Czy wy kobiety często czujecie spojrzenie mężczyzn na własnych piersiach? Co czujecie, jeśli zobaczycie, jak mężczyzna tak na chwilę zawiesił na nich spojrzenie, ale potem szybko wrócił do tego co robił przed chwilą? Ciekawi mnie, czy to jest odbierane jako coś przyjemnego, tak mieć świadomość, że ktoś nie mógł się oprzeć żeby sobie tam na moment po prostu popatrzeć?
Jasne, jest to w jakiś sposób przyjemne. Ale jak wiem, że facet jest zajęty, to wzbudza tym we mnie jednocześnie politowanie.
Jak facet przystojny to przyjemne. Jak nie to odrzucające.
Jak facet przystojny to przyjemne. Jak nie to odrzucające.
Rozumiem,że wsparłeś to swoim doswiadczeniem z oglądania Twoich piersi przez przystojnych facetów?
Lecz dzień lęki wymiecie,wiec spokojnie możecie drzwiami trzasnąć i zasnąć gdy "dobranoc" powiemy wam
Czy wy kobiety często czujecie spojrzenie mężczyzn na własnych piersiach? Co czujecie, jeśli zobaczycie, jak mężczyzna tak na chwilę zawiesił na nich spojrzenie, ale potem szybko wrócił do tego co robił przed chwilą? Ciekawi mnie, czy to jest odbierane jako coś przyjemnego, tak mieć świadomość, że ktoś nie mógł się oprzeć żeby sobie tam na moment po prostu popatrzeć?
Nie jestem kobietą z przerośniętym gruczołem,który trzęsie mi się na wszystkie strony gdy idę,zatem jeśli facet zawiesi spojrzenie na moim sportowym biuście oznacza to,że...widać mi brodawki
Zatem odbieram to jako info,że zapomniałam plastrów na przyklad:)
Odbieram to jak każde spojrzenie na każdą część ciała: czy na usta,twarz,nogi- ot po prostu zostałam zmierzona wzrokiem.Nie przywiązuję do tego wagi i nie odczytuje jako przyjemność lub jej brak
Lecz dzień lęki wymiecie,wiec spokojnie możecie drzwiami trzasnąć i zasnąć gdy "dobranoc" powiemy wam
Be. napisał/a:Jak facet przystojny to przyjemne. Jak nie to odrzucające.
Rozumiem,że wsparłeś to swoim doswiadczeniem z oglądania Twoich piersi przez przystojnych facetów?
Tak, ewentualnie na publikacjach naukowych, luźnych filmikach na ten temat oraz szczerej opinii kilku kobiet:). Polecam zacząć poznawać siebie, gojka.
Jak złapie faceta na wgapianiu się w piersi to z pewnością to nie było dyskretne. To jest żenujące i prymitywne.
Pewnie to samo jak facet. Jak zmierzy go wzrokiem atrakcyjna kobieta a i jeszcze zagada to jest on zadowolony. Jak zmierzy go wzrokiem stara, brzydka i zaniedbana baba i zagada, to on pomyśli a co ta ropucha chce ode mnie
Zależy więc kto patrzy.
Jak złapie faceta na wgapianiu się w piersi to z pewnością to nie było dyskretne. To jest żenujące i prymitywne.
A jak złapiesz go na patrzeniu np. na ładny przyciągający oko samochód? Też żenujące i prymitywne?
Odpowiadając na wątkowe pytanie u kobiet to zależy. Kto patrzy, na czyje patrzy, jak patrzy i cały zbiór innych zmiennych.
Prosiaczkowo napisał/a:Jak złapie faceta na wgapianiu się w piersi to z pewnością to nie było dyskretne. To jest żenujące i prymitywne.
A jak złapiesz go na patrzeniu np. na ładny przyciągający oko samochód? Też żenujące i prymitywne?
Odpowiadając na wątkowe pytanie u kobiet to zależy. Kto patrzy, na czyje patrzy, jak patrzy i cały zbiór innych zmiennych.
Ludzkie ciało nie jest przedmiotem, więc porównanie z dupy.
Najlepsze jest to, że kobiety pragną tych spojrzeń i zdecydowanych działań łamiących granicę przyzwoitości;)))
Najlepsze jest to, że kobiety pragną tych spojrzeń i zdecydowanych działań łamiących granicę przyzwoitości;)))
Ta.. szczególnie od grubego zboka.
Jakaś statystyka tych badań? Bo jako kobieta się zupełnie nie zgadzam.
Be. napisał/a:Najlepsze jest to, że kobiety pragną tych spojrzeń i zdecydowanych działań łamiących granicę przyzwoitości;)))
Ta.. szczególnie od grubego zboka.
Jakaś statystyka tych badań? Bo jako kobieta się zupełnie nie zgadzam.
E no jak lajkuje i podbija oglądalność, to nie.
nirobi28 napisał/a:Czy wy kobiety często czujecie spojrzenie mężczyzn na własnych piersiach? Co czujecie, jeśli zobaczycie, jak mężczyzna tak na chwilę zawiesił na nich spojrzenie, ale potem szybko wrócił do tego co robił przed chwilą? Ciekawi mnie, czy to jest odbierane jako coś przyjemnego, tak mieć świadomość, że ktoś nie mógł się oprzeć żeby sobie tam na moment po prostu popatrzeć?
