Cześć, szukam odpowiedniej drogi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć, szukam odpowiedniej drogi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zagubiona_niepewna (2022-06-05 22:07:07)

Temat: Cześć, szukam odpowiedniej drogi

Cześć Wszystkim
Szukam kogoś, kto wysłucha mojej historii, krok po kroku. Nie będzie się krępował pytać, oceniać. Może jest ktoś taki, kto spojrzy na moje życie z boku, na zimno i doradzi, która drogę wybrać? Może jest ktoś, kto naprowadzi mnie na nowe wnioski, rozwiązania? Może to ja nie mam racji, może chce postąpić źle?
Gdyby ktoś coś, z chęcią się odezwę.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć, szukam odpowiedniej drogi
Zagubiona_niepewna napisał/a:

Cześć Wszystkim
Szukam kogoś, kto wysłucha mojej historii, krok po kroku. Nie będzie się krępował pytać, oceniać. Może jest ktoś taki, kto spojrzy na moje życie z boku, na zimno i doradzi, która drogę wybrać? Może jest ktoś, kto naprowadzi mnie na nowe wnioski, rozwiązania? Może to ja nie mam racji, może chce postąpić źle?
Pozdrawiam

Zapomnij, na publicznym forum nie unikniesz ocen i krytyki. Sorry :-(
Ale to wcale nie oznacza, że nie otrzymasz obiektywnych ocen, konstruktywnej krytyki i pomocnych rad. Wszystko zależy od Twojego postrzegania.

3

Autorce chodzi zapewne o rozmowę na priv.

4

Hej
Jezeli masz ochote pogadac wal.smialo.Napisalam do Ciebie na priv smile

MagdaLena1111 napisał/a:
Zagubiona_niepewna napisał/a:

Cześć Wszystkim
Pozdrawiam

Zapomnij, na publicznym forum nie unikniesz ocen i krytyki. Sorry :-(
Ale to wcale nie oznacza, że nie otrzymasz obiektywnych ocen, konstruktywnej krytyki i pomocnych rad. Wszystko zależy od Twojego postrzegania.

Wiem o tym i właśnie tej oceny i krytyki również potrzebuje. Jak kolezanka wyżej wspomniała, jednak zdecydowanie bardziej preferuje priv.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć, szukam odpowiedniej drogi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024