Jak chcecie jeszcze coś przykrego mi powiedzieć to dawajcie. Przyjmuje wszystko !!!!

Będzie Wam lepiej jak napisze że jestem tak brzydka i głupią, że miała rację moja przyjaciolka obmacujac go po nogach. Bo kto chciałby takie głupie i brzydkie szkaradlo jak ja!!!

Lepiej Wam ? Podniosła się Wam samoocena ?

40

Lady Loka napisał/a:
catty.melena napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Czy zbesztaniem jest napisanie, że gość ma Cię w dupie? Bo ma.
Następnym razem się nie przywiązuj do ludzi, którzy chcą od Ciebie tylko seksu.
On więcej od Ciebie nie chce. Może odblokował, bo nie ma innej kobiety, z którą może sobie ulżyć, a Ty jesteś pod ręką i chętna?

Naprawdę po takich akcjach to gościa byś zablokowała sama i nie rozkminiałabyś czy coś Ci się pokazało czy nie pokazało.
I tak, wiem, bo jak kogoś zablokowałam na ig to chat miałam dopóki go nie usunęłam.

Klame ze u mnie czat się nie pokazywał? To jest to Wasze wsparcie ze wmawiacie mi rzeczy, które u mnie inaczej wyglądały bo u Was tak wyglądają?

Wsparcie równa się wmawianie komuś czegoś co było inaczej ?

Gratuluje !

41

Ile Ty masz lat, Kobieto? Zachowujesz się jak nastolatka, olej typa i nara. Słabo też, że przyjaźniłaś się z tą dziewczyną a teraz nagle wyzywasz ją od dziwek. A tak poza tym to czy przypadkiem nie jesteś trollem?

42

promemoria napisał/a:

Ile Ty masz lat, Kobieto? Zachowujesz się jak nastolatka, olej typa i nara. Słabo też, że przyjaźniłaś się z tą dziewczyną a teraz nagle wyzywasz ją od dziwek. A tak poza tym to czy przypadkiem nie jesteś trollem?

Słabo ? A mam mieć do niej szacunek? Wykorzystywała mnie w "przyjaźni" potem nie miała szacunku do mnie i podrywała chlopaka, który mi się podoba, na moich oczach . To kim ona jest , dla mnie dziwką bez jakichkolwiek zasad, dlatego nie ma przyjaciół.

Posty [ 42 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Prosze o pomoc w zrozumieniu .Nie potrafię zrozumieć chlopaka-36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024