Klotnie w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Klotnie w związku

Cześć przychodzę tutaj zapytać się was o spostrzeganie pewnych kwestii.

Powiedzcie mi po krotce, czy kobieta która jest w związku i 2 dni temu była wielka kłótnia nie tylko jalas mała spina tylko naprawdę wielka kłótnia w której chłopak bardzo mocno ja zranił i nawet doszło do zerwania ale po dniu kobieta wrocila do chłopaka, czy dziewczyna będzie przez jakis czas czuła "wypalenie" jej miłości do niego? Zanik pewnej iskry "tego czegoś" do niego?

I czy uważacie również ze każda kłótnia osłabia związek i jest to kwestia czasu by znów wrócić do normy?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-04-16 20:23:03)

Odp: Klotnie w związku
krajalnica napisał/a:

Powiedzcie mi po krotce, czy kobieta która jest w związku i 2 dni temu była wielka kłótnia nie tylko jalas mała spina tylko naprawdę wielka kłótnia w której chłopak bardzo mocno ja zranił i nawet doszło do zerwania ale po dniu kobieta wrocila do chłopaka, czy dziewczyna będzie przez jakis czas czuła "wypalenie" jej miłości do niego? Zanik pewnej iskry "tego czegoś" do niego?

I czy uważacie również ze każda kłótnia osłabia związek i jest to kwestia czasu by znów wrócić do normy?

Myślę, że powinieneś dać spokój swojej ex.

3

Tu nie chodzi o mnie

4 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-04-16 21:14:08)

krajalnica napisał/a:

Tu nie chodzi o mnie

Mhm, a o kogo tym razem?

PS. Kłótnia kończąca się zerwaniem powinna na tym się zakończyć. Powroty są reanimacją trupa. Nie będzie już tego co wcześniej, a kolejne rozstanie to tylko kwestia czasu.

5

Jak nie chodzi o Ciebie to po co piszesz w cudzej sprawie? Lubisz się wtrącać czy o co chodzi?

6

Bedziecie sie tak schodzic roztawac schodzic rozstawac co chwile, zdaj sobie sprawe ze tego ze tak dziala mlodzienczy filing, wydaje ci sie ze to juz ostatnia do konca zycia jakas wieeelka milosc. Tymczasem takich milosci przed toba jeszcze kilka, uwierz...

7

krajalnica napisał/a:

W każdym normalnym związku, w którym są zwyczajni ludzie, dochodzi czasem do kłótni a potem wszystko wraca do codzienności.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024