. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:36:07)

Temat: .

.

2

Odp: .

Czemu wchodzisz w relacje "terapeuta i pacjent" skoro nie masz żadnych kompetencji do bycia terapeutką? Nie znasz się na tym, nie umiesz czegoś takiego poprowadzić. Nie jesteś odpowiedzialna za czyjeś zdrowie psychiczne.

Nie jesteś winna temu, co się stało, ale jest to częściowo konsekwencja Twojego zachowania.

Na drugi raz takie relacje się ucina, a nie prowadzi terapię, bo ktoś ma problem.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

3

Po co opisujesz znowu tą samą sytuację co kilka dni temu? Kompletnie nie mogę sobie wyobrazić spotkania opisanego przez Ciebie, umawiasz się z ledwo poznanym gościem (przez neta) on Cię nazywa swoją dziewczyną a Ty się bawisz w psychologa??? Twoja reakcja jest na tyle dziwna że można uznać historię za chorą i zmyśloną

4 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:38:03)

anetas napisał/a:

Po co opisujesz znowu tą samą sytuację co kilka dni temu? Kompletnie nie mogę sobie wyobrazić spotkania opisanego przez Ciebie, umawiasz się z ledwo poznanym gościem (przez neta) on Cię nazywa swoją dziewczyną a Ty się bawisz w psychologa??? Twoja reakcja jest na tyle dziwna że można uznać historię za chorą i zmyśloną

.

Komuś się nudzi wymyśla surrealistyczne sytuacje.....

6 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:38:21)

zwyczajny gość napisał/a:

Komuś się nudzi wymyśla surrealistyczne sytuacje.....

.

7 Ostatnio edytowany przez anetas (2022-04-29 17:30:09)

Temat został poruszony kilka dni wcześniej nie rozumiem po co miałabyś usuwać wątek i tworzyć na nowo. Poza tym nie napisałaś gdzie się z nim spotkałaś, myślę że to dość istotna informacja smile i w jakim celu? Tak bardzo bałaś się "skrzywdzić" namolnego zboczeńca że pozwolilas mu na dotykanie Ciebie? Brzmi mało wiarygodnie, następnym razem będziesz zmuszona wymyśleć coś bardziej oryginalnego

8 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:38:59)

anetas napisał/a:

Temat został poruszony kilka dni wcześniej nie rozumiem po co miałabyś usuwać wątek i tworzyć na nowo. Poza tym nie napisałaś gdzie się z nim spotkałaś, myślę że to dość istotna informacja smile i w jakim celu? Tak bardzo bałaś się "skrzywdzić" namolnego zboczeńca że pozwolilas mu na dotykanie Ciebie? Brzmi mało wiarygodnie, następnym razem będziesz zmuszona wymyśleć coś bardziej oryginalnego

.

9

Nie rozumiem, jak można spotkać się w odosobnionym miejscu z nowopoznanym człowiekiem? Od tego są kawiarnie, restauracje, spacery w zaludnionych miejscach.
Współczuję Ci Twoich doświadczeń, ale na przyszłość musisz być bardziej rozsądna, przez swój brak instynktu samozachowawczego może Ci się kiedyś stać wielka krzywda.

10

A jak długo sie znacie że doszło do tego czynu,czy odległość ktorą mieszkasz ty i on jest duża.??Nadal macie kontakt??

11 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:39:24)

Nelly92 napisał/a:

A jak długo sie znacie że doszło do tego czynu,czy odległość ktorą mieszkasz ty i on jest duża.??Nadal macie kontakt??

.

12 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:39:39)

Ewe131 napisał/a:

Nie rozumiem, jak można spotkać się w odosobnionym miejscu z nowopoznanym człowiekiem? Od tego są kawiarnie, restauracje, spacery w zaludnionych miejscach.
Współczuję Ci Twoich doświadczeń, ale na przyszłość musisz być bardziej rozsądna, przez swój brak instynktu samozachowawczego może Ci się kiedyś stać wielka krzywda.

.

13

A ty skąd jesteś w dzisiejszych czasach trzeba uważać z kim sie spotyka itd.To pierwszy taki przypadek??

14 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:40:16)

Nelly92 napisał/a:

A ty skąd jesteś w dzisiejszych czasach trzeba uważać z kim sie spotyka itd.To pierwszy taki przypadek??

.

15

Jako ofiara proby gwałtu, myślę że wymyślasz. Jeżeli doszłoby do tego to nie miałabyś siły pisać o tym, mówić obcym osobom.
I zglosilabys to na policję.
Wiem jak to boli...

16

Potraktuj to jako doświadczenie życiowe i przestań się katować, ciesz się, że nie zgwałcił.

Widocznie ta sytuacja Cię sparaliżowała, że  nie znalazłaś siły ani pomysłu na przerwanie tego molestowania.

Sama się teraz jeszcze niepotrzebnie nakręcasz, zajmij się sportem, tańcem i odsuwaj te złe myśli od siebie.

17

psychika1 napisał/a:
Ewe131 napisał/a:

Teraz sama siebie obwiniam za nieodpowiedzialne postępowanie.

Bo to było niepdpowiedzialne i musisz też to w głowie poukładać.

18

wiesz zazwyczaj jest tak ze jak cos takiego sie przytrafi to nie chce sie mowic o takich sprawach.Ile ty masz lat i skąd pochodzisz jesli mozna wiedzieć.

19

WiolaK napisał/a:

Jako ofiara proby gwałtu, myślę że wymyślasz. Jeżeli doszłoby do tego to nie miałabyś siły pisać o tym, mówić obcym osobom.
I zglosilabys to na policję.
Wiem jak to boli...

Zdarzyło się to prawie 4 lata temu, a ja nadal nie potrafię zapomnieć i sobie wybaczyć. Pierwszy raz po 4 latach od zdarzenia napisałam o tym. Wcześniej żywiłam nienawiść do siebie i swojego ciała usprawiedliwiając chłopaka, który mnie skrzywdził. Po co miałabym wymyślać.

20 Ostatnio edytowany przez psychika1 (2022-04-29 22:43:12)

Nelly92 napisał/a:

wiesz zazwyczaj jest tak ze jak cos takiego sie przytrafi to nie chce sie mowic o takich sprawach.Ile ty masz lat i skąd pochodzisz jesli mozna wiedzieć.

.

21

Zamykam temat.

22

psychika1 napisał/a:

Zamykam temat.

Tylko już nie otwieraj kolejnych.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021