Pewnie to samo jak facet. Jak zmierzy go wzrokiem atrakcyjna kobieta a i jeszcze zagada to jest on zadowolony. Jak zmierzy go wzrokiem stara, brzydka i zaniedbana baba i zagada, to on pomyśli a co ta ropucha chce ode mnie
Zależy więc kto patrzy.
Myślę, że rossanka wyczerpała temat.
https://www.youtube.com/watch?v=xBT7wgEVpHo
https://www.netkobiety.pl/p3873382.html#p3873382
gojka102 napisał/a:Be. napisał/a:Jak facet przystojny to przyjemne. Jak nie to odrzucające.
Tak, ewentualnie na publikacjach naukowych, luźnych filmikach na ten temat oraz szczerej opinii kilku kobiet:). Polecam zacząć poznawać siebie, gojka.
Aaach n o taaak
Szczera opinia kilku kobiet i publikacje naukowe
No bo któż może mnie znać lepiej niż Ty i te publikacje naukowe
Mogę prosić o tytuły?
Hahahha! Cudne! Hmmm,ja co prawda nie pragnę tego od facetów,których nie znam,no ale co ja tam mogę wiedzieć Nie znam siebie przecież tak jak Ty mnie znasz-tak jak Ty znasz wszystkie kobiety,specjalisto
Ciekawi mnie, czy to jest odbierane jako coś przyjemnego, tak mieć świadomość, że ktoś nie mógł się oprzeć żeby sobie tam na moment po prostu popatrzeć?
Nie, to nie jest nic przyjemnego, jest to dla mnie takie jakieś... przedmiotowe. U mnie nie ma na co patrzeć bo chodzę w zakrywających ubraniach, brak dekoltów itd. ale samo zjawisko wywołuje u mnie politowanie i to bez różnicy czy to wolny, czy żonaty patrzy (ktoś to rozgraniczył, dlatego o to zahaczyłam)
Be. napisał/a:gojka102 napisał/a:Rozumiem,że wsparłeś to swoim doswiadczeniem z oglądania Twoich piersi przez przystojnych facetów?
Aaach n o taaak
Szczera opinia kilku kobiet i publikacje naukowe
No bo któż może mnie znać lepiej niż Tyi te publikacje naukowe
Mogę prosić o tytuły?
Wykop.pl
Niech będzie zatem, że wykop. Przeprosisz grzecznie to dostaniesz. I proszę się zobowiązać do tego, że się zapoznacie z tym.
A jak się faceci czują gdy kobieta patrzy na krocze?
Ja nie lubię, gdy mężczyzna patrzy mi na piersi, czuję się nieswojo. Subtelne spojrzenie ok, ale gdy na tym przyłapie to musi już to być bardziej perfidne "obczajanie", wówczas mam gorszą ocenę takiego mężczyzny.
Niech będzie zatem, że wykop. Przeprosisz grzecznie to dostaniesz. I proszę się zobowiązać do tego, że się zapoznacie z tym.
Czekamy z niecierpliwością aż podzielisz się z nami tymi naukowymi publikacjami
22 2022-08-05 13:01:26 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-05 13:01:52)
To się czytać naucz wpierw. Ty ogólnie jesteś tak słaba, że naprawdę nie chce mi się prowadzić tej interakcji.
Jak przyłapany się zmiesza to okej. Jak przyłapany się dalej gapi to przemoc- zamach torebką Żartuję, nie?
Ale jak się dalej gapi to niefajnie się czuję. Pewnie zabiorę się z bufetem gdzie indziej. Jak się zmiesza to zabawnie jest i luz nic się nie stało.
Szczęście trzeba rwać jak świeże wiśnie, póki jeszcze czas...
https://m.youtube.com/watch?v=Ty9Pcg3qrmU
Nic sobie nie myślę. Od ponad 2 lat w sytuacjach nieformalnych chodzę praktycznie zawsze bez stanika, więc nic dziwnego, że się patrzą, nie są przyzwyczajeni do takich widoków. We Francji, Włoszech czy Hiszpanii mnóstwo kobiet z tzw. sportowym biustem chodzi latem bez biustonoszy i nikogo to nie dziwi, przeciwnie jak w Polsce.
Prymitywna to jest twoja wiedza o biologii. Piersi kobiety są naturalnym seksualnym wabikiem dla mężczyzn.
Prosiaczkowo napisał/a:Jak złapie faceta na wgapianiu się w piersi to z pewnością to nie było dyskretne. To jest żenujące i prymitywne.
Prymitywna to jest twoja wiedza o biologii. Piersi kobiety są naturalnym seksualnym wabikiem dla mężczyzn.
To może od razu podejść i podotykac, a jak się kobieta oburzy to powiedzieć, że nie zna się na biologii.
A ja myslałam, że po to człowiek ma mózg, żeby panować nad sobą.
Dobrze wiedzieć, że u panów mózg nie występuje.
Konto zawieszone.