Bikini do aquaparku w wieku 31 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bikini do aquaparku w wieku 31 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Bikini do aquaparku w wieku 31 lat

Cześć, dziewczyny,

Chciałam Was spytać, czy Waszym zdaniem wypada 31-latce wybrać się w bikini do aquaparku? Wiem, każdy chodzi jak chce, byle nie nago, ale wydaje mi się, że:

1) bikini to strój plażowy, do aquaparku raczej bardziej pasuje kostium jednoczęściowy;

2) w tym wieku nie wypada już tak się rozbierać.

Jakie jest Wasze zdanie? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bikini do aquaparku w wieku 31 lat

W Twoim wieku, pytasz czy wypada?
Ważne, żeby dobrze się czuć niezależnie od wieku czy figury. Choć wiadomo, że kobiety z fajną figura częściej wybierają bikini i to jest zrozumiałe.
Tylko do pływania bezpieczniej jest mieć kostium jenoczęściowy.

3

wieka napisał/a:

W Twoim wieku, pytasz czy wypada?
Ważne, żeby dobrze się czuć niezależnie od wieku czy figury. Choć wiadomo, że kobiety z fajną figura częściej wybierają bikini i to jest zrozumiałe.
Tylko do pływania bezpieczniej jest mieć kostium jenoczęściowy.

Wiadomo, że ciało w wieku 31 lat nie wygląda już tak pięknie jak w wieku 18 lat... Poza tym jestem mężatką i mam dziecko...

4

To w niczym nie przeszkadza. Ale najważniejsze w czym Ty będziesz się dobrze czuła.

5 Ostatnio edytowany przez Agattka (2022-04-03 20:10:10)

wieka napisał/a:

To w niczym nie przeszkadza. Ale najważniejsze w czym Ty będziesz się dobrze czuła.

To prawda. Nie przejmuj się innymi, rób swoje. smile

6

wieka napisał/a:

Figurę, wydaje mi się, mam dobrą jak na ten wiek, ale jednak tkwi we mnie w głowie przekonanie, że w tym wieku to już nie wypada... Podobnie powiedział mi mój mąż...

7

Cudka napisał/a:
wieka napisał/a:

Figurę, wydaje mi się, mam dobrą jak na ten wiek, ale jednak tkwi we mnie w głowie przekonanie, że w tym wieku to już nie wypada... Podobnie powiedział mi mój mąż...

Bez urazy, ale to chyba Twoja decyzja, jak się ubierać, a nie męża?

8

Kuriboh napisał/a:
Cudka napisał/a:
wieka napisał/a:

Bez urazy, ale to chyba Twoja decyzja, jak się ubierać, a nie męża?

Nie chcę jednak sprawiać przykrości mężowi...

9 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2022-04-03 21:31:23)

Tu: kostium bikini sprawi przykrość mężowi, który uważa, że kobiecie 31-letniej, matce jego dziecka, nosić go w aquaparku nie wypada.
W drugim wątku: obrzezanie niemowlaka jako metoda utrudnienia jego ewentualnej masturbacji.
W trzecim: poszukiwanie filmów bez scen nagości i seksu.

Grozą wieje.

10

31 to żaden wiek. Poza tym co mówi to Twoje "nie wypada"? Nie wypada czyli co - ludzie pomyślą, że jestem jakaś, owaka. Czy to ma dla Ciebie takie znaczenie? Zresztą, kto będzie patrzył w metrykę, może jednak masz 29, to już wypada bardziej?
Poza tym, jeśli piszesz że ciało już nie to, to oznacza, że pewnie w wieku 40 już nie założysz krótkiej sukienki a w 50 już koniec z bluzkami z krótkim rękawem? Bardzo ograniczające podejście, zwłaszcza że nie są to pisane zasady, a coś co masz w głowie i co tylko ty masz siłę i prawo egzekwować. Co oznacza, że wybierasz bycie w tych ograniczeniach.

I po co? Celem jest, żeby nigdy nikt nie pomyślał o tobie źle? Smutne.

11 Ostatnio edytowany przez Cudka (2022-04-03 21:56:15)

Monoceros napisał/a:

31 to żaden wiek. Poza tym co mówi to Twoje "nie wypada"? Nie wypada czyli co - ludzie pomyślą, że jestem jakaś, owaka. Czy to ma dla Ciebie takie znaczenie? Zresztą, kto będzie patrzył w metrykę, może jednak masz 29, to już wypada bardziej?
Poza tym, jeśli piszesz że ciało już nie to, to oznacza, że pewnie w wieku 40 już nie założysz krótkiej sukienki a w 50 już koniec z bluzkami z krótkim rękawem? Bardzo ograniczające podejście, zwłaszcza że nie są to pisane zasady, a coś co masz w głowie i co tylko ty masz siłę i prawo egzekwować. Co oznacza, że wybierasz bycie w tych ograniczeniach.

I po co? Celem jest, żeby nigdy nikt nie pomyślał o tobie źle? Smutne.

Dziękuję za wsparcie. Chyba masz rację. Tylko jak przekonam męża?

Ostatni raz założyłam bikini w wieku 27 lat. Potem uznawałam, że już za stara jestem na takie rzeczy.

12

Może pora najwyższa przestać go "ochraniać" - przed przykrościami ,które są wynikiem jego przekonań w konflikcie z jak mniemam niektórymi Twoimi przekonaniami robisz ustępstwa rezygnując z jakiejś swojej frajdy .Czy on też tak robi czy tylko Ty ?

13

Uważam, że skoro masz figurę z którą czujesz się dobrze, to jest to problem z kategorii tych " z dupy" , a mąż może niech się zastanowić nad założeniem jakiegoś kombinezonu, ponieważ osiągnął już wiek w którym w slipach nie wypada pokazywać się publicznie.

14

Cudka napisał/a:
wieka napisał/a:

To widać masz zazdrosnego męża, do tego nie z tej planety, bo bikini śmiało może zakładać 50 latka, jak się dobrze w tym czuje.

Nie może mąż decydować co gdzie masz ubrać... Już Ci współczuję.
Jak sukienka, to za duży dekold, to za krótka... jakbym go słyszała.

15

Mąż jest zasłoną dymną dla przekonań autorki.

Jak czujesz sie sama ze soba dobrze to idz jak chcesz. Moja partnerka jest grubo po 40 i wyglada swietnie takze i w stringach popyla na plazy, lata cwiczen i zdrowego odzywiania robi swoje zero kalafiora, zylakow czy wiszacych faldek ...a mnie duma rozpiera jak gowniarze sie ogladaja. Ja zas wole popierdzielac w t-shit ach bo nie zabardzo kocham swoje blizny choc i tak juz sporo zmienilem.  ludzie sa ludzmi wazne zeby sie kazdy czul dobrze ze soba. Jak sie komus cos nie podoba zawsze moze odwrocic wrok...lub ogladac niebo czy glebe jak mu tak lepiej.

17

to zalozyc jednoczesciowy i jeden problem mniej. ja na basen zakladam to, co mam pod reka. co za roznica?

18

Ubieraj co chcesz, a nigdy czy wypada.
Kostium kąpielowy może założyć każdy.
Kwestia wygody, jeśli to aquapark wybierz 1 częściowy bo na różnych zjeżdżalniach ja już nie raz łapałam latający stanik

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Bikini do aquaparku w wieku 31 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024