Obracanie kota ogonem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Obracanie kota ogonem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Obracanie kota ogonem.

Witam, będąc w związku czułem ze wszystko co się dzieje złego to moja wina. Gdy zwracałem uwagę mojej partnerce na jej zachowania, które mnie w jakiś sposób dotykały ciagle czułem ze odwraca kota ogonem tak żebym to ja się czuł winny albo ze ktoś inny jest winny jej zachowaniu. Jak sobie z takim czymś radzić na przyszłość? Przyznam ze rozstaliśmy się, nie mogliśmy się dogadać, a przypadek przytoczony wyżej był jednym z powodów. Przykład, ze potrafiłem dostać zjebe za to, że potrafiła powiedzieć coś totalnie bez sensu w temacie o którym rozmawialiśmy i stwierdzała ze jej nie słucham i się nie potrafię domyślić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Obracanie kota ogonem.

Trafiłeś na taki zaburzony typ, normalne to nie jest, poradziłeś sobie dobrze zrywając z nią, nie ma innej rady.

3

arecki133 napisał/a:

Jak sobie z takim czymś radzić na przyszłość?

Znaleźć dojrzałą partnerkę.

4 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-13 20:59:28)

Znaleźć dojrzałą i poukładaną kobietę a nie zarozumiałego podlota...

5

Gratuluję dobrego wyboru,  nie ma co się męczyć z kimś niedojrzalym. 
A z drugiej strony,  dobre masz doświadczenie na przyszłość bo będziesz wiedział na co zwracać uwagę aby uniknąć związku z kimś niedojrzalym. Jeśli zaś schemat będzie się powtarzał,  warto zastanowić się skąd podświadomy wybór akurat takich jednostek

6

W jakim wieku jest Twoja partnerka?
Wygląda na to że jest niedojrzała i niezdecydowana.
Rozstanie to dobry i chyba jedyny wybór.

7

Nie wiem dlaczego wiążecie to z niedojrzałością, ona nigdy się nie zmieni, bo taka jej skrzywiona osobowość i charakter, na to miały wpływ geny i wychowanie, nawet taki wzorzec mogła mieć w domu, pozostaje się ewakuować z takiego związku, nawet nie rozkminiać przyczyn, bo to nic nie zmieni.

8

Niestety tu nie chodzi o dojrzałość tylko o pewne cechy toksyczne ...
Cieszę się, że już nie musisz się męczyć i denerwować co powiedzieć a czego nie by ewentualnie nie urazić nie wiadomo czym i kiedy...

9

Taak , albo mówi coś do Ciebie , Ty słuchasz , ale nic nie mówisz, a za chwilę tekst  z perfidnym ryjem ... Słuchałaś Ty mnie w ogóle?! No to o czym mówiłem... Związki dzisiaj to jedno wielkie dno. Jeżeli ktoś  trafi dzisiaj na normalną osobę to niech nie wypuszcza jej z rąk.
Dobrze , że rozstałeś się z partnerką bo za parę lat stał byś się kimś całkiem innym. Ja teraz to przerabiam ,całkiem nie dawno dotarło do mnie , że nie mam własnego zdania , że robię w większości to co chce druga osoba i wiele można by tu było wymienić. Czysta manipulacja , toksyczność.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Obracanie kota ogonem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024