Zazdrość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Zazdrość

Cześć
Chciałam się poradzić Was dziewczyny w kwestii zazdrości...
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy faktycznie moja zazdrość w tym wieku miesza się już z menopauzą i bierze górę nad zdrowym rozsądkiem.
Od roku jestem w nowym związku po burzliwym rozwodzie i kilku załamaniach ...
Mój partner dba o mnie jest dla mnie bardzo miły i kochany w zasadzie nie ma na co narzekać.
Natomiast jest jedna kwestia,która spędza mi sen z powiek i najczęściej o to się spieramy.
Mój kochany pisze namiętnie z innymi kobietami koleżankami, kilkoma robi to w mojej obecności piszą sobie że tęsknią za sobą itp...
W mojej obecności komplementuje też inne kobiety i to w dość osobliwy sposób...robi mi się wtedy głupio i jednocześnie przykro
Głupio bo jestem obecna przy tym jak mówi np sąsiadce że jest kochana i przykro mu kiedy jej nie widzi a jednocześnie przykro, że kieruje takie słowa do innej kobiety...
Oglądając zdjęcia ze znajomą dotyka swoją nogą jej uda ...i wchodzi w jej strefę komfortu
Nie chodzi mi o to że się ogląda za innymi na ulicy to normalne i akceptuję to jak najbardziej czasem sama zwracam mu uwagę na śliczne kobiety ale cała reszta mnie po prostu boli...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość

Jakby nie patrzeć jest to niesmaczne, delikatnie mówiąc, brak mu poczucia taktu, więc to nie jest  zazdrość z Twojej strony, ale na pewno każda kobieta czuła by się niekomfortowo.
Zwracałaś mu uwagę, żeby w Twojej obecności zachowywał się godnie?

3

Tak owszem prosiłam by przy mnie tego nie robił
Twierdzi, że przesadzam i jestem zazdrosna jak jego Ex...

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-20 13:18:42)

Kolejna co postanowiła faceta zmienić i z kobieciarza, bawidamka zrobić wymarzonego męża.

5

Trochę masz rację facet 50 lat i wszędzie szuka poparcia swojej atrakcyjności
Trochę się miotam.
Szukam wsparcia i rozeznaję czy to faktycznie że mną jest coś nie tak i się za bardzo spinam...
Czy moja intuicja się odzywa...

6

Anja77 napisał/a:

Szukam wsparcia i rozeznaję czy to faktycznie że mną jest coś nie tak i się za bardzo spinam...

Chyba za szybko chcesz wejść w nowy związek. Bawidamek jest fajny, ale tylko jako kolega.

7

No niesyty szczęśliwej przyszłości raczej nie wróżę. On tksi jest i się nie zmieni, możliwe że potrzebuję kobiet żeby ciągle podbudowywać swoje ego. Zapewne był taki całe życie i teraz już nie ma opcji żeby zmądrzał. Ja bym się jak najprędzej wycofała z takiej relacji bo po prostu czułabym się tym wszystkim nieszanowana i upokarzana.

8

I z wiekiem kobiety mądrzeją i dostrzegają, że ruchacze to nie jest materiał na faceta? Ostatnio chyba ulle o tym przekonywała big_smile

9

Anja77 napisał/a:

Trochę masz rację facet 50 lat i wszędzie szuka poparcia swojej atrakcyjności
Trochę się miotam.

Tu nie chodzi o jego zmianę, ale mógłby się przy Tobie się powstrzymać, a on wymaga, żebyś to zaakceptowała, więc Twój wybór... z Tobą jest wszystko ok.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